- 14 Ağustos 2011
- 27.464
- 3.330
- 448
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #17.581
Ay canım çok geçmiş olsun seni anlıyorum. O korkuyu yaşadım ben de iki ay. Benim çok şükür olmadı sonra ama benim 18. Haftalarda oldu hep. Ben de öyle iğne falan tedavi gördüm. Tam bitti diye sevinirken rahim ağzımda kısalma görüldü. Bu sefer de erken doğum riski var dendi 10 gün önce yine hastanede yattım bir gece. Şimdi evde yatıyorum işte. Ben de dua ediyorum devamlı. Zamanını doldurup gelsin inşallah diye. İnşallah Rabbim kolaylıkla sağlıkla kavuştursun canım. Bize de sabır versin Allahım inşallah.Evet canım hastanede yattım 2 defa 1 gün olarak, evin heryeri kan gölüydü canım aklım çıkmıştı ben Karaman da yaşıyorum doktorum Konya da perinatolog ona gidiyorum. Hastane de iğne hap fitil ve serum yaptılar. Şuan hala adet gibii lekelerim oluyor nerdeyse hergün kan boşalması yaşıyorum. 2 gün önce gece yine aynısı oldu ve tansiyonum çok fazla düştü bilincimi kaybediyordum, hepsi travma olarak kaldı, korkuyla kalkıyorum hep. Şuan kanama durduğu müddetçe hastaneye gitmiyoruz, doktor hareketlerini takip et dedi sende kanama olması normal dedi, bizde dua ediyoruz bol bol. Hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza36.haftayı bekliyoruz. Sen ara lekeler felan yaşıyor musun canım
Ilk defa duydum boyle birseyKızlar ya aşırı derecede canım kil toprak yemek istiyor rüyalarimda avuç avuç yiyorum asermek bu galiba
Hayirli yolculuklar canim resmen donuyorsun ailen birsey demedi mi?Hepinize teşekkürler canlar artık 2 güne kendime gelirim
Şimdi okudum tüm yazılanları. Canım çok geçmiş olsun. Miniğin haftasını bekleyecek umarım, annesini üzmeyecek bir daha. Şimdi bol bol dinlenme zamanıKızlar bende rahim ağzında kısalma yok ama açılma başlamış bir miktar. Çok büyük bir açılmada yok ama üst üste gittiğim için direkt farketti doktor. Hastanede yat 2 gün istersen dedi ama çok da zorunlu bir durum yok dedi. Progestan iğne ve 2 ciğer geliştirici verildi. Full yatak kalkmak yasakçok üzgünüm çok iyi gidiyorduk
Çok sıkıyorlar kemeri haklısın canım. Bakalım bir şey çıkmasın da inşallah çık yarın.Hımm anladım canım kaç gündür bana vajinal bakmıyor ikindinden sonra belimde ağrı var kasığımda da batma oluşuyor hemşire kemeri öyle sıktı ondan mı oldu anlamadım bugüne kadar bişeyim yoktu tam çıkacağım dedim böyle oldu birazdan nst ye gelirler bakalım ne çıkacak
Çok geçmiş olsun. Ciğer geliştirici ben de geçen hafta vuruldum. Bebeğin hareketleri ikinci iğneden sonra azalacak endişelenmeyin. İlacın etkisi ile oluyor. Ben endişelenmiştim çünkü bilgi vermek istedim.Kızlar bende rahim ağzında kısalma yok ama açılma başlamış bir miktar. Çok büyük bir açılmada yok ama üst üste gittiğim için direkt farketti doktor. Hastanede yat 2 gün istersen dedi ama çok da zorunlu bir durum yok dedi. Progestan iğne ve 2 ciğer geliştirici verildi. Full yatak kalkmak yasakçok üzgünüm çok iyi gidiyorduk
Bende seni anlıyorum canım çok korkulu oluyor gerçekten, bidaha hiç yaşamayız inşallahAy canım çok geçmiş olsun seni anlıyorum. O korkuyu yaşadım ben de iki ay. Benim çok şükür olmadı sonra ama benim 18. Haftalarda oldu hep. Ben de öyle iğne falan tedavi gördüm. Tam bitti diye sevinirken rahim ağzımda kısalma görüldü. Bu sefer de erken doğum riski var dendi 10 gün önce yine hastanede yattım bir gece. Şimdi evde yatıyorum işte. Ben de dua ediyorum devamlı. Zamanını doldurup gelsin inşallah diye. İnşallah Rabbim kolaylıkla sağlıkla kavuştursun canım. Bize de sabır versin Allahım inşallah.
