Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Amin canım inşallah hepimizin öyle olsun. Sonu çok güzel olsun inşallah.

Mide yanması bitirdi beni bu gece.. tahin mi iyi geliyordu yarın alayım ben de

Benim en son aclik sekerim 93 cikti suyum 8.1 cm...normali 5 8 arasi olmasi lazim galiba
Evet bende yanlış yazmışım 51 yazacaktım öyle dediler normale dönmüş şimdi rüyamda çeşit çeşit tatlılar ceviz falan gördüm yasak ya canım istedi

Kızlar merhaba bebeğin 1,2 hafta önden geriden gitmesi bunlar nasıl oluyor?yani tüm değerlermii bu şekilde geri veya ileri çıkıyor? Hangi değere bakılıyor.30. Haftada herşey uyumluydu diye hatırlıyorum.dün kontrole gittim 33+1 de sanki birkaç değere 32 fln dedii ilk kez böle duydum doktor sorun olmadığını söyledi ama kafama çok takıldı.normalde geriden gitmesi sıkıntı değil biliyorumda bunun 33. Haftada birden başlaması beni korkuttu.

Evet bende yanlış yazmışım 51 yazacaktım öyle dediler normale dönmüş şimdi rüyamda çeşit çeşit tatlılar ceviz falan gördüm yasak ya canım istedi
Kiyamam sana benim neyse o gunden beri hic canim istemiyo ama nereye kadar dayanirim onu tam bilemiyorum

Selam canım. Korkulacak bişey olsa mutlaka Dr söylerdi. Ama seni anlıyorum istiyoruz ki hep ilerde olsun çabucak buyusunler. Değerlerin ortalaması alınarak tahmin yapıyorlar. Üzülme hiç. Verilen ultrason kağıdında ayrıntılı yazıyor bilgiler. Şuan kaç kilo bebiş?

Teşekkürler cevabın içindoktor birşey demedi ama eve gelip araştırınca takıntı oldu.bu zamana kadar tüm değerler hep uyumlu gitmiş bu hafta bazı değerlerde 6 gün fark var.yeni olması korkuttu biraz hep uyumlu gidip birden farklı çıkması.Dün kilosu 2170 idi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…