MerhabaHerkese merhaba! Başlık henüz pek aktif değilben keseyi de gördüm bir sıkıntı olmazsa nisan annelerinden biri olacağım umarım.
İçinize doğan tarih mi martAramızda 2 gün var%100 mart'ta doğumlarımız olacak ama hesaplamaya göre burdayız
4 nisan 40. Haftam. Sezaryen istiyorum oraya kalma ihtimali yok yaniİçinize doğan tarih mi mart
Anladım ilk bebeğiniz mi4 nisan 40. Haftam. Sezaryen istiyorum oraya kalma ihtimali yok yani
Yok hayır ikinci. Geçen yıl 7. Haftalıkken kalbi durdu ilkinin. Genetik kan pıhtılaşmam varmış. Şimdi coraspin + oksapar kullanıyorum. Umarım sağ salim kucağıma alırım.Anladım ilk bebeğiniz mi
benim de tahmini doğum tarihi 4 nisan olarak gözüküyor sat'a göre4 nisan 40. Haftam. Sezaryen istiyorum oraya kalma ihtimali yok yani
Hah aynı günmüş hadi bakalım sağ salim gelsinler inşallah ❤benim de tahmini doğum tarihi 4 nisan olarak gözüküyor sat'a göre
Aa hiç farkında değilim eski imza kalmış heraldeYok hayır ikinci. Geçen yıl 7. Haftalıkken kalbi durdu ilkinin. Genetik kan pıhtılaşmam varmış. Şimdi coraspin + oksapar kullanıyorum. Umarım sağ salim kucağıma alırım.
Sizin ilk değil onu imzadan anladım2. Mi 3. Mü? Şu anki bebiş imzada yok ama onu da ekleyin bence. Başlıkta benden başka kimsede göremedim gebelik günlüğünü.
Olsun beraber büyürler işte mis gibiAa hiç farkında değilim eski imza kalmış heraldedüzelteyim bu ikinci süpriz bebek oldu bizede aslında ben de yeni anneyim aralık annelerindeydim geçen yılın
Hoşgeldinmerhaba bende aranıza yeni katıldım inşallah herkes sağlıcakla bebeğini kucağına alır:)
Küçük bir kriz ile karşıladım ama alışmaya çalışıyorum bu fikre iki çocukOlsun beraber büyürler işte mis gibi
hoşbulduk :) teşekkür ediyorumHoşgeldinHayırlı olsun sağlıkla gelsin
canım belirtin var mı peki bende hiçbişey yok ara sıra minik minik kasıkta hatırlatmalar oluyor onun dışında bişeyim yokHah aynı günmüş hadi bakalım sağ salim gelsinler inşallah ❤
Geçen hafta kasık ağrım oldu bayağı o geçti tamamen. Memelerim de geçen haftadan beri fazla hassaslar pek dokunamıyorum. Bunun dışında bir şey yok. Ama herkeste belirti olacak diye bir şey de yok yani. Olmaması daha güzel hattacanım belirtin var mı peki bende hiçbişey yok ara sıra minik minik kasıkta hatırlatmalar oluyor onun dışında bişeyim yok
evet bende de öyle. bu arada sen dr. gidip keseyi gördün mü? ay kızlar tarihlerin yakın olması muhteşemmiş skdjdksGeçen hafta kasık ağrım oldu bayağı o geçti tamamen. Memelerim de geçen haftadan beri fazla hassaslar pek dokunamıyorum. Bunun dışında bir şey yok. Ama herkeste belirti olacak diye bir şey de yok yani. Olmaması daha güzel hatta
Evet evet yakın olması çok iyievet bende de öyle. bu arada sen dr. gidip keseyi gördün mü? ay kızlar tarihlerin yakın olması muhteşemmiş skdjdks
Şu an hamileyseniz bile hissetmek için çok erken. Belirti olmaz henüz.Kızlar sol kasığıma az ağrı giriyor çıkıyor. Adetime 11 gün var acaba yerleşme mi?
kimisi ilk günden biliyor anlıyor kimisi haftalar geçiyor hiç anlamıyor bende de hafif ağrılar oluyor hamileliğe özel oldumu onu bilmiyorum benim yerleşme günlerinde ki belirtim ağır hastalık oluyorKızlar sol kasığıma az ağrı giriyor çıkıyor. Adetime 11 gün var acaba yerleşme mi?