- 20 Ocak 2020
- 3.603
- 1.523
- 133
- 31
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #17.561
Evet hep vajinal bakıyor91nana91 vajinal ultrasonla mı bakıyor açıklığın olup olmadığına
Çok şükür sevindim. İnşaklah sağlıkla zamanında doğar bebişler. Benim de hunileşme ve çok az açıma oldu. Ayrıca plasenta aşağıda. Ben de progestan fitil magnezyum kullanıyorum.ve yatak istirahati yapıyorum devamlı. 10 gün önce hafif sancı çıktı ilaçla kesildi ciğer geliştirici iğne vurulmuştum ben de.
Benim de plsenta aşağıda canım ama rahimi tamamen kapatıyor senin ne durumdaÇok şükür sevindim. İnşaklah sağlıkla zamanında doğar bebişler. Benim de hunileşme ve çok az açıma oldu. Ayrıca plasenta aşağıda. Ben de progestan fitil magnezyum kullanıyorum.ve yatak istirahati yapıyorum devamlı. 10 gün önce hafif sancı çıktı ilaçla kesildi ciğer geliştirici iğne vurulmuştum ben de.
İnşallah canım çok teşekkür ederim. İnsan ister istemez endişeli oluyor. Bebek bir an önce büyüsün istiyorum. Sizin de inşallah çok güzel olacak.Evet o haftalarda çok riskli rahim büyüdüğü için İnş bişey olmadan güzel haftalara geleceksin
Amin canım inşallah çok teşekkür ederim.İnşallah zamanında gelir senin kuzun da
Aaaa benim de rahimin ucunu kapatıyormuş. Normalde tamamen kapatıyordu ama çok az yer değiştirdi. Ama işte Rahime yakın.Benim de plsenta aşağıda canım ama rahimi tamamen kapatıyor senin ne durumda
Bu arada benim adım da TuğçeBenim de plsenta aşağıda canım ama rahimi tamamen kapatıyor senin ne durumda
O bile çok iyi canım, ben 30.haftaya girdim ama halen rahim ağzını kapatıyor ve 27 haftadan beri kanama yaşıyorum süreki yatıyorum progesteron kullanıyorum, dua ediyorum 36.haftayı görelimAaaa benim de rahimin ucunu kapatıyormuş. Normalde tamamen kapatıyordu ama çok az yer değiştirdi. Ama işte Rahime yakın.
Aa adaşmışız canımBu arada benim adım da Tuğçebenim iki kez bu durum yüzünden kanamam oldu başlarda hastanede yattım. Sende de olmuş muydu canım?
Çok geçmiş olsun. İnşallah zamanlarını doldursun bebişler. Benim bi de hunileşme olunca aşağıda. Ben de yatıyorum sadece tuvalet ve progestan kullanıyorum. Duygularınızı anlıyorum. Kanamada ne yapıyorsunuz?O bile çok iyi canım, ben 30.haftaya girdim ama halen rahim ağzını kapatıyor ve 27 haftadan beri kanama yaşıyorum süreki yatıyorum progesteron kullanıyorum, dua ediyorum 36.haftayı görelim
Evet adaşızAa adaşmışız canımevet 27.haftadan beri yaşıyorum canım 2 si baya kötüydü
Umarım zamanında gelecektir minik kuşKızlar ben de doktora gittim bugün bebişin suyu geçen haftaya göre azalmışçalışabilir raporumu çalışamaz yaptı yatak istirahati verdi. Erken doğum olmaması için dikkat edeceğiz dedi. Kan sulandırıcı iğne ve coraspirin kullanıyordum iğneyi ikiye çıkardı. Kızçem beni baya korkuttu anlayacağınız
Evet canım hastanede yattım 2 defa 1 gün olarak, evin heryeri kan gölüydü canım aklım çıkmıştı ben Karaman da yaşıyorum doktorum Konya da perinatolog ona gidiyorum. Hastane de iğne hap fitil ve serum yaptılar. Şuan hala adet gibii lekelerim oluyor nerdeyse hergün kan boşalması yaşıyorum. 2 gün önce gece yine aynısı oldu ve tansiyonum çok fazla düştü bilincimi kaybediyordum, hepsi travma olarak kaldı, korkuyla kalkıyorum hep. Şuan kanama durduğu müddetçe hastaneye gitmiyoruz, doktor hareketlerini takip et dedi sende kanama olması normal dedi, bizde dua ediyoruz bol bol. Hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımızaEvet adaşızbenim de ikincisi çoktu. İnsan korkuyor gerçekten. Hastanede yatmanız gerekti mi?
Sağ ol canım inşallahÇok geçmiş olsun canım zamanımda sağlıkla doğsun inşallah, içini ferah tut
Hımm anladım canım kaç gündür bana vajinal bakmıyor ikindinden sonra belimde ağrı var kasığımda da batma oluşuyor hemşire kemeri öyle sıktı ondan mı oldu anlamadım bugüne kadar bişeyim yoktu tam çıkacağım dedim böyle oldu birazdan nst ye gelirler bakalım ne çıkacakEvet hep vajinal bakıyor
Lastik değil mi ? sıksa bile o kadar acıtmaması lazım ya en fazla keser biraz ya da deride tahriş olur. Sancın çıkmış mıydı kaç gösteriyordu cihaz görebildin mi ?Hımm anladım canım kaç gündür bana vajinal bakmıyor ikindinden sonra belimde ağrı var kasığımda da batma oluşuyor hemşire kemeri öyle sıktı ondan mı oldu anlamadım bugüne kadar bişeyim yoktu tam çıkacağım dedim böyle oldu birazdan nst ye gelirler bakalım ne çıkacak
Bizim sıpa da doğum pozisyonunda baş aşağı da bazen ayakları kaburgamda hissediyorum kötü yapıyorSelam sekerler birkac gundur giremedim korkunc bir kaburga agrm.var prensesimiz ayaklarini kaburgalarima sokuyor sanirimbugn bir tik daha iyiyim ama her gelen hafta yeni guncellemelerle geliyor gercekten
Malesef göre hemşirede söylemedi lastik de çok fazla sıktı sancı çıkmış mı diyorum yok diyorLastik değil mi ? sıksa bile o kadar acıtmaması lazım ya en fazla keser biraz ya da deride tahriş olur. Sancın çıkmış mıydı kaç gösteriyordu cihaz görebildin mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?