Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    177
O da farkındadir yanlış bir şeyler olduğunun ama konduramiyor olabilir, oturup detaylı konuşun sakin sakin konuşalım dersin durumunu anlatman lazım gebeliğin riskini bilmiyorlar cidden
Ama bıktım artık ya size ne sizi ilgilendirmez dese bir kere bir daha cesaret edemicekler belki bu kadar karışmaya.onlar kırılmasin diye sürekli beni uzmesinden yoruldum artık.
Sana şu halinle bunu yaşatanlar gün görmesin 🥺
Allah'a havale ettim canım en güzelini o bilir ben artık yoruldum cahillerle uğraşmaktan.
Benim eşimin aileside öyle herşeye yorum yapıyolar doğuma gelmelerini istemiyorum ilk kızımda beni deli ettiler zehir oldu lohusaligim kızım tek göğüs emdi tutturamadım ozaman yaş 20 cahillikte var beceremedim tutturmayi sonrada tutmadı kaynanam beynimi yedi yok köyde biri varmış goğsu nteki küçük büyük kalmış çok kötü bı görüntü olmuş falan psikolojimi bozdular resmen dalga konusu oldum oğlum da gelemediler çok rahat ettim ikisinide tuttu psikolojik olarak çok güzel bı lohusalık geçirdim eşim takma cahil insanlar ne yapım annem söylüyorum anlamiyo dinleme sen onları dedi durdu ben artık alıştım takmıyorum dinlemiyorum onları çareyi böyle buldum çünkü eşim arada kaldı hep onların Iside zor çünkü bazı ailelere ne yaparsan ne dersen de değişmiyor
İnan ben de istemiyorum gelmelerini beni cinnetin eşiğine getirecekler çok iyi biliyorum.Bi şey çıksa da gelmeseler diye dualar ediyorum. Eşim de bunu çok iyi biliyor bir de dalga geçiyor benim iznim 10 gün sonra ise gidicem Allah artık sana sabir versin diyor. Ailesinin ne mal olduğunu biliyor ama laf da söyletmiyor iste.
Klasik erkek manipülasyonu, sanki sen bağlarını koparmanı talep etmişsin gibi bir de üste çıkmaya çalışma halinde. Benim ki de aynı böyle canım işlerine gelmeyince böyle yapıyorlar. Kötü olmak istemiyorlar çünkü.
Sakinleşmeye çalış, kendini düşünmek zorundasın. Ailesi seni düşünüyor olsa zaten bu şekilde tavır sergilemez ve ne seni ne eşini bu duruma sokmazdı. Eşin seni anlayacaktır, sakinleşmek düşünmek için çıkmıştır. Yapabileceğin tek şey umursamamayı öğrenmek, haklisiniz diyip kendi bildiğini yapmak gibi görünüyor.
Evet direk savunma bu zaten sileyim mi atayım mi bimem ne. 2 laf söylesen susacaklar zaten ama yok onlar her türlü eziyeti edecek ama ben susup oturucam saygısızlık olmasın diye. Ezelden beri böyleler yıllardır çekiyorum ama hamileyken hiç çekilmiyor ya gerçekten

Ama bıktım artık ya size ne sizi ilgilendirmez dese bir kere bir daha cesaret edemicekler belki bu kadar karışmaya.onlar kırılmasin diye sürekli beni uzmesinden yoruldum artık.

Allah'a havale ettim canım en güzelini o bilir ben artık yoruldum cahillerle uğraşmaktan.

İnan ben de istemiyorum gelmelerini beni cinnetin eşiğine getirecekler çok iyi biliyorum.Bi şey çıksa da gelmeseler diye dualar ediyorum. Eşim de bunu çok iyi biliyor bir de dalga geçiyor benim iznim 10 gün sonra ise gidicem Allah artık sana sabir versin diyor. Ailesinin ne mal olduğunu biliyor ama laf da söyletmiyor iste.

