- 20 Ocak 2020
- 3.614
- 1.524
- 133
- 31
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #17.641
Hangi magnezyumu kullanıyorsunuz ya benimki efermag dı o da çok şekerli olduğundan hastaneye yattığımdan beri kullanmıyorum şeker takibi yapılıyor diye yarın çıkacağım hastaneden sanırım doktora söyleyip yazdırmam lazımBen de iki gün önce magnezyum aradım eczane eczane bulana kadar epey yol katettim o gece batma kalcalarimda ağrı uyuşma hat safhada oldu çok etkiliyo gercekten
Bayram sonrası hazırlıcsm inşallah canım liste hazırlamadım henüz. Oğlumda kalanı bulursam ona göre ayarlıcamKızlar hastane çantası hazırladınız mı bebek için neler koydunuz
Canım hastanede daha rahatsan kal iki gün daha rahat edersinKızlar doktor geldi elimizden gelen herşeyi yapmışız sancın da yok olsa da zaten mecbur doğurturuz bu saatten sonra ilaç kullanamayız dedi sancın olsa zaten 15 mm deler geçer bebek dedi istersem çıkabileceğimi söyledi siz çık diyorsanız dedim ben demem deyip gitti sorumluluk almak istemedi eşimi de aradım yarın ablası gil davet etmiş bugün çıksam onlarla gitmeliyim orda da yatamam pazartesi çıkayım o zaman dedim
Benim bacaklarımda çok huzursuzluk oluyodu kramp değil ama bıraksam gircek gibi yatınca hep hareket ettiriyorum sıkıntı gibi geliyo bu lafı söyledim bana bunu önerdi Dr um bu akşam 3.u içtim sanki akşam daha rahattı bacaklarımHangi magnezyumu kullanıyorsunuz ya benimki efermag dı o da çok şekerli olduğundan hastaneye yattığımdan beri kullanmıyorum şeker takibi yapılıyor diye yarın çıkacağım hastaneden sanırım doktora söyleyip yazdırmam lazım
Ben bayramdan sonra hazirliycam o hafta eksiklerim var onları temin edicem bu arada hem de sterilizasyon yapmam gerekiyorKızlar hastane çantası hazırladınız mı bebek için neler koydunuz
Benim kizda oyle canim ayni gunlerdeyiz ikimiz seninkinin kilosu kac???Canım çok sevindim adınızaBenim bildiğim erkek bebeler coşkun olur ama yok benim kız da bildiğin kuduruk Bazen canımı acitiyor hareketleri. Bu normal mi bilmiyorum ama ablaları böyle değildi hiç
29+1 deyken 1500 ge di. Çarşamba kontrole gidicem bakalım ne kadar olmuş Mercan hanım. Senin bebiş kaç kilo?Benim kizda oyle canim ayni gunlerdeyiz ikimiz seninkinin kilosu kac???
İsmi çok güzel, adıyla yaşasın29+1 deyken 1500 ge di. Çarşamba kontrole gidicem bakalım ne kadar olmuş Mercan hanım. Senin bebiş kaç kilo?
Ben yaşamadım ama olabileceğini duymuştum canımKızlar az önce bebek tam tekme attığı anda çıt diye ses geldiforumlarda baktığımda eklem sesi falan diyen var. İlk defa yaşadım yaşayan var mı?
Benim 30+0 1500 du seninki daha onde masallah29+1 deyken 1500 ge di. Çarşamba kontrole gidicem bakalım ne kadar olmuş Mercan hanım. Senin bebiş kaç kilo?
Ben henüz hazırlamadım. Bayramdan sonraki haftalara yayarım diye düşündüm bugün abisinden kalanlar var mı diye yatağın altını açıp baktım. Cinsiyet farklı olunca zor seçtim ama var yine de bişeler bakalımKızlar hastane çantası hazırladınız mı bebek için neler koydunuz
Çok geçmiş olsın canım eski mesajlara bakınayım dedim öylelikle gördüm. İnsallah suan iyisindirÇok teşekkür ederim herkeseumarım hepimiz zamanında sağlıkla alırız kucağımıza
Ben yaşadım canım eşimle şok olduk. Çok tuhaftı.Kızlar az önce bebek tam tekme attığı anda çıt diye ses geldiforumlarda baktığımda eklem sesi falan diyen var. İlk defa yaşadım yaşayan var mı?
