Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Kızlar ilk defa regl agrısı gibi bir agrı ile uyandım tuvalete gittim tekrar yattım simdi yok sadece bebegin hıçkırıgı var birde sanki ishal olucakmışım

Çok iyi anlıyorum seni canım bende aynı ama artık son haftalara geldik biraz daha rahat olabiliriz😊
Ne bilim valla canım hala hasar bırakır mı çok kilo alır mı diye düşünüyorum burdaki bebişler den zayıf ama geçen hafta 2500 du yarın kontrol var bakalım kaç kilo diyecek

benim canım her gün bir şey çekiyor canım kilom aldı başını gitti doğumdan sonra bunun acı acı kilo vermesi var bir dee neyse vereceğim :anneadayı::dondurma::halay::halay:
Ben 4 kilo aldım sadece bakalım bu hafta biraz daha fazla yedim gibi ama aldım mı bilmiyorum

Uyku kalitem nasıl kötü oldu :( sağım uyuşuyor solum uyuşuyor bebek popoyu yukarı kaburgama doğru ittiriyor nefes alamıyorum düzgün. Sırtıma ağrı giriyor ara ara , çatı ağrım felaket. Yatakta sağa sola dönmek işkence çünkü acayip ağrıyor bacak arası kasları. Donmeye korkuyorum 😔
Sağlıkla doğsaydı artık diyorum
Aynısınu yaşıyorum birebir canım valla geçse şu 2 3 hafta

Benimde umudum 3. Yü sancı ile doğutmaktı ama bu seferde suyu azalmıştı, doktor bebek kanala girmemiş açıklık ta yok dedi ama ertesi gün saat 10 gibi az az suni sancıyı verdi ve 13.15 gibi oğlum kucağımdaydı çok şükür 🤲🤲 imkanınız olursa bol bol ılık duşa girin ben bunu 3. De deneyimledim gerçekten çok rahatlatıyor. Açılmayı hızlandırıyor mu bilmiyorum ben 3 ünüde sunu sancıyı aldıktan 4 5 saat içinde doğum gerçekleşti. Tabii ilkinde 5cm açıklığım ikincide 4cm açıklığım vardı ama son numara da sıfır açıklıktı. Rabbim herkese su gibi doğumlar nasip etsin 🤲🤲
Benim hiç birinde açıklık olmadı hastanede açıldı günüm geçti hep

Zor muydu normal doğum ?
Doğum herkese göre değişir canım ben yarım saatte doğurup gidenide gördüm sezeryanda aynı şekil bazıları aynı gün kalkiyo bazıları günlerce yatıyor bu tamamen fizyolojik yapımızla alakalı baslalarini baz alma lütfen inşallah hepimiz kolaylıkla alicaz kucağımıza 😊

aminnn hepimiz inşallahh biraz korkuyorum tabi erken diye

doktorum aile dostumuz çok uzun yıllardan beri tanıyoruz sancıdan kaynaklı almayı düşünmüyor aslında benim böbreklerim sıkıntılı olduğu için 🤷🏻‍♀️
Güvenebileceğin doktor bulman çok güzel gerçekten ben çok evham yapıyorum. Inş bugün güzel haberlerini alırız 🤲💕

Aynen canım her sn ağlıyorum geçen hareketli bir şarkıda da ağladım düşün artık. Sanki lohusayim suan bebegin dogdudu abileriyle tanistigi ani dusundukce agliyorum 🥺

Canım aynısı bende de var ağlama var arada gülme var makara var diyo ya öyleyim.İkinci olunca ilkini geride bırakmak zoruma gidiyor o da küçük daha oğlum uyurken bakıp bakıp ağlıyorum. Minicik daha abi oluyor diye yani bi de sizde de oluyor mu bilmiyorum Allah korusun doğumda başıma bişe gelse oğluma kim bakıcak diye ağlıyorum bi de. Kafayı yedim iyice … :halay::halay::halay::KK61:

Var bende de ağlıyorum sebepsiz dün eşime kızdım haksız yere o da bana çok şefkatli döndü o öyle yapınca içim daha da ezildi daha da ağladım ahahahahaha
Kızlar yalnız olmamama sevindim😬 🤧

Kızlar demir ilacını aç içiyoruz ya ben bu sabah içtim işte su da içtim evden çıktım zar zor geri döndüm öğürdüm çıkardım direk çıkarırken de alttan da çişimi mi kaçırdım su mu ne olduğunu anlamadım ya tutamadım yani öğürürken korktum şimdi.
Hastanede calisiyordun diye hatırlıyorum tatlım
Baktirabiliyorsan suyuna baktir bence ,için rahat etsin

Günümüz sizinle yakın benim hep aşaya ittiriyo kaburgamda rahatladım tam uykuya dalicam sanki bicakliyolar öyle bı batma hissi sabah randevum var bakalım ne durumdayim
Yukarı mı çıktı tekrar anlamıyorum ki hiç geceleri taş gibi kasıyor kendini bebek kaburgama dayanıyor normal mi anlamıyorum

Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim sağolun.Arada kaçırdığım yorumlar varsa kusurabakmayın. Bebeğimi gördüm çok şükür gittiğimde uyuyordu sesimi duyunca uyandı direk. Dokunabilirsin dediler dokundum elini tuttum minik elleri ile parmağımı sımsıkı tuttu ve ağladı beni tanıdı. Hiç bırakmak istemedim ama arkamı dönüp gelmek zorundaydım. 3. Basamak yoğun bakımda olması da beni çok tedirgin etti lütfen dua edin bana kucağıma bile alamadım çok korkuyorum.
Gönlünü ferah tut bitanem hayırlısıyla hemen gelecek yavrun kucağına ❤️

Senemisback Senemisback canim bence vucudun zorlanirken oldu ya cistir, su bir anda geliyormus hic zorlamadan anlamiyomussun kontrol disi. O yuzden bence cis kacmis olabilor diye dusundum ama haberdar et senos🤰🏻🤰🏻🤰🏻
Sağol canım şimdi çıktım doktordan şimdi suyum yerinde bebiş 50 cm 2.900 olmuş
Hiç sıkıntı yok çişini kaçırmıssın dedi 😂😂😂😂
Karın çevresi de haftasını yakalamış zaten 3200,3300 gibi doğar boyu ama uzun olur dedi. Ben de uzunum eşim de uzun
Sıkıntı yok dedi alttan bakim istersen ya da turnosol al eczaneden ama yok suan dedi. Ben de güveniyorum kendisine tamam dedim bi de su gelse kızlar sızıntı da olsa devam eder durmaz dedi.

Bu ara nası besleniyorsan öyle devam et dedi ciğer gelişimi vs de tamamlanmış şükür

Ama şöyle bişe var ÇİŞİMİ KAÇIRDIM 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Back
X