- 13 Temmuz 2023
- 1.402
- 1.335
- 53
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #17.361
Maşallah bir haftada nasıl da çok kilo almış, ölçümü doğru mu acaba?29.haftada 1600 dü. Bu hafta 30. Hafta 2250 gram
Öğrenmeleri için mecburlar aslında ama ilgisizlikleri ve tavırları seni bunalttığından insan her şeyden rahatsız olacak duruma geliyor ne yazık ki.Bu doktorlar beni bulunca asistanlara ders veresi geliyor detaylı ultrason yaptı bildiğiniz Bi sıkıntı yokmuş gelişiminde kilosunu falan söylemedi sancın yoksa alttan bakmayalım dedi baktırmadım
Haftasına göre kilosu gayet iyi canım, stres yapma.Maşallah bir haftada nasıl da çok kilo almış, ölçümü doğru mu acaba?
Benim kızçem de 27+6 da 1050, 29+6 da 1400 gramdı ama benim ki az kilo alıyor ne yapacağım kızlarkontrole gideceğim çarşamba günü, yine 50 gr alırsan bozuşuruz diyorum kendisine
Çok teşekkür ederimHaftasına göre kilosu gayet iyi canım, stres yapma.
Beni şaşırtan nokta bir haftada 650 gram alması, bence ölçümler hatalı canım. Haftasına göre kilosu fazla ama haftalık aldığı daha tuhaf bu pek normal durmuyor bence hatalı bakıyor doktorBen simdi 30+4 . Gecen hafta 1600 gramdi. Dun 2250 gram . Doktor normal dedi. Hamilelik programinda bu haftada 1500 gram yaziyor..benim bebiş fazlami ya. Sizinkiler ne kadar. Eşimde kilosu fazla diyor inanmadi doktora kendide sordu.doktor normal dedi
Valla bilmiyom olcum dogrumu.her hafta baska asistan oluyor devlet hastanesi zaten asıl doktoru gordugumz yokMaşallah bir haftada nasıl da çok kilo almış, ölçümü doğru mu acaba?
Benim kızçem de 27+6 da 1050, 29+6 da 1400 gramdı ama benim ki az kilo alıyor ne yapacağım kızlarkontrole gideceğim çarşamba günü, yine 50 gr alırsan bozuşuruz diyorum kendisine
Aclik sekeri kac cikti canim???Günaydın kızlar hafta başındaki endokrin kontrolümde şeker sınırın biraz üstünde çıkınca doktorum diyetisyene yönlendirdi. Çok şükür şimdi normal gibi sonuçlar bakalım önümüzdeki hafta kontrolde ya diyete devam diyecek ama gözüne yüksek gelirse insülin başlatacak. Bebek 2 hafta önden gidiyomuş. O sebeple riske atmayalım dedi
Evet devlette genelde asistanlar bakıyor, bir problem olmasın iyi olsun da gerisi hallolur. Gelişimi ile ilgili bir şeyler söylemediler mi hiç, fazla kilolu olması da doğum şeklini etkileyen bir durum çünkü en azından bilgilendirme yapmaları iyi olur sana da.Valla bilmiyom olcum dogrumu.her hafta baska asistan oluyor devlet hastanesi zaten asıl doktoru gordugumz yok
Canım onun için krem vermedi mi doktorun banavermişti içine sıkınca içerisindekiler kendiliğinden yumuşayıp akıyorduDun doktora gittim kbb ye yolladi.damarin ucu acik yakalim dediler. Normalde lokal anestexiyle oluyormus . Bana anestezi olmiycagi icin biraz yakalim dediler. O kadar acidiki. Bagira ağlaya yaktilar. Simdi burnumuda temizleyemiyorum korkudan bidaha kanarsa diye.
