Ben onlinedan aldigim için digerleriyle ağırlığını karşılaştıramiyorum ama ağır diyemem, acilip kapanmasi, tekerlekelrin hareketi güzel malzemesi de iyi geldi bana
Prego solo alan çok olmuş bir sebebi var mı daha avantajlı olan kısmı neydi ben arkadaşımın tavsiyesi üzerine kraft kenya düşünüyorum ama herkes prego solo alınca kafam karıştı hepsini görebileceğim mağaza neresi vardır gidip deneyip bakacağım
Benimkide öyle sanki beni uyariyor gibi
Valide hanim yatis pozisyonunu duzelt der gibi
Ama iki gundur oturdugum yerde de kipir kipir hissediyorum elimi koyunca duruluyor
Benimkide öyle sanki beni uyariyor gibi
Valide hanim yatis pozisyonunu duzelt der gibi
Ama iki gundur oturdugum yerde de kipir kipir hissediyorum elimi koyunca duruluyor
Prego solo alan çok olmuş bir sebebi var mı daha avantajlı olan kısmı neydi ben arkadaşımın tavsiyesi üzerine kraft kenya düşünüyorum ama herkes prego solo alınca kafam karıştı hepsini görebileceğim mağaza neresi vardır gidip deneyip bakacağım
Aslinda aklimda bir bebek arabasi daha var markasi doona dezavantaji 1 yasina kadar kullanilmasi ve fiyatinin epeyce yuksek olmasi ama asiri kullanisli bi sey. Imkani olan onu alsin
O zaman mutlaka ona da bakacağım 4 yaşına kadar kullanmayı hiç düşünmedim izmirde yollar ve kaldırımlar çok kötü bebek arabasından ne kadar erken kurtulursam o kadar iyi diye düşünüyorum