Evet direk savunma bu zaten sileyim mi atayım mi bimem ne. 2 laf söylesen susacaklar zaten ama yok onlar her türlü eziyeti edecek ama ben susup oturucam saygısızlık olmasın diye. Ezelden beri böyleler yıllardır çekiyorum ama hamileyken hiç çekilmiyor ya gerçekten
Ben 18 sene oldu evleneli başlarda eşim de öyleydi sonra başladı laf söylemeye ama anlamıyorlar cahil insanlara laf anlatmak çok zor ben sizi çok iyi anlıyorum aynilar ama inanın esinizde konuşsa anlamayan anlamiyo ben boşanmanın eşiğine geldim kimsenin haberi olmadan okadar cinnet geçirdim artik ben takmamayi öğrendim gülüp geçiyorum istediklerini söylesinler duymuyorum bence sizde öyle deneyin bide taktigimi anladikca daha çok laf ediyorlardı bide böyle bı durum var gıcıklık yapiyolar bence takmiyomus gibi görünün bakalım ne yapacaklar eşinizle kavga etsenizde duzelmiyo biz ancak birbirimizi kirdigimizla kaldık siz öyle olmayın ilişkinizi yipratmayin ben çok geç anladım

Kızlar malesef naptılar ettiler eşimle aramı bozdular. Sabah yine aradilar kahvaltı yapıyorduk görüntülü aradılar boş boş konuştular her zamanki saçma sapan muhabbetler ben de dayanamadım artık esime kızdım mesafe koyamadığı bu saçmalıklarin önüne geçemediği için. Sen böyle gülüp gecmesen 2 laf söylesen bir şey diyemezler senden cesaret buluyorlar dedim. Napiyim kuseyim mi bağlarımi mi koparayim annem babamı mi sileyim belki biraz sen saygılı olmayı öğrenmelisin dedi sinirlendi birbirimize girdik ve çıktı gitti sabah evden. O kadar canım yandı ki içim sogumuyor surda ne kaldı doğuma ya beni yalnız başıma bıraktı gitti riskli gebeligim var zaten erken doğum riskim var stresten sancılar girmeye başladı napcam bilmiyorum ben artık çok tükendim.
Canım yakın arkadaşın komşun filan varsa birini çağır ya da dışarı çık biraz ferahlarsın hem yalnız kalmamış olursun. Bu dönemde kimsenin yaptığı unutulmuyor merak etme. Eşinle kavga etmen kv daha çok sevindirir emin ol ikiniz bir olun aranızı iyi tutun bu çocuk sizin diğerlerine de 💩 yemek düşer. Bişey dediler he tamam de geç sonuçta karar verecek yapacak olan sensin zor bu dönemde ama kendini yıpratmana değmezler.

Kimse kimseye ailesini at demez, diyemezsin ki afedersin ama insan 💩 da olsa kendi ailesini atamıyor yine. Esin de anlayacak bir noktada senin beklediğin şeyin bu olmadığını. Kabul etmiyorlar görmek istemiyorlar. Neden böyle yapıyorlar bilmiyorum. Benim eşimin ailesi de böyle inan ki, hem de teyze falan komple böyleler 😂
İlk zamanlar çok içerlerdim her şeyi bir şey de demezdim. Çok dert etmisligim vardır kendi içimde, eşime bile söylemeden. Şimdi hala sacma sacma konusuyorlar ama bir sevgi gösterileri falan var görsen...... Çok samimiyetsiz geliyor, gram sevemiyorum.
Ama takmıyorum eskisi kadar hı evet aynen diyip geçiyorum ya da hiç duymamış gibi üstüme bile alınmıyorum. İnsan anlam veremiyor böylelerine nedendir diye soruyorum kendime ama cevabı yok yani bende de. Halbuki büyükler, güzelce deneyimlerini aktarıp olumlu konuşmalar yapsalar ne güzel olur. Bunlara ihtiyacımız var bizim.

