• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
91nana91 91nana91 canim valla hiic korkma benim kuzenim 2000 kilo dogdu 34. Haftada kuveze bile girmedi. Ki ben seninkinin dogucagini sanmiyorum en az 2-3 hafta daha gideri var:)) gelirse de erken kavusursunnnn 🥲 zaten son aylar baydi biraz yaa
Gelmemesi için her şeyi yaptık canım artık bayramdan sonra istediği zaman gelebilir ☺️ bu haftaki kontrolde 2100 dedi doktorumuz en azından 1-2 haftaya 2500 u görürüz inşallah 🙏 valla hiç böyle hayal etmemiştim birçoğumuz döküldük ☺️ buna da şükür daha beteri olmasın yine de

Gelmemesi için her şeyi yaptık canım artık bayramdan sonra istediği zaman gelebilir ☺️ bu haftaki kontrolde 2100 dedi doktorumuz en azından 1-2 haftaya 2500 u görürüz inşallah 🙏 valla hiç böyle hayal etmemiştim birçoğumuz döküldük ☺️ buna da şükür daha beteri olmasın yine de
Merhabalar ben de sizin gibi olurum inşallah. Benim de erken doğum riskim. Neler yaşadınız merak ettim.

Canım 34.haftaya girmişin şuan doğsa bile risk olmaz Allahın izniyle, kilosu da iyi maşallah, stres yapmadan geçir günlerini sağlıkla kucağına alacaksın inanıyorum 🤲🙏 bende 36 yı bekliyorum zamanında sağlıkla gelsinler

Merhabalar ben de sizin gibi olurum inşallah. Benim de erken doğum riskim. Neler yaşadınız merak ettim.
Bende rahim ağzı normal ama kasılmalar sancılar ufak ufak açmaya başlamış.Magnezyum 3 e çıkarıldı, Progestan iğne 1x 5 ve ciğer geliştirici 2 x2 yapılacak ilk dozlarını yaptırdım. Çok başında farkedildiği için bence ilerlemeyecek açılma (umarım🙏 ) senin ne vardı ?

Kızlar bende rahim ağzında kısalma yok ama açılma başlamış bir miktar. Çok büyük bir açılmada yok ama üst üste gittiğim için direkt farketti doktor. Hastanede yat 2 gün istersen dedi ama çok da zorunlu bir durum yok dedi. Progestan iğne ve 2 ciğer geliştirici verildi. Full yatak kalkmak yasak 😔 çok üzgünüm çok iyi gidiyorduk
Çok geçmiş olsun arkadaşım
Çok şükür haftan ileri
Ama çok daha iyi düşünelim inşallah daha bekler
Açılma olduğunu nasil farkediyor doktor yani neden baktı alttan?
Kızlar havaalanındayım bugün dönüyorum saat 3ten beri yoldayım o kadar yoruldum ki daha 5 saat uçuş var gözümde büyüyor 🥲 gece 3 gibi eve varacağım ama nasıl varacağım bilemiyorum artık hiç bir yere gitmem bundan sonra 😮‍💨
İyi yolculuklaar😊

Kızlar havaalanındayım bugün dönüyorum saat 3ten beri yoldayım o kadar yoruldum ki daha 5 saat uçuş var gözümde büyüyor 🥲 gece 3 gibi eve varacağım ama nasıl varacağım bilemiyorum artık hiç bir yere gitmem bundan sonra 😮‍💨
İyi yolculuklar canım evine ve eşine kavuşacaksın şimdiden sonra daha huzurlu ve sağlıklı geçer inşallah 🥰🙏

Hemşirenin biri ikindin nst çekerken kemeri çok sıkmış resmen karnımı 2 ye bölmüştü bende hiç sıktığını fark etmedim baktım kasığım çok fena ağrıyor kemeri elledim ki boğmuş gibi bağlamış geri elimle alan açtım geldi bunu çok sıkmışsın ağrım oldu sancı çıkmış mı dedim onu sıktım diye sancı çıkmaz dedi ama felaketti cihaz yan olduğundan ne çıktığını da görmedim ara sıra belim ağrıyor bugün çık dedi diye sancım mı başlayacak ne yapacak ya da o hemşire öyle yaptı diye oldu

aynen önlemi aldık artık gerisi Doğa kuşumun keyfine kalmış, teşekkür ederim senin ki de umarım ❤️

Evet evet :) iki fırtta çıkaralım diyordum hep, evren kesin -ayyrıntı verseydin keskeeeee! diyor :D
Gerçekten fazla olumlama yapınca hızlandı sanki 😂 artık sey diyoruz zamani gelince iki fırtta çıksın Doğa kuş 🥹

Kızlar ben de doktora gittim bugün bebişin suyu geçen haftaya göre azalmış 😔 çalışabilir raporumu çalışamaz yaptı yatak istirahati verdi. Erken doğum olmaması için dikkat edeceğiz dedi. Kan sulandırıcı iğne ve coraspirin kullanıyordum iğneyi ikiye çıkardı. Kızçem beni baya korkuttu anlayacağınız

Kızlar bende rahim ağzında kısalma yok ama açılma başlamış bir miktar. Çok büyük bir açılmada yok ama üst üste gittiğim için direkt farketti doktor. Hastanede yat 2 gün istersen dedi ama çok da zorunlu bir durum yok dedi. Progestan iğne ve 2 ciğer geliştirici verildi. Full yatak kalkmak yasak 😔 çok üzgünüm çok iyi gidiyorduk
Çok geçmiş olsun canım zamanımda sağlıkla doğsun inşallah, içini ferah tut 😓🙏

Bende rahim ağzı normal ama kasılmalar sancılar ufak ufak açmaya başlamış.Magnezyum 3 e çıkarıldı, Progestan iğne 1x 5 ve ciğer geliştirici 2 x2 yapılacak ilk dozlarını yaptırdım. Çok başında farkedildiği için bence ilerlemeyecek açılma (umarım🙏 ) senin ne vardı ?
Çok şükür sevindim. İnşaklah sağlıkla zamanında doğar bebişler. Benim de hunileşme ve çok az açıma oldu. Ayrıca plasenta aşağıda. Ben de progestan fitil magnezyum kullanıyorum.ve yatak istirahati yapıyorum devamlı. 10 gün önce hafif sancı çıktı ilaçla kesildi ciğer geliştirici iğne vurulmuştum ben de.

Back
X