Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    17
ben 17.haftam bittiğinde aşı oldum sorun olur mu geçtiğimiz salı oldum, bebek hareketlerini 2 kez hissetmiştim aşıdan sonra hiç hissetmedim

ben 17.haftam bittiğinde aşı oldum sorun olur mu geçtiğimiz salı oldum, bebek hareketlerini 2 kez hissetmiştim aşıdan sonra hiç hissetmedim
Aşının sıkıntılı bir yanı yok ben ilk hamilelegimdede oldum 20. Haftalarda çok net içerken gelen hareketleri duyarsın ben erken başladım duymaya şuan 20+4 deyim icerde kımıl kımıl

Kızlar bebek arabası aldınız mı aldıysanız ne aldınız
Ben Yoyko Ultimate Travel aldım , çok uygundu fiyatı.

Biraz boyutu büyük ama çok şık bişi :) Onun haricinde kullanımı kolay, hafif bence. Puseti de var, link bırakıyorum:

Yenidoğan seti dediğiniz Babynest'li olan setler mi yoksa kıyafet mi?

Ben de güzel bir babynest seti istiyorum, şöyle battaniyesi vs güzel bir takım...

Yenidoğan seti dediğiniz Babynest'li olan setler mi yoksa kıyafet mi?

Ben de güzel bir babynest seti istiyorum, şöyle battaniyesi vs güzel bir takım...
reklam olmasın ama kumoriden aldım ben babynesti çok hoşuma gitti deseni. ayrıca aynı desenden bir battaniye de aldım. benim önceliğim çanta şeklinde olmasıydı. tatile gittiğimde misafirliğe gittiğimde falan kullanmak için çanta olanlardan istiyordum. yalnız henüz teslimatı yapılmadı.

ben de bebek bakım çantası arıyorum. oysho ile skip hop arasında kaldım ama soğuk tutma özelliğinden dolayı oyshoyu tercih edeceğim gibi. bunları kullanan var mıdır aranızda? veya başka önerisi olan var mıdır?

O haftalarda çok hissedilmiyor zaten. Aşıyla bir ilgisi olduğunu sanmıyorum. 20. Haftadan sonra sürekli daha net oluyor hareketler

Ben de prego solo dusunuyorum. Agirligi vs nasil acaba
Ağır değil, açılıp kapanması çok kolay. Ayrıca babymall varsa yakınlarınızda gidip bakmanızı öneririm orda baya indirime girmişti internet fiyatından farklıydı. Ankara mağazasından 10 bine aldım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…