- 13 Nisan 2020
- 2.411
- 4.425
- 83
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #17.921
Bence sağlık ocağına git ,verir oradaki doktorda ,gebelikte idrar enfeksiyonu için giden çoktur diye düşünüyorum sağlık ocağınaKızlar ben dün tahlil yaptırdım idrarda bakteri var sanırım bu idrar yolu enfeksiyonu anlamına geliyor 100 yazıyor ve üst sınır 49 bebişe falan bir zararı olur mu internette çok endişelendirici şeyler yazıyor:/ sağlık ocağında vermiştim testi hastaneye gitmeli miyim sağlık ocağı bunun için bir şeyler verir mi
Öğleden sonra gideyim olmadı daha çıkmayan sonuçlar var onlar da çıkar o zamana kadar hemBence sağlık ocağına git ,verir oradaki doktorda ,gebelikte idrar enfeksiyonu için giden çoktur diye düşünüyorum sağlık ocağına
O zamana kadar da bol bol su iç benceÖğleden sonra gideyim olmadı daha çıkmayan sonuçlar var onlar da çıkar o zamana kadar hem
evet benim de gebeliğin ortasından beri tekrar eden enfeksiyonum var antibiyotik kullanıyorum geçiyor gibi oluyor tekrar ediyor sürekli tahlil veriyorum çünkü gerçekten bebek için tehlikeli gebelikte hemen hemen herkesin var ama önemli olan değerlerin yüksek olmaması canım sağlık ocağına tahlil verince değerim gayet iyi çıkıyor ama hastanede detaylı baktıkları için tüm ayrıntıları çıkıyor bence sağlık ocağına verme tahlil yanıltabilir. 2 farklı şehirde de oyle oldu benim ama endişe etme ne ilaç verirse kullan eğer şimdi kullanmazsan allah korusun erken doğum vs olursa bebeğe verecekler. Doktorum bana öyle dedi yani ilaç kullanmak kullanmamaktan iyi.Kızlar ben dün tahlil yaptırdım idrarda bakteri var sanırım bu idrar yolu enfeksiyonu anlamına geliyor 100 yazıyor ve üst sınır 49 bebişe falan bir zararı olur mu internette çok endişelendirici şeyler yazıyor:/ sağlık ocağında vermiştim testi hastaneye gitmeli miyim sağlık ocağı bunun için bir şeyler verir mi
Normalde de bol su tüketen biriyim aslında, demek ki daha da arttırmalıyım teşekkür ederim kuzumO zamana kadar da bol bol su iç benceçok yüksek değil korkma bisey olmaz inşallah ,bol bol su ic
Kuzum ben şu an kayınvalidemlere geldim köydeyim yani sağlık ocağı doktorumla konuşurum çok yüksekse o şekilde merkeze gideceğim, Allah korusun ben ne olsa kullanırım zaten bebişime zarar gelmesin de :)evet benim de gebeliğin ortasından beri tekrar eden enfeksiyonum var antibiyotik kullanıyorum geçiyor gibi oluyor tekrar ediyor sürekli tahlil veriyorum çünkü gerçekten bebek için tehlikeli gebelikte hemen hemen herkesin var ama önemli olan değerlerin yüksek olmaması canım sağlık ocağına tahlil verince değerim gayet iyi çıkıyor ama hastanede detaylı baktıkları için tüm ayrıntıları çıkıyor bence sağlık ocağına verme tahlil yanıltabilir. 2 farklı şehirde de oyle oldu benim ama endişe etme ne ilaç verirse kullan eğer şimdi kullanmazsan allah korusun erken doğum vs olursa bebeğe verecekler. Doktorum bana öyle dedi yani ilaç kullanmak kullanmamaktan iyi.