Merhaba bana yardımcı olabilir
Misiniz kafam allak bullak oldu adetim on gündür geçiyor pcoslıyum zaten takvime göre öyle 31 inden beri test yapıyorum hep anında silik çizgi çıkıyor Trendyoldan en çok güvenilir olmasa kuruma dahi çıkarmıyor denildiği için prodoctor aldım testlerim bu şekilde Eki Görüntüle 3571077 Eki Görüntüle 3571079 bunu da şimdi yaptım ince kıl gibi çıktı normalde çıkarır mı bu marka Eki Görüntüle 3571080 Eki Görüntüle 3571081 Eki Görüntüle 3571082
Kan ver sanki gölge var gibi

Misiniz kafam allak bullak oldu adetim on gündür geçiyor pcoslıyum zaten takvime göre öyle 31 inden beri test yapıyorum hep anında silik çizgi çıkıyor Trendyoldan en çok güvenilir olmasa kuruma dahi çıkarmıyor denildiği için prodoctor aldım testlerim bu şekilde Eki Görüntüle 3571077 Eki Görüntüle 3571079 bunu da şimdi yaptım ince kıl gibi çıktı normalde çıkarır mı bu marka Eki Görüntüle 3571080 Eki Görüntüle 3571081 Eki Görüntüle 3571082
Merhaba, belli belirsiz görünüyor gibi aslında. Kan verip takip etmek daha doğru sonuç verebilir. ☺️ Her sey gönlünce olsun

Merhaba, belli belirsiz görünüyor gibi aslında. Kan verip takip etmek daha doğru sonuç verebilir. ☺️ Her sey gönlünce olsun
Bu kadar çok gölge gibi çıkması normal mi geç döllenme olduğu kesin pcosluyum çünkü adetim de gecikti koyulaşma olmadı neden acaba bide testlerimin hepsi anında çıktı

Doktorum 35.haftada sürüntü testi yapacağını ve sonra perine masajına başlayabileceğimi söyledi kızlar. Acil görevlisi şuanda kendisiymiş ben olmasam bile hastalarımın doğumuna geliyorum dedi bir de çok sevindim.🥳 Odalar özelmiş duşu varmış doğum orda oluyor ve 2 kişi getirebiliyormuşuz. Göğüs kremine şuan gerek yok normal nemlendirici kullanabilirsin dedi. Nst ne zaman sormayı unuttum onu da herhalde 35de başlar diye düşünüyorum. Geçmez şimdi 3 hafta bana 😄

Bu kadar çok gölge gibi çıkması normal mi geç döllenme olduğu kesin pcosluyum çünkü adetim de gecikti koyulaşma olmadı neden acaba bide testlerimin hepsi anında çıktı
Benimde hep bir tanesi silik çıkmıştı ama bilemedim en iyisi kan vermeniz ben kan verince netleşirmiştim

Doktorum 35.haftada sürüntü testi yapacağını ve sonra perine masajına başlayabileceğimi söyledi kızlar. Acil görevlisi şuanda kendisiymiş ben olmasam bile hastalarımın doğumuna geliyorum dedi bir de çok sevindim.🥳 Odalar özelmiş duşu varmış doğum orda oluyor ve 2 kişi getirebiliyormuşuz. Göğüs kremine şuan gerek yok normal nemlendirici kullanabilirsin dedi. Nst ne zaman sormayı unuttum onu da herhalde 35de başlar diye düşünüyorum. Geçmez şimdi 3 hafta bana 😄
Perina masajini becerip yapamadim 😥