Suyunun neden fazla oldugunu soyledi mi doktor canim?Bende seni anlıyorum canım çok korkulu oluyor gerçekten, bidaha hiç yaşamayız inşallahrahim ağzı ölçümü nekadar canım? Benimde suyum fazla oda baskı yapıp gerebilirmiş, yediklerime dikkat ediyorum işte. Hamilelikler sıkıntılı geçiyor bakalım ama zamanında sağlıkla kolaylıkla gelsinler
Umarım zamanında gelecektir minik kuşNeden azaldı acaba?. Siz de mutlaka biliyorsunuz dur gerci ama havuç suyu ve armut baya etkiliymis suyu arttırma konusunda .
Mayıs bebeleri çok aceleci çıktı
Yediğin tatlıdan karbonhidratlı yiyeceklerden felan olur dedi canım şekerimi de ölçtürmemiştim, açlık tokluk ve 3 aylık şekere bakıldı onlarda normal çıkmıştı, eskiden de tatlı değil de meyve çok yemiştim onlardan felan oldu herhaldeSuyunun neden fazla oldugunu soyledi mi doktor canim?
Amin inşallah canım. 23 mm benim uzunluk ama hunileşme de var aşağı doğru işte. Valla yatarak dikkat ederek umarım süresini doldurur evlatlarımız. 30. Haftadan sonra daha bir rahat ederim inşallah. Canım senin neden suyun fazlaymış ?Bende seni anlıyorum canım çok korkulu oluyor gerçekten, bidaha hiç yaşamayız inşallahrahim ağzı ölçümü nekadar canım? Benimde suyum fazla oda baskı yapıp gerebilirmiş, yediklerime dikkat ediyorum işte. Hamilelikler sıkıntılı geçiyor bakalım ama zamanında sağlıkla kolaylıkla gelsinler
Benimde buyuk ihtimal ondan sekerim fazla yuksek degil ama bende simdi dikkat ediyorum ve gunde iki kez olcum yapicam ona gore belli olucak insallah ondandir baska bir neden olmasindaYediğin tatlıdan karbonhidratlı yiyeceklerden felan olur dedi canım şekerimi de ölçtürmemiştim, açlık tokluk ve 3 aylık şekere bakıldı onlarda normal çıkmıştı, eskiden de tatlı değil de meyve çok yemiştim onlardan felan oldu herhalde
Başka bişey değildir Allahın izniyle canım, yediklerimize dikkat edersek sorun olacağını düşünmüyorum, senin bebişin kilosu nasıl bizimkinin oda önde gidiyorBenimde buyuk ihtimal ondan sekerim fazla yuksek degil ama bende simdi dikkat ediyorum ve gunde iki kez olcum yapicam ona gore belli olucak insallah ondandir baska bir neden olmasinda
Yediğin şeylerden felan olur dedi doktor ama çok da yememiştim, ilk zamanlar mide bulantısından sadece meyve yiyordum onlar fazla oldu galiba bilemedim, şimdi onada dikkat ediyorum elimden geldiğince. Sende sorun olmadan zamanında doğum yap Allahın izniyleAmin inşallah canım. 23 mm benim uzunluk ama hunileşme de var aşağı doğru işte. Valla yatarak dikkat ederek umarım süresini doldurur evlatlarımız. 30. Haftadan sonra daha bir rahat ederim inşallah. Canım senin neden suyun fazlaymış ?
Benim ilk geldiğim gün 82 ölçtüler suyu şeker testi yapıldı şekerim yüksek çıktı şuan diyetteyim en son 511 ölçüldü normalmiş artık endol verdiler ondan mı normale döndü diyetten mi bilmiyorumBenimde buyuk ihtimal ondan sekerim fazla yuksek degil ama bende simdi dikkat ediyorum ve gunde iki kez olcum yapicam ona gore belli olucak insallah ondandir baska bir neden olmasinda
Benim haftasina gore normal canim doktor cok iri bi bebek olmaz normal olur dediBaşka bişey değildir Allahın izniyle canım, yediklerimize dikkat edersek sorun olacağını düşünmüyorum, senin bebişin kilosu nasıl bizimkinin oda önde gidiyor
Benim en son aclik sekerim 93 cikti suyum 8.1 cm...normali 5 8 arasi olmasi lazim galibaBenim ilk geldiğim gün 82 ölçtüler suyu şeker testi yapıldı şekerim yüksek çıktı şuan diyetteyim en son 511 ölçüldü normalmiş artık endol verdiler ondan mı normale döndü diyetten mi bilmiyorum
Ha iyi canım bizimki 1 hafta önde gidiyorduBenim haftasina gore normal canim doktor cok iri bi bebek olmaz normal olur dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?