anladım canım merkeze gitmeni tavsiye ederim ama nacizane:) yok bebişine zarar gelmez tedavini olursunKuzum ben şu an kayınvalidemlere geldim köydeyim yani sağlık ocağı doktorumla konuşurum çok yüksekse o şekilde merkeze gideceğim, Allah korusun ben ne olsa kullanırım zaten bebişime zarar gelmesin de :)
boll sıcak buhar uygulaması dayanabildiğim kadar dayandım kafama örtü örtüp, günde 1 kupa ballı zencefil çayı, 1 kupa ballı ıhlamur bol bol c vitaminli meyveler bol su bol yatış canım birde sever misin bilmem bol sarımsaklı limonlu sirkeli kelle paça çorbası her gün. Böyle böyle geçti geçmiş olsunKızlar ben de bu hava değişimlerinden nasibimi aldım. Grip oldum sanırım. Bunu yaşayan arkadaşlar nasıl atlatmıştı bu dönemi?
Geçmiş olsun canım. Taze zencefil, ıhlamur, limon, portakal hepsini birlikte demledim bazen bal ekledim. Gece yatarken 2 gün parol içtim, göğüs ağrım belki hafifler diye, banyoda sıcak duş ile buharda kaldım birazcık abartmadan. Ekstra portakal yedim, bol su içtim. Şu an bayağı azaldı, öksürük krizi geliyor sadece arada.Kızlar ben de bu hava değişimlerinden nasibimi aldım. Grip oldum sanırım. Bunu yaşayan arkadaşlar nasıl atlatmıştı bu dönemi?
Çok teşekkür ederim canımmboll sıcak buhar uygulaması dayanabildiğim kadar dayandım kafama örtü örtüp, günde 1 kupa ballı zencefil çayı, 1 kupa ballı ıhlamur bol bol c vitaminli meyveler bol su bol yatış canım birde sever misin bilmem bol sarımsaklı limonlu sirkeli kelle paça çorbası her gün. Böyle böyle geçti geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim canımm ben de hızlıca iyileşmeye çalışacağımGeçmiş olsun canım. Taze zencefil, ıhlamur, limon, portakal hepsini birlikte demledim bazen bal ekledim. Gece yatarken 2 gün parol içtim, göğüs ağrım belki hafifler diye, banyoda sıcak duş ile buharda kaldım birazcık abartmadan. Ekstra portakal yedim, bol su içtim. Şu an bayağı azaldı, öksürük krizi geliyor sadece arada.
Korkma canım ilaçla geçer hemen. Benim çok sık oluyor geçen ay 206 idi doktorunu bilgilendir verebilirsen bir de idrar kültür ver canım bende dirençli bakteri çıktı doktor ona göre ilaç verdi geçtiKuzum ben şu an kayınvalidemlere geldim köydeyim yani sağlık ocağı doktorumla konuşurum çok yüksekse o şekilde merkeze gideceğim, Allah korusun ben ne olsa kullanırım zaten bebişime zarar gelmesin de :)
Bana da bu konuda yardımcı olsanızKızlar ben de bu hava değişimlerinden nasibimi aldım. Grip oldum sanırım. Bunu yaşayan arkadaşlar nasıl atlatmıştı bu dönemi?
Yaa doktoruma mesaj atayım o halde, idrar kültürü sağlık ocağında da veriliyor mu bugün vereyim doktoruma onun sonuçlarını da atayım, verilmiyorsa yarın merkeze gideyimKorkma canım ilaçla geçer hemen. Benim çok sık oluyor geçen ay 206 idi doktorunu bilgilendir verebilirsen bir de idrar kültür ver canım bende dirençli bakteri çıktı doktor ona göre ilaç verdi geçti
Bizim sağlık ocağı yapmıyor kuzum hepsi aynı mı bilmiyorum.Yaa doktoruma mesaj atayım o halde, idrar kültürü sağlık ocağında da veriliyor mu bugün vereyim doktoruma onun sonuçlarını da atayım, verilmiyorsa yarın merkeze gideyimbelimde çok ağrı yapıyor idrar enfeksiyonundan mı yoksa hasta oldum ondan mı anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?