Aşının sıkıntılı bir yanı yok ben ilk hamilelegimdede oldum 20. Haftalarda çok net içerken gelen hareketleri duyarsın ben erken başladım duymaya şuan 20+4 deyim icerde kımıl kımıl
Yoyko Ultimate Travel Sistem Bebek Arabası Kahverengi ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Travel Sistem Bebek Arabası ürünleri için idefix`i ziyaret edin.
Maalesef yeni doğan setlerini ben de beğenmedim. Ama 2 set alacağım birine isim yazdıracağım, 2 tane de parça parça almayı planlıyorum. Ya illa kurdela ya da resimli baskılı şeyler var. Şöyle kibar bir şey bulamadım.
reklam olmasın ama kumoriden aldım ben babynesti çok hoşuma gitti deseni. ayrıca aynı desenden bir battaniye de aldım. benim önceliğim çanta şeklinde olmasıydı. tatile gittiğimde misafirliğe gittiğimde falan kullanmak için çanta olanlardan istiyordum. yalnız henüz teslimatı yapılmadı.
ben de bebek bakım çantası arıyorum. oysho ile skip hop arasında kaldım ama soğuk tutma özelliğinden dolayı oyshoyu tercih edeceğim gibi. bunları kullanan var mıdır aranızda? veya başka önerisi olan var mıdır?
Ağır değil, açılıp kapanması çok kolay. Ayrıca babymall varsa yakınlarınızda gidip bakmanızı öneririm orda baya indirime girmişti internet fiyatından farklıydı. Ankara mağazasından 10 bine aldım ben