- 28 Kasım 2024
- 111
- 147
- 18
- 32
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #17.621
Ben de 04:30 da uyudum tüm gece denemediğim ilaç besin kalmadı en son yarım bardak soğuk süt içtim o kesti çok kötüydü bulantiya çevirdi en son
Çok keskin bi yanmaydı bu sefer benim. Yana yana uyumuşum sonradan Allah’tan. Süt de yoktu evde şansıma ya bugün her şeyimi aldım. İnşallah bu kadar kötü olmayız bi dahaBen de gece kötü oldum.
Evet evet 40 ı geçenler bile varmış ben de duydum. Önlemini alıp elimizden geleni yapıyoruz zaten. Bundan sonra da gelirlerse yapacak bir şey yok :) sağlıkları iyi olsun gerisi hallolur.Haklısın canım rahat olmak lazım. İnşallah.Ohh uyumak ta iyi gelir.
Doktor senin durumunda 36 hatta 39 u bekleyen hastalarım var dedi. Yatarak ilaç içerek… yatarak risk gene oluyor ama yer çekimi olmuyor sanırım. Yani daha aşağı inmiyor beki ya da yavaşlıyor.
Amin canım inşallah evet çok yandı benim de. Oturarak uyumuşum. Neden ise hep gece oluyor.Çok keskin bi yanmaydı bu sefer benim. Yana yana uyumuşum sonradan Allah’tan. Süt de yoktu evde şansıma ya bugün her şeyimi aldım. İnşallah bu kadar kötü olmayız bi daha
Bende olmamıştı canım. Doktora bir sor istersen. Ama bebek yavaşlamaları olabiliyor endişelenme normale dönüyor sonra.Evet evet 40 ı geçenler bile varmış ben de duydum. Önlemini alıp elimizden geleni yapıyoruz zaten. Bundan sonra da gelirlerse yapacak bir şey yok :) sağlıkları iyi olsun gerisi hallolur.
Ciğer geliştiriciden sonra alerjik bir reaksiyon oldu mu sende ? Benim şuan ağzım gözüm akıyor hasta değilim ama bahar alerjisi gibi, yan etkilerinde böyle bir şey okudum ama ondan mı emin olamadım
Belki de polenlerden oldum bir sorayım. Sağ ol canım. Onda bir değişiklik olmadı, hala coşkulu bir kız :) zaten bu coşkusu biraz da bizi bu noktaya getirdiBende olmamıştı canım. Doktora bir sor istersen. Ama bebek yavaşlamaları olabiliyor endişelenme normale dönüyor sonra.
Canım çok sevindim adınızaBelki de polenlerden oldum bir sorayım. Sağ ol canım. Onda bir değişiklik olmadı, hala coşkulu bir kız :) zaten bu coşkusu biraz da bizi bu noktaya getirdi
Ben tuzsuz leblebi yiyorum o kesiyorBen de 04:30 da uyudum tüm gece denemediğim ilaç besin kalmadı en son yarım bardak soğuk süt içtim o kesti çok kötüydü bulantiya çevirdi en son
Magnezyum mu yetersiz geliyor acaba? Siyatik ağrı olabilir mi?Kızlar vücuduna diken batıyor gibi olan var mı ellerim kollarim bacaklarım heryerime oluyor
Ben bilmiyorum canım. Ama tahlil yaptirsan iyi olur. Karaciğer enzimlerinle alakalı olabilir belkiKızlar vücuduna diken batıyor gibi olan var mı ellerim kollarim bacaklarım heryerime oluyor
Ekstra yoğurt muz vs de yiyorum takviye hariç. minik minik iğne batıyor ve kasiniyor heryerim yrn kontrolde sorarımMagnezyum mu yetersiz geliyor acaba? Siyatik ağrı olabilir mi?
Ben bilmiyorum canım. Ama tahlil yaptirsan iyi olur. Karaciğer enzimlerinle alakalı olabilir belki
Benim vajinada batma oluyor genelde yoruldugumda ayakta kaldığımdaEkstra yoğurt muz vs de yiyorum takviye hariç. minik minik iğne batıyor ve kasiniyor heryerim yrn kontrolde sorarım
yeni yapıldı tahliller tecrübe eden vardır diye sormak istedim sağol cnm.
Benimde vajina kendini kapattı heralde ne batma ne çatı ağrısı 5. Ay dan beri hiçbirşey yokBenim vajinada batma oluyor genelde yoruldugumda ayakta kaldığımda
O bende de fazlasıyla oluyor. Hele dönerkenBenim vajinada batma oluyor genelde yoruldugumda ayakta kaldığımda
Bende de oluyor o. Havalar şu iki gün mük olduğu için sürekli dışarıdaydım. Şimdi totomu yaydım yatıyorum artık sonunda. Yarına bir şeyim kalmaz inş.Benim vajinada batma oluyor genelde yoruldugumda ayakta kaldığımda
Ayy yatarken sağa sola dönerken çok komik değil miyiz fil gibi hissediyorum kendimi resmen bedenim ilerlemiyoO bende de fazlasıyla oluyor. Hele dönerkenAma normal artık ağrı sancı batmalar. Sona geldik büyüdü bebislerimiz
Ben de iki gün önce magnezyum aradım eczane eczane bulana kadar epey yol katettim o gece batma kalcalarimda ağrı uyuşma hat safhada oldu çok etkiliyo gercektenBende de oluyor o. Havalar şu iki gün mük olduğu için sürekli dışarıdaydım. Şimdi totomu yaydım yatıyorum artık sonunda. Yarına bir şeyim kalmaz inş.
AYREM Kadın Ten Doğum Sonrası Lohusa Korse - Fiyatı, Yorumları ben bunu alicamKızlar doğum sonrası korse için bir tercihiniz var mı? Yaz aylarında kullanılabilecek bir model var mı bildiğiniz hangisini alsam kararsız kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?