- 7 Şubat 2024
- 656
- 572
- 23
- 32
- Konu Sahibi Mervenur277
- #21.001
Ama bıktım artık ya size ne sizi ilgilendirmez dese bir kere bir daha cesaret edemicekler belki bu kadar karışmaya.onlar kırılmasin diye sürekli beni uzmesinden yoruldum artık.O da farkındadir yanlış bir şeyler olduğunun ama konduramiyor olabilir, oturup detaylı konuşun sakin sakin konuşalım dersin durumunu anlatman lazım gebeliğin riskini bilmiyorlar cidden
Allah'a havale ettim canım en güzelini o bilir ben artık yoruldum cahillerle uğraşmaktan.Sana şu halinle bunu yaşatanlar gün görmesin![]()
İnan ben de istemiyorum gelmelerini beni cinnetin eşiğine getirecekler çok iyi biliyorum.Bi şey çıksa da gelmeseler diye dualar ediyorum. Eşim de bunu çok iyi biliyor bir de dalga geçiyor benim iznim 10 gün sonra ise gidicem Allah artık sana sabir versin diyor. Ailesinin ne mal olduğunu biliyor ama laf da söyletmiyor iste.Benim eşimin aileside öyle herşeye yorum yapıyolar doğuma gelmelerini istemiyorum ilk kızımda beni deli ettiler zehir oldu lohusaligim kızım tek göğüs emdi tutturamadım ozaman yaş 20 cahillikte var beceremedim tutturmayi sonrada tutmadı kaynanam beynimi yedi yok köyde biri varmış goğsu nteki küçük büyük kalmış çok kötü bı görüntü olmuş falan psikolojimi bozdular resmen dalga konusu oldum oğlum da gelemediler çok rahat ettim ikisinide tuttu psikolojik olarak çok güzel bı lohusalık geçirdim eşim takma cahil insanlar ne yapım annem söylüyorum anlamiyo dinleme sen onları dedi durdu ben artık alıştım takmıyorum dinlemiyorum onları çareyi böyle buldum çünkü eşim arada kaldı hep onların Iside zor çünkü bazı ailelere ne yaparsan ne dersen de değişmiyor
Evet direk savunma bu zaten sileyim mi atayım mi bimem ne. 2 laf söylesen susacaklar zaten ama yok onlar her türlü eziyeti edecek ama ben susup oturucam saygısızlık olmasın diye. Ezelden beri böyleler yıllardır çekiyorum ama hamileyken hiç çekilmiyor ya gerçektenKlasik erkek manipülasyonu, sanki sen bağlarını koparmanı talep etmişsin gibi bir de üste çıkmaya çalışma halinde. Benim ki de aynı böyle canım işlerine gelmeyince böyle yapıyorlar. Kötü olmak istemiyorlar çünkü.
Sakinleşmeye çalış, kendini düşünmek zorundasın. Ailesi seni düşünüyor olsa zaten bu şekilde tavır sergilemez ve ne seni ne eşini bu duruma sokmazdı. Eşin seni anlayacaktır, sakinleşmek düşünmek için çıkmıştır. Yapabileceğin tek şey umursamamayı öğrenmek, haklisiniz diyip kendi bildiğini yapmak gibi görünüyor.