- 20 Mayıs 2024
- 1.043
- 1.275
- 48
- 27
- Konu Sahibi Mervenur277
- #17.541
Teşekkürler canımIyi yolculuklaar!

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler canımIyi yolculuklaar!
İyi yolculuklar. Evinde bol bol dinlenirsin artıkKızlar havaalanındayım bugün dönüyorum saat 3ten beri yoldayım o kadar yoruldum ki daha 5 saat uçuş var gözümde büyüyorgece 3 gibi eve varacağım ama nasıl varacağım bilemiyorum artık hiç bir yere gitmem bundan sonra
![]()
Gelmemesi için her şeyi yaptık canım artık bayramdan sonra istediği zaman gelebilir91nana91 canim valla hiic korkma benim kuzenim 2000 kilo dogdu 34. Haftada kuveze bile girmedi. Ki ben seninkinin dogucagini sanmiyorum en az 2-3 hafta daha gideri var:)) gelirse de erken kavusursunnnn
zaten son aylar baydi biraz yaa
İyi yolculuklarKızlar havaalanındayım bugün dönüyorum saat 3ten beri yoldayım o kadar yoruldum ki daha 5 saat uçuş var gözümde büyüyorgece 3 gibi eve varacağım ama nasıl varacağım bilemiyorum artık hiç bir yere gitmem bundan sonra
![]()
Merhabalar ben de sizin gibi olurum inşallah. Benim de erken doğum riskim. Neler yaşadınız merak ettim.Gelmemesi için her şeyi yaptık canım artık bayramdan sonra istediği zaman gelebilirbu haftaki kontrolde 2100 dedi doktorumuz en azından 1-2 haftaya 2500 u görürüz inşallah
valla hiç böyle hayal etmemiştim birçoğumuz döküldük
buna da şükür daha beteri olmasın yine de
Canım 34.haftaya girmişin şuan doğsa bile risk olmaz Allahın izniyle, kilosu da iyi maşallah, stres yapmadan geçir günlerini sağlıkla kucağına alacaksın inanıyorumGelmemesi için her şeyi yaptık canım artık bayramdan sonra istediği zaman gelebilirbu haftaki kontrolde 2100 dedi doktorumuz en azından 1-2 haftaya 2500 u görürüz inşallah
valla hiç böyle hayal etmemiştim birçoğumuz döküldük
buna da şükür daha beteri olmasın yine de
Yolun açık olsun. Hayırlı yolculuklarKızlar havaalanındayım bugün dönüyorum saat 3ten beri yoldayım o kadar yoruldum ki daha 5 saat uçuş var gözümde büyüyorgece 3 gibi eve varacağım ama nasıl varacağım bilemiyorum artık hiç bir yere gitmem bundan sonra
![]()
Bende rahim ağzı normal ama kasılmalar sancılar ufak ufak açmaya başlamış.Magnezyum 3 e çıkarıldı, Progestan iğne 1x 5 ve ciğer geliştirici 2 x2 yapılacak ilk dozlarını yaptırdım. Çok başında farkedildiği için bence ilerlemeyecek açılma (umarımMerhabalar ben de sizin gibi olurum inşallah. Benim de erken doğum riskim. Neler yaşadınız merak ettim.
Hayırlı yolculuklar canımKızlar havaalanındayım bugün dönüyorum saat 3ten beri yoldayım o kadar yoruldum ki daha 5 saat uçuş var gözümde büyüyorgece 3 gibi eve varacağım ama nasıl varacağım bilemiyorum artık hiç bir yere gitmem bundan sonra
![]()
Çok geçmiş olsun arkadaşımKızlar bende rahim ağzında kısalma yok ama açılma başlamış bir miktar. Çok büyük bir açılmada yok ama üst üste gittiğim için direkt farketti doktor. Hastanede yat 2 gün istersen dedi ama çok da zorunlu bir durum yok dedi. Progestan iğne ve 2 ciğer geliştirici verildi. Full yatak kalkmak yasakçok üzgünüm çok iyi gidiyorduk
İyi yolculuklaarKızlar havaalanındayım bugün dönüyorum saat 3ten beri yoldayım o kadar yoruldum ki daha 5 saat uçuş var gözümde büyüyorgece 3 gibi eve varacağım ama nasıl varacağım bilemiyorum artık hiç bir yere gitmem bundan sonra
![]()
İyi yolculuklar canım evine ve eşine kavuşacaksın şimdiden sonra daha huzurlu ve sağlıklı geçer inşallahKızlar havaalanındayım bugün dönüyorum saat 3ten beri yoldayım o kadar yoruldum ki daha 5 saat uçuş var gözümde büyüyorgece 3 gibi eve varacağım ama nasıl varacağım bilemiyorum artık hiç bir yere gitmem bundan sonra
![]()
23 mm ydi canim. Ben de hunilesme de var. Bir de plasentam asagida. Evet evde dinlen kontrole gider gelirsin.
Benim de hunileşmem var dikişe dayanmıştı 14. Haftada atıldı kısalık yoktu önlem amaçlı atılmıştı ilk hamileliğimden kaynaklıCanım senin dikişin ne zaman yapılmıştı? Kaçıncı haftada Yani?
Gerçekten fazla olumlama yapınca hızlandı sankiaynen önlemi aldık artık gerisi Doğa kuşumun keyfine kalmış, teşekkür ederim senin ki de umarım
Evet evet :) iki fırtta çıkaralım diyordum hep, evren kesin -ayyrıntı verseydin keskeeeee! diyor![]()
Çok geçmiş olsun canım zamanımda sağlıkla doğsun inşallah, içini ferah tutKızlar bende rahim ağzında kısalma yok ama açılma başlamış bir miktar. Çok büyük bir açılmada yok ama üst üste gittiğim için direkt farketti doktor. Hastanede yat 2 gün istersen dedi ama çok da zorunlu bir durum yok dedi. Progestan iğne ve 2 ciğer geliştirici verildi. Full yatak kalkmak yasakçok üzgünüm çok iyi gidiyorduk
Çok şükür sevindim. İnşaklah sağlıkla zamanında doğar bebişler. Benim de hunileşme ve çok az açıma oldu. Ayrıca plasenta aşağıda. Ben de progestan fitil magnezyum kullanıyorum.ve yatak istirahati yapıyorum devamlı. 10 gün önce hafif sancı çıktı ilaçla kesildi ciğer geliştirici iğne vurulmuştum ben de.Bende rahim ağzı normal ama kasılmalar sancılar ufak ufak açmaya başlamış.Magnezyum 3 e çıkarıldı, Progestan iğne 1x 5 ve ciğer geliştirici 2 x2 yapılacak ilk dozlarını yaptırdım. Çok başında farkedildiği için bence ilerlemeyecek açılma (umarım) senin ne vardı ?
Bana dikiş yapmadı doktor 25. Haftada riskli dedi. Ondan yatak istirahati verdi canım.Benim de hunileşmem var dikişe dayanmıştı 14. Haftada atıldı kısalık yoktu önlem amaçlı atılmıştı ilk hamileliğimden kaynaklı
Evet o haftalarda çok riskli rahim büyüdüğü için İnş bişey olmadan güzel haftalara geleceksinBana dikiş yapmadı doktor 25. Haftada riskli dedi. Ondan yatak istirahati verdi canım.