Artık düzeldiler canım ilk zamanlar herşeye hastaları çağırıyorlardı şimdi en ufak bişeye odaya geliyorlar geçen hasta yakını hastaneyi birbirine kattı ya çeki düzen geldi olması gereken de bu zaten bugün asistan muayene etti neye baktığını da söylemedi yatmamla kalkmam bir oldu suyunu falan sorunca şansıma doktor da oradaydı kalkıp detaylı ultrason yaptı ama yorum yapmadı sıkıntı var mı dedim yok dedi bende bişey yok sancı falan hiç çıkmıyor arada kasığım ağrıyor o da lavaboya gidince geçiyor bugün çıkaracaklar sandım ama sorumluluk almıyorlar benim imza atmamla çıkabileceğimi söylüyorlar bugün iğne var bu hafta yatıp duruma bakacağım artıkÖğrenmeleri için mecburlar aslında ama ilgisizlikleri ve tavırları seni bunalttığından insan her şeyden rahatsız olacak duruma geliyor ne yazık ki.
Daha iyi misin peki, ilgileri nasıl?
Sevindim düzelmesine, biraz daha dayan o zaman canım kendini de bebişide riske atma hiç. En son tekrar güzel bir kontrol yapıldıktan sonra çıkıp çıkmamaya bakArtık düzeldiler canım ilk zamanlar herşeye hastaları çağırıyorlardı şimdi en ufak bişeye odaya geliyorlar geçen hasta yakını hastaneyi birbirine kattı ya çeki düzen geldi olması gereken de bu zaten bugün asistan muayene etti neye baktığını da söylemedi yatmamla kalkmam bir oldu suyunu falan sorunca şansıma doktor da oradaydı kalkıp detaylı ultrason yaptı ama yorum yapmadı sıkıntı var mı dedim yok dedi bende bişey yok sancı falan hiç çıkmıyor arada kasığım ağrıyor o da lavaboya gidince geçiyor bugün çıkaracaklar sandım ama sorumluluk almıyorlar benim imza atmamla çıkabileceğimi söylüyorlar bugün iğne var bu hafta yatıp duruma bakacağım artık
Çıkacağım dersem mutlaka detaylı bakarlar zaten bakalım süreç ne gösterecekSevindim düzelmesine, biraz daha dayan o zaman canım kendini de bebişide riske atma hiç. En son tekrar güzel bir kontrol yapıldıktan sonra çıkıp çıkmamaya bak
Umarım her şey en kısa zamanda yoluna girer canımÇıkacağım dersem mutlaka detaylı bakarlar zaten bakalım süreç ne gösterecek
Diyet öncesi 125 çıkıyodu canım. Doktorum 95ın altında olmalı dedi. Şimdi 98 ile 78 arasında değişiyorAclik sekeri kac cikti canim???
Ben soruyorum normal kilosu diyorlar.gelisimde bi sıkıntı yok cok şükürEvet devlette genelde asistanlar bakıyor, bir problem olmasın iyi olsun da gerisi hallolur. Gelişimi ile ilgili bir şeyler söylemediler mi hiç, fazla kilolu olması da doğum şeklini etkileyen bir durum çünkü en azından bilgilendirme yapmaları iyi olur sana da.
Her hafta ole olmadi tabiki. Bu hafta ust uste gitmk zorunda kaldim grip oldum daBeni şaşırtan nokta bir haftada 650 gram alması, bence ölçümler hatalı canım. Haftasına göre kilosu fazla ama haftalık aldığı daha tuhaf bu pek normal durmuyor bence hatalı bakıyor doktor
Once bi krem verelim dedi sonra vazgecti. Bana daha once bi pomad vermislerdi onu kullaniyorum nemlendirme icin.normalde kuruluk var zatenCanım onun için krem vermedi mi doktorun banavermişti içine sıkınca içerisindekiler kendiliğinden yumuşayıp akıyordu
canım ben magnifem alıyorum günde 1 kez su an. hayatımın askı o takviye çok rahatlatıyorPeki ismi ney nasıl alıyorsun günde 1 mi
Benim de genelde öyle tokluk nasıl çıkıyor şimdi 140 çıktı başka şeyler de mi yiyorsun dediDiyet öncesi 125 çıkıyodu canım. Doktorum 95ın altında olmalı dedi. Şimdi 98 ile 78 arasında değişiyor
Bana da şimdi döndü Dr bey naturalnest magnezyum plus diye.bi kapsül önerdicanım ben magnifem alıyorum günde 1 kez su an. hayatımın askı o takviye çok rahatlatıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?