Geceden 2-3 tane kuru kayısıları bir bardak suyun içine doğra irice.. Sabah kalktığında o suyu kayısısıyla beraber2-3 tane kuru kayısı ye üstüne bir bardak su iç o hallediyor geri kalanı
Erva siz de kabızlık için Geceden 2-3 tane kuru kayısıyı bir bardak suyun içine doğrayun irice.. Sabah kalktığınızda o suyu kayısısıyla beraber için. Ya da aç karnına iki bardak acılı şalgam suyu içinKese fasulye gibi olunca erkekdi sanırım sizinki tıpkı Bi fasulye gibi
Hayırlı olsun bu arada
Darısı sizin minnoşa olsun inşallahMaşallahfil sesi bayıldım ben buna
Hayırlı olsun Allah sağlıkla büyütsün. Benim sizin gibi bilmeden hamile kalıp 2.yi doğuran arkadaşlarım var ikisini birlikte büyütüyorlar gayet güzel oluyor aynı anda da okul vs derken.. Ikisi de iyi arkadaş oluolar.. Ben bile çok imrenirdim onlara.. Şimdi biri 6 Yaş olacak biri yeni doğacak.. Oynayamıcaklar.. Can sıkıcı gibi oluo.. Siz şanslısınızKızlar merhaba regl 5 gün gecikti erken gebelik testi aldım anında çift çizgi çıktı kan verdim beta hcg 1000 çıkmış 8.5 aylık bebeğim var hala emziriyorum şok oldum ne hissedeceğimi bilmiyorum
2020 Nisan annelerinde hep tuttu neredeyse ama tabi belli olmaz bende kız istiyorum kesem fasulyeye benziyorAaa hiç duymamıştım bunu. Çin ve Rus takvimine baktım her yerde erkek yazıyor. Sağlıkla gelsin inşallah. Sizler de en kısa zamanda minik atışları duyarsınız umarım
Bence karın iyice büyümeye başladığı zaman tahminim 5 aydan sonra falan. Deneyimli anneler daha iyi bilirKızlar çatlak kremi ve yağı ne zaman kullanılır acaba
Aiyyyy ikiz miiiKızlar günaydın.. 6+4 hf ken sürpriz yaşayıp ikiz olduklarını öğrenip, kalp seslerini duyduk çok şükür. Tüp bebekle 2 embriyo transfer edilmişti.beezuus tabloya sen bakıyorsan ekler misin lütfen? Hepimiz için en iyisi olur inşallah
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Çok haklısınız böyle düşününce rahatladım bayaHayırlı olsun Allah sağlıkla büyütsün. Benim sizin gibi bilmeden hamile kalıp 2.yi doğuran arkadaşlarım var ikisini birlikte büyütüyorlar gayet güzel oluyor aynı anda da okul vs derken.. Ikisi de iyi arkadaş oluolar.. Ben bile çok imrenirdim onlara.. Şimdi biri 6 Yaş olacak biri yeni doğacak.. Oynayamıcaklar.. Can sıkıcı gibi oluo.. Siz şanslısınız
Teşekkür ederim içim rahatladı gerçekten şaşkınlığımın en büyük sebebi kızıma 10 yıl sonra 5. Tüp bebek tedavisinde hamile kalmış olmamCanım hayırlı olsun; hiç üzülme beraber oynaya oynaya çok güzel büyürler inşallah
Kızlar günaydın.. 6+4 hf ken sürpriz yaşayıp ikiz olduklarını öğrenip, kalp seslerini duyduk çok şükür. Tüp bebekle 2 embriyo transfer edilmişti.beezuus tabloya sen bakıyorsan ekler misin lütfen? Hepimiz için en iyisi olur inşallah
Özellikle 12 haftalık oldugunda ultrason fototosunda net belli ediyorBence karın iyice büyümeye başladığı zaman tahminim 5 aydan sonra falan. Deneyimli anneler daha iyi bilir
Hayırlı olsun çok sevindim adınıza sağlıklı bir sekilde alırsınız kucağınıza inşallahKızlar günaydın.. 6+4 hf ken sürpriz yaşayıp ikiz olduklarını öğrenip, kalp seslerini duyduk çok şükür. Tüp bebekle 2 embriyo transfer edilmişti.beezuus tabloya sen bakıyorsan ekler misin lütfen? Hepimiz için en iyisi olur inşallah
Kızlar çok merak ediyorum hanginiz Çin takvimi ya da Rus takvimi yaptınız ne çıktı size aceba doğru çıkacak mı çok merak ediyorum Ben de Çin takvimi kızı gösteriyor Rus takvimi de erkek sizde ne çıkıyor paylaşır mısınız benimle
Transfer sonrası 10. Gün hcg 326 idi.Ay çok çok sevindimmmm inşallah ikiside sağlıkla ilerler ve sağlıcakla kucağına alırsınnnnn
Ben de bu ay tüp bebek denemeye karar vermiştim eylülde başlıcaktım ama hamile olduğumu öğrendim
HcG artışların ve ilk öğrendiğinde kaçtı benimkide biraz hızlı artıyorda acaba mı dedim kıyaslamak için soruyorum
O haftalar bende öyleydim 7 de başladı iştahsızlık bulantıAy kızlar buarada hepinizin midesi bulanıyor bir benim mi deli gibi yiyesim var 5+1 deyim sabah resmen aç uyanıyorum midem kazınıyor.gün içinde se gayet iyiyim hatta instagramda dolanırken tarifler çıkıyor kafayı yiyorum hepsini kalkıp yapasım geliyor birkaç tane yaptım bile gördüğüm yemek ve tatlıları.yani bir benim mi iştahım açık acaba Zaten kilolu hamile kaldım ne yazıkkikeşle biraz tiksinsem kokulardan felan bari az yesem
Ya öyle mi belki benim de öyle başlar yani enazından gün içinde arada bulantım olsa da az yesem iyi olurO haftalar bende öyleydim 7 de başladı iştahsızlık bulantıama 12. Haftaya kadar çok kilo almamaya dikkat edin demişti doktorum
Allah herkesin gönlüne göre versin inşallahÇin takvimi benim ilk gebeliğimde tutmuştu etrafımda birkaç kişi daha var onlarda da tuttu. İlk bebişim kız şimdi ikinci bebeğimi erkek gösteriyor inşallah tutar yine