• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Gunaydin hanimlar,
Dun doktor kontrolu vardi, bizimkinin hala basi yukarida. Doktor 2 haftaya duzelmezse sezeryan dedi. Bakalim ay sonunda belli olacak.
Kendisi idrar torbama oynuyor, dun gece durmadi, sabaha karsi uyaninca bi daha uyuyamadim saga don, sola don.
Benimki de dönmedi daha ilk bebeğim normalden de sezeryandan da korkuyorum 🥺

Her hafta ole olmadi tabiki. Bu hafta ust uste gitmk zorunda kaldim grip oldum da
Yok bu haftadaki bebek normalde bir haftada o kadar almaz canım, yani bebeğin kilo alması sorun değilde farklı bir sorun olmasın Allah korusun ama bence hatalı ölçüm çünkü ölçerken azıcık kaydırsalar hesaplama yanlış oluyor. Bir sonraki gittiğinde anlarsın

Gunaydin hanimlar,
Dun doktor kontrolu vardi, bizimkinin hala basi yukarida. Doktor 2 haftaya duzelmezse sezeryan dedi. Bakalim ay sonunda belli olacak.
Kendisi idrar torbama oynuyor, dun gece durmadi, sabaha karsi uyaninca bi daha uyuyamadim saga don, sola don.
Benimde yatay duruyor tatlim, başı yanda yani ama doktor hiç aşağıya dönmesi lazım artık gibi bir şey demedi henüz
Son ana kadar değişebiliyor sonuçta

Benimki de mecburi sezeryan olacak canım ve bende çok korkuyorum ama yapacak bişey yok Bi şekilde olacak dua edecez 🤲

İyi olur inşallah ya hakkımızda 33. Haftaya girdim az kaldı 🥲
Kızlar inanın korktuğunuz kadar zor değil. Sağlıcakla kavusalim da bebislere🙏🏻
Amin canım duam o hep 🙏hergün kanamam oluyor ve riskli durumum var erken olacak diye korkuyorum 😕gününde gelsin sağlıkla
Canım şükür en riskli haftaları atlattık sayılır. Su 2 hafta da geçerse daha rahat ederiz. Ama ben inanıyorum vaktin de gelecek inşallah 🙏🏻💐

Benimde yatay duruyor tatlim, başı yanda yani ama doktor hiç aşağıya dönmesi lazım artık gibi bir şey demedi henüz
Son ana kadar değişebiliyor sonuçta
Siz kac haftaliksiniz? Ben 32yim, 34.hafta bittikten sonra bir sonraki kontrolum. O zamana kadar donmezse sezeryani konusuruz dedi. Bi de benim miyomlarim var o yuzden donemiyordur belki dedi. Buyudukce yeri daraldigi icin donme ihtimali azaliyor sonucta ama ben sezeryan olursa da mutluyum, ilk basta normal dogumdan korkup sezeryan olsam keske diyordum. Sonra iki arada kaldim, bakalim ya hayirlisi neyse o olsun hepimiz icin 🙏

Benimki de dönmedi daha ilk bebeğim normalden de sezeryandan da korkuyorum 🥺
Benim de ilk bebegim olacak. Sezeryandan korkmuyorum ben, hissedilmiyo neticede ve cok kisa surede hop yapiyolar bitiyo 🙏
Normal dogumdan korkuyordum en basta, sonra o konuda da kendini biraz rahatlattim hypnobirthing videolari filan izleyerek. Ama hangisi olsa sevinirim yani, ikisinin de avantajlari var neticede👏 hepimiz saglikla doguralim insalla🙏

Son düzenleme:
Kızlar inanın korktuğunuz kadar zor değil. Sağlıcakla kavusalim da bebislere🙏🏻

Canım şükür en riskli haftaları atlattık sayılır. Su 2 hafta da geçerse daha rahat ederiz. Ama ben inanıyorum vaktin de gelecek inşallah 🙏🏻💐
Amin canım amin 🤲bende dua ediyorum öyle olsun diye 🙏

Siz kac haftaliksiniz? Ben 32yim, 34.hafta bittikten sonra bir sonