Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Kızlar sizin bebislerde sürekli hickiriyor mu Yarın kontrole gidince de sorucam ama normalim şaştı. Yaşadıklarıma normal diyemiyorum artık
@Tugce0700 nasılsıniz canım?
Evet canım, günde 4-5 kere hissediyorum bazen. hatta hıçkırıktan kafasının nerede olduğunu anlıyorum epey de uzun sürüyor

Gerçekten prima artık aşmış kendini dua ediyorum da oğluşumun poposu molfixi sevsin
M Meww ben acayip uyguna aldım kızlar ya epey oluyor alalı. 200 lü paketi 580 600 gibi bir fiyata almıştım şuan 1200 lere çıkmış. Ama arada indirimler oluyor yakalarsam size de haber veririm.

Kızlar bebek bezi ve ıslak havlu olarak ne aldınız? Ben karar veremedim, molfix düşünüyordum ama bilemedim siz neler aldınız?
Ben baby turco alacağım ıslak mendilde sensive diye bişey var yengemde tüm çocuklarına kullandı bende oğluma hep onu aldım hep büyük hem hiç bişey yapmadı memnunuz doğduğundan beri kullanıyorum diğerleri küçük küçük

Eklentiler

• IMG_20250318_110632.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 61
Kizlar ben bugun evde seker olcumi yapmaya basladim aclik 90 yemekten bir saat sonra 94 cikti sizce nasil?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…