Yerleşme kanaması olabilir. Benimde yumurtlamadan beri regl ağrım var. Bazen şiddeti artıyor batmalar var arada sırada, birde mide bulantısı yaşıyorum. Batma hariç diğerleri her regl döneminde olan şeyler benim için. Belli bir şeyler oluyor orada ama bakalım gebelik olacak mı, hayırlısı.benim 4 agustos, tahmini yumurtlama gununden sonra gogsumun yanlari sisti aciyolar dokununca, kasik agrim hic gecmedi, kabizlik var 3-4 gunde bir anca yapabildigim ne yazik ki, ve dun de hafif pembe sulu bir lekelenme gordum, kasik agrim hala var simdi de sarimsi ve beyazimsi akintilar var.
4 unun gecmesini bekliyorum, sizin var mi belirti?
dun geldi bitti, bugun de yine sadece peceteye acik pembe kan geldi, korkuyorum acikcasiYerleşme kanaması olabilir. Benimde yumurtlamadan beri regl ağrım var. Bazen şiddeti artıyor batmalar var arada sırada, birde mide bulantısı yaşıyorum. Batma hariç diğerleri her regl döneminde olan şeyler benim için. Belli bir şeyler oluyor orada ama bakalım gebelik olacak mı, hayırlısı.
Ay insallahEvet anladım o zaman 2 3 gün kala test yaparsanız en azından bireyler varsa çıkar diye düşünüyorum. İnşallah vardır ve tutunur bebeğiniz
korkmayın, inşallah sağlıklıdır ve tutunur.Ay insallahpembelik bugun de geldi korkuyorum regle donucek diye
Insallahkorkmayın, inşallah sağlıklıdır ve tutunur.
Orda ki doktora gitseniz tahmini bişey söylenezmi düşük riski vsInsallahyurtdisinda olunca hemen doktora gidip o dusuk onleyici seylere ilaclara da baslayamiyorum ki cok canim sikkin, hamileyimdir umarim ve tutunur da eylulun ilk gunu turkiyede olucam hemen doktora gidebilirim, tabi kul kurar kader gulermis bakalim ne olucak ilerleyen gunlerde, dua ediyorum bol bol bize
ay yok doktora ulasamiyorum kiOrda ki doktora gitseniz tahmini bişey söylenezmi düşük riski vs
İnşallah gelecek ay olur belki burayada yetişirsinBen elendim arkadaşlar, erkenden regl oldum.
Çok ilginç işliyor orda işler ya birkaç yırtdışından arkadaşla daha konuşuyoruz onlarda aynı şeyi söylüyor halbuki burda istediğin her an görebiliyorsun özellerde bebişiay yok doktora ulasamiyorum kibugun aradim hamile olabilirim daha once dusuk vardi diye, daha cok erken hamileliginiz haftaya tekrar arayin 7.haftaya iltrason verelim ama kani vs. 10.haftadan sonra yapiyoruz dedi
yani en azindan ilk basta hemen baksalar sonra ayda 1 ultrasona tamamim ama o bile yokÇok ilginç işliyor orda işler ya birkaç yırtdışından arkadaşla daha konuşuyoruz onlarda aynı şeyi söylüyor halbuki burda istediğin her an görebiliyorsun özellerde bebişi
Orada kalıcı mısınız nerdesiniz tam olarakyani en azindan ilk basta hemen baksalar sonra ayda 1 ultrasona tamamim ama o bile yok
simdilik kaliciyiz evet Hollandadayim, asiri rahatlar bir gorseniz. cok dogal birsey gibi bakiyolar tabi ki bence boylesi daha iyi ama yani insan bi hamileyim dediginde kan bakar, cubukta gordugunuz cift cizgiyle sizi 10 hafta bekletiyolarOrada kalıcı mısınız nerdesiniz tam olarak
Evet ultrasonda gördük kesin gibi konuşmayayım ama muhtemelen geç döllenme gebelik var betayla değerlendirelim dedi doktorum betayı gösteremedim sonuca yarın bakacağızmerhaba 134 betayla ultrasonda görebildiniz mi nasıl oldu
merhaba benimde nisanın başı görünüyor 5+0'dayımHerkese merhaba! Başlık henüz pek aktif değilben keseyi de gördüm bir sıkıntı olmazsa nisan annelerinden biri olacağım umarım.
Aramızda 2 gün varmerhaba benimde nisanın başı görünüyor 5+0'dayım
evett ben de aynı şeyi düşünüyorum :))Aramızda 2 gün var%100 mart'ta doğumlarımız olacak ama hesaplamaya göre burdayız
ayy hadi inşallah :) ben de cuma doktora gideceğim ilk kezHerkese merhaba, tüp bebekler kanda pozitifi gördüm. 15 ağustosta muaynem var kalp atışı için
Bir aksilik olmazsa bende aranıza katılacağım :)