Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Bugün sahurdan sonra herkes yattı bacağıma ağrı girdi karnıma belime yayıldı benim diğer hamilelikler de de sancım böyle başlamıştı neye uğradığımı şaşırdım ne yapsam bilemedim takip edeyim geçmezse acile gideyim dedim ne kadar bekledim bilmiyorum geçince uyuyup kalmışım şimdi uyandım dün yemek de acı biber yemiştim onun ağrısı mı çıktı anlamadım yine olursa mecbur hastane yolu bana gözüküyor şu bayram üstü doğurmazsam iyi 33+0 olduk bugün
Gazda olabilir belki bazen geliyor öyle çok keskin bir acısı oluyor. Az daha dayan en azından 2 hafta daha dursun :) acı baharatlı yememeye çalış rahatsız ediyor cidden

Yok artık kahvaltı hazırlarken niye vuruyor görende sabahın körü ağır ses yaptın sanır oruç vurmuş kafasına heralde
insanların medeniyetsizliği canım yatak odasının mutfağıma yakın olmasının suçlusu ben değilim sonuçta hepimizin sorumlulukları rutinleri var işte terbiyesizler

Aynen gece yatınca şeyi düşündüm beşiğini falan kurduk biz yanımıza kendi kendime dedim ki şuan bı minik nefes sesi duyduğunu düşün Buket odanın içinde uyurken nefes sesi cikariyolarya allahimm gözlerim doldu 🌸
Aynen benzer şeyleri ben de düşünüyorum şimdiden hormonların da etkisiyle gözyaşım anında pıt🥹 park yatak aldık biz de yanımıza kurduk çok tatlıı, sarman kedim ona aldığımızı düşünüyor içinden çıkmak istemiyor ama ona durumu kabul ettirmemiz gerekecek. 😅

Gazda olabilir belki bazen geliyor öyle çok keskin bir acısı oluyor. Az daha dayan en azından 2 hafta daha dursun :) acı baharatlı yememeye çalış rahatsız ediyor cidden
Antepli olunca bazen böyle görünce dayanamıyorum öyle aman aman Bi acısı da yoktu ama sonradan güzel çıkardı acısını benden oğluş da içerde halay çekiyor sanırım nereye vuracağını atlayacağını şaşırdı sahurdan beri çok hareketli

Bugün sahurdan sonra herkes yattı bacağıma ağrı girdi karnıma belime yayıldı benim diğer hamilelikler de de sancım böyle başlamıştı neye uğradığımı şaşırdım ne yapsam bilemedim takip edeyim geçmezse acile gideyim dedim ne kadar bekledim bilmiyorum geçince uyuyup kalmışım şimdi uyandım dün yemek de acı biber yemiştim onun ağrısı mı çıktı anlamadım yine olursa mecbur hastane yolu bana gözüküyor şu bayram üstü doğurmazsam iyi 33+0 olduk bugün
canım aksatma sen bugün hastaneye git

Aynen benzer şeyleri ben de düşünüyorum şimdiden hormonların da etkisiyle gözyaşım anında pıt🥹 park yatak aldık biz de yanımıza kurduk çok tatlıı, sarman kedim ona aldığımızı düşünüyor içinden çıkmak istemiyor ama ona durumu kabul ettirmemiz gerekecek. 😅
Benimki de pat diye atlıyor gece içine cam boyunda beşik ordan perdeyi aralayıp camın mermerine geçiyor orayı bı köprü olarak kullanıyor ama benim de o alışkanlığı bıraktırmam lazım 😁

Benimki de pat diye atlıyor gece içine cam boyunda beşik ordan perdeyi aralayıp camın mermerine geçiyor orayı bı köprü olarak kullanıyor ama benim de o alışkanlığı bıraktırmam lazım 😁
Aynen aslında odaya almamalara başlamıştım ama kapıyı açınca dalıyor direkt içeri tutamıyorum. 😅 hemen de yatağa atlıyor

Eklentiler

• IMG_2843.webp
    IMG_2843.webp
    106 KB · Görüntüleme: 75
Aynen aslında odaya almamalara başlamıştım ama kapıyı açınca dalıyor direkt içeri tutamıyorum. 😅 hemen de yatağa atlıyor
Bizim de kedi ilk 1 -2 gece icinde yatti ama biz alissin istemedik, besigin uzerine ortu ve yastik yigdik artik cikamiyor. Bebek gelince bi anda aliskanligini degistirmek daha zor olur diye bastan alistirmamak gerekiyor bence.
Biz de bebek esyalarini koydugumuz odanin kapisini kapattik, bir sey icin actigimiz anda iceri daliyor, merak. Umarim tatli tatli alisirlar birbirlerine.

Selam kuzkar :) Haftalar yaklastıkca hepimizde doğum korkusu oluyor herhalde ama benim korkum sizinkilerin üstüne 100 kat daha fazla çünkü VonWillebrand faktör 8 eksikliğim var . (tip3) hastasıyım. Yani kanımda pıhtılaşma maddem yok denecek kadar az. Bu durumda dogum seklimi secemiyorum kendimi önce Allaha sonra doktorlara teslim ettim . Doktorum normal dogumun kanamasını önleyebiliriz daha az gider sezaryen ameliyat oldugu icin daha riskli buldu ama ben iki durumda da cok endişeliyim. Kan takviyeleri ve ignelerim hazırda bekleyecek gerekirse dogumdan kac gün önce igneler yapılmaya baslıcak ama işte insan bilemiyor belki suyum aksam gelecek aniden dogum baslayacak ya ilaçlar etki etmezse kanamam durmazsa cocugumu kucagıma alamazsam bin tane sey düsünüp duruyorum :(

Back
X