Ben 18 sene oldu evleneli başlarda eşim de öyleydi sonra başladı laf söylemeye ama anlamıyorlar cahil insanlara laf anlatmak çok zor ben sizi çok iyi anlıyorum aynilar ama inanın esinizde konuşsa anlamayan anlamiyo ben boşanmanın eşiğine geldim kimsenin haberi olmadan okadar cinnet geçirdim artik ben takmamayi öğrendim gülüp geçiyorum istediklerini söylesinler duymuyorum bence sizde öyle deneyin bide taktigimi anladikca daha çok laf ediyorlardı bide böyle bı durum var gıcıklık yapiyolar bence takmiyomus gibi görünün bakalım ne yapacaklar eşinizle kavga etsenizde duzelmiyo biz ancak birbirimizi kirdigimizla kaldık siz öyle olmayın ilişkinizi yipratmayin ben çok geç anladım
Beni yok sayiyorlar her zamanki gibi yani sanki oğulları ile evli değilim ben evin hizmetcisiyim hiçbir konuda söz sahibi değilim onların tavırları bu sekilde kv bir şeye karistiginda benim evim benim düzenim diyorum mesela hayır burası benim oğlumun evi diyor ben alisamiyorum gerçekten kaldıramıyorum sahipsiz gibi hissediyorum şuan kendimi.
Canım yakın arkadaşın komşun filan varsa birini çağır ya da dışarı çık biraz ferahlarsın hem yalnız kalmamış olursun. Bu dönemde kimsenin yaptığı unutulmuyor merak etme. Eşinle kavga etmen kv daha çok sevindirir emin ol ikiniz bir olun aranızı iyi tutun bu çocuk sizin diğerlerine de 💩 yemek düşer. Bişey dediler he tamam de geç sonuçta karar verecek yapacak olan sensin zor bu dönemde ama kendini yıpratmana değmezler.
Eşimle.kavga ettiğim zaman gerçekten zevkten dört köşe oluyor bu bi gerçek yani inkar da etmiyor zaten. Ama ben dayanamıyorum işte sırf bizden büyük diye bize her türlü terbiyesizligi saygısızlığı yapan insanlara saygı duymak zorunda hissetmiyorum kendimi. Deliricem artık saç baş yolmaya başladım ya ben napcam bilmiyorum 🥺
Kimse kimseye ailesini at demez, diyemezsin ki afedersin ama insan 💩 da olsa kendi ailesini atamıyor yine. Esin de anlayacak bir noktada senin beklediğin şeyin bu olmadığını. Kabul etmiyorlar görmek istemiyorlar. Neden böyle yapıyorlar bilmiyorum. Benim eşimin ailesi de böyle inan ki, hem de teyze falan komple böyleler 😂
İlk zamanlar çok içerlerdim her şeyi bir şey de demezdim. Çok dert etmisligim vardır kendi içimde, eşime bile söylemeden. Şimdi hala sacma sacma konusuyorlar ama bir sevgi gösterileri falan var görsen...... Çok samimiyetsiz geliyor, gram sevemiyorum.
Ama takmıyorum eskisi kadar hı evet aynen diyip geçiyorum ya da hiç duymamış gibi üstüme bile alınmıyorum. İnsan anlam veremiyor böylelerine nedendir diye soruyorum kendime ama cevabı yok yani bende de. Halbuki büyükler, güzelce deneyimlerini aktarıp olumlu konuşmalar yapsalar ne güzel olur. Bunlara ihtiyacımız var bizim.
Canım benim kayınvalidem alttan üstten laf sokmaz direk dan diye içinde ne varsa söylüyor yeri geliyor bana hakaret bile ediyor hakkını yemiyim en son bana hakaret ettiğinde eşim 2 ay konuşmadi ama döndü dolaştı yön barışıldı can ciğer olundu ama ben bana edilen hakareti asla unutmuyorum sevemiyorum kadini çünkü sevmem için hiçbir şey yapmıyor zaten. En ufak bir tartışmada benim oğlumdan bosanacaksin deme curetini bile gösteriyor ama her şeyi yapıyor yapıyor 1 2 ay kusuyoruz sonra mecbur barisiliyor ben bundan çok bunaldım ya ömür boyu ben bunun hareketlerini mi çekicem ee o da haklı tabi her türlü şeyi yaparım nasilsa oğlum dayanamıyor essek gibi barisiyor en sonunda diye düşünüyor

Selam kızlar doktor randevumuz vardı. Bebiş 2700 48 cm şuan 35 haftaya girdik. Hastane çantamı yapmamı söyledi doktor yaptık zaten. Perine masajı önerdi başlayacağız. Sex yapın dedi. Bolca gevşeme hareketleri yap dedi. Kordon kanı düşünüyorsak onu planlamamız lazım. Aranızda saklatacak var mı?

Kan vermelisin bence hafif silik görünüyor

Back
X