- 14 Ağustos 2011
- 27.474
- 3.336
- 448
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #17.601
Amin canım inşallah hepimizin öyle olsun. Sonu çok güzel olsun inşallah.Yediğin şeylerden felan olur dedi doktor ama çok da yememiştim, ilk zamanlar mide bulantısından sadece meyve yiyordum onlar fazla oldu galiba bilemedim, şimdi onada dikkat ediyorum elimden geldiğince. Sende sorun olmadan zamanında doğum yap Allahın izniyleherkesin Bi korkusu var işte
Hersey yoluna giricek canim hic uzulme zor bir surec gecirdin ama sonu guzel olucak Allah sana mukafatini vericekHa iyi canım bizimki 1 hafta önde gidiyordubizim için iyi oldu aslında biraz erken olacak kendini toplaması istiyoru
Amin canım aminAmin canım inşallah hepimizin öyle olsun. Sonu çok güzel olsun inşallah.
Amin canım benimHersey yoluna giricek canim hic uzulme zor bir surec gecirdin ama sonu guzel olucak Allah sana mukafatini vericek
Evet bende yanlış yazmışım 51 yazacaktım öyle dediler normale dönmüş şimdi rüyamda çeşit çeşit tatlılar ceviz falan gördüm yasak ya canım istediBenim en son aclik sekerim 93 cikti suyum 8.1 cm...normali 5 8 arasi olmasi lazim galiba
Kiyamam sana benim neyse o gunden beri hic canim istemiyo ama nereye kadar dayanirim onu tam bilemiyorumEvet bende yanlış yazmışım 51 yazacaktım öyle dediler normale dönmüş şimdi rüyamda çeşit çeşit tatlılar ceviz falan gördüm yasak ya canım istedi
Selam canım. Korkulacak bişey olsa mutlaka Dr söylerdi. Ama seni anlıyorum istiyoruz ki hep ilerde olsun çabucak buyusunler.Kızlar merhaba bebeğin 1,2 hafta önden geriden gitmesi bunlar nasıl oluyor?yani tüm değerlermii bu şekilde geri veya ileri çıkıyor? Hangi değere bakılıyor.30. Haftada herşey uyumluydu diye hatırlıyorum.dün kontrole gittim 33+1 de sanki birkaç değere 32 fln dedii ilk kez böle duydum doktor sorun olmadığını söyledi ama kafama çok takıldı.normalde geriden gitmesi sıkıntı değil biliyorumda bunun 33. Haftada birden başlaması beni korkuttu.
Teşekkürler cevabın içinSelam canım. Korkulacak bişey olsa mutlaka Dr söylerdi. Ama seni anlıyorum istiyoruz ki hep ilerde olsun çabucak buyusunler.Değerlerin ortalaması alınarak tahmin yapıyorlar. Üzülme hiç. Verilen ultrason kağıdında ayrıntılı yazıyor bilgiler. Şuan kaç kilo bebiş?
Maşallah canım bence çokk iyi. Zamanında sağlıkla gelsin kuzularimizTeşekkürler cevabın içindoktor birşey demedi ama eve gelip araştırınca takıntı oldu.bu zamana kadar tüm değerler hep uyumlu gitmiş bu hafta bazı değerlerde 6 gün fark var.yeni olması korkuttu biraz hep uyumlu gidip birden farklı çıkması.Dün kilosu 2170 idi .
Hastanedeyim ya Bi de ulaşsam tadımlık da olsa yiyeceğim şimdi doktor muayene etti niye tek kendine saklıyor baktığı şeyi anlamadım soruyorum söylemiyor kilosunu bile söylemedi direnç var gibi dedi neyde dedim söylemedi çıkabilirsin diyorlar tekKiyamam sana benim neyse o gunden beri hic canim istemiyo ama nereye kadar dayanirim onu tam bilemiyorum
Hakkınızda en güzeli olsun İnşallah. Aileniz gitmenize bir şey dedi miKızlar havaalanındayım bugün dönüyorum saat 3ten beri yoldayım o kadar yoruldum ki daha 5 saat uçuş var gözümde büyüyorgece 3 gibi eve varacağım ama nasıl varacağım bilemiyorum artık hiç bir yere gitmem bundan sonra
Ben de 04:30 da uyudum tüm gece denemediğim ilaç besin kalmadı en son yarım bardak soğuk süt içtim o kesti çok kötüydü bulantiya çevirdi en sonMide yanması bitirdi beni bu gece.. tahin mi iyi geliyordu yarın alayım ben de
Yani böyle çok susarsın da su içmek istersin ya öyle kil yemek istiyorum yarın doktor randevum var kan değerlerime baktiracam biIlk defa duydum boyle birseynasil bi his toprak asermek??
Ben de gece kötü oldum.Mide yanması bitirdi beni bu gece.. tahin mi iyi geliyordu yarın alayım ben de
Ay maşallah bana da sizin haftalara gelmek nasip olsun inşallah.İyi pazarlar herkesebugün 2.doz ciğer geliştirici ve progestan ı da oldum. Çok şükür kasılmalarım neredeyse yok denecek kadar azaldı aşırı modum yükseldi umarım hepimiz şu son günleri kolaylıkla atlatırız :)
Olur canım olur inşallah için rahat olsun. Panik endişe yaptıkça kasılma sancı artıyor. dünden bu yana kendimi rahatlatmaya çalışıyorum sürekli çok da faydası oldu bol bol uyuyorumAy maşallah bana da sizin haftalara gelmek nasip olsun inşallah.
Haklısın canım rahat olmak lazım. İnşallah.Olur canım olur inşallah için rahat olsun. Panik endişe yaptıkça kasılma sancı artıyor. dünden bu yana kendimi rahatlatmaya çalışıyorum sürekli çok da faydası oldu bol bol uyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?