Canım Allah yardım etsin, hayırlısıyla kucağına al inşallah bebeğini geçmiş olsun.Kızlar ben bugün ölümlerden döndüm valla, gece 3 gibi kanamam birlikte bilincim tamamen gitti ve gözümü açtığımda annem kızım gitti diye bağırıyordu, eşim beni öldü sanmış çok kötü gün yaşadık ambulansla kanla birlikte konya ya geldik kanım nerdeyse 5 e düşmüş belki kalbim bile durabilir miş, şimdi konyada takipli olduğum hastendeyiz 8 ünite kan yapıldı, şükür kanamam durdu ama artık konyada teyzem gilde kalacaz acil bişey olursa burdan geliriz hemen diye. Rabbim birdaha yaşatmasın ama gerçekten bir dakika sonrasının garantisi yok çok korktum, kanım da 0rh- olunca burdaki hemşireler siz yinede sıcak kan bulun gerekebilir sonradan dediler baya kan bulundu abim Ereğli de jandarma olunca adliyeler bile duymuş sağolsun lar herkes hazır.dua ediyorum gerek kalmasın ama böyle ihtimaller var, dua edin lütfen
Gerçekten çok tuhaftı yaBen yaşadım canım eşimle şok olduk. Çok tuhaftı.
Sağol canımCanım Allah yardım etsin, hayırlısıyla kucağına al inşallah bebeğini geçmiş olsun.
Canım Allah korusun seni de bebeğini de inşallah. Cidden çok zorlu senin süreç inşallah bir daha böyle bişey yaşamadan sağlıkla alırsın bebişi kucağınaKızlar ben bugün ölümlerden döndüm valla, gece 3 gibi kanamam birlikte bilincim tamamen gitti ve gözümü açtığımda annem kızım gitti diye bağırıyordu, eşim beni öldü sanmış çok kötü gün yaşadık ambulansla kanla birlikte konya ya geldik kanım nerdeyse 5 e düşmüş belki kalbim bile durabilir miş, şimdi konyada takipli olduğum hastendeyiz 8 ünite kan yapıldı, şükür kanamam durdu ama artık konyada teyzem gilde kalacaz acil bişey olursa burdan geliriz hemen diye. Rabbim birdaha yaşatmasın ama gerçekten bir dakika sonrasının garantisi yok çok korktum, kanım da 0rh- olunca burdaki hemşireler siz yinede sıcak kan bulun gerekebilir sonradan dediler baya kan bulundu abim Ereğli de jandarma olunca adliyeler bile duymuş sağolsun lar herkes hazır.dua ediyorum gerek kalmasın ama böyle ihtimaller var, dua edin lütfen
Ah canım benim çok geçmiş olsun Allah korusun seni ve bebeğini dualarım seninleKızlar ben bugün ölümlerden döndüm valla, gece 3 gibi kanamam birlikte bilincim tamamen gitti ve gözümü açtığımda annem kızım gitti diye bağırıyordu, eşim beni öldü sanmış çok kötü gün yaşadık ambulansla kanla birlikte konya ya geldik kanım nerdeyse 5 e düşmüş belki kalbim bile durabilir miş, şimdi konyada takipli olduğum hastendeyiz 8 ünite kan yapıldı, şükür kanamam durdu ama artık konyada teyzem gilde kalacaz acil bişey olursa burdan geliriz hemen diye. Rabbim birdaha yaşatmasın ama gerçekten bir dakika sonrasının garantisi yok çok korktum, kanım da 0rh- olunca burdaki hemşireler siz yinede sıcak kan bulun gerekebilir sonradan dediler baya kan bulundu abim Ereğli de jandarma olunca adliyeler bile duymuş sağolsun lar herkes hazır.dua ediyorum gerek kalmasın ama böyle ihtimaller var, dua edin lütfen
Ölçümler tahmini canım ama Dr iri bebek diyor. Zamanında sağlıkla doğsun kuzular . Genler de etkili tabiiBenim 30+0 1500 du seninki daha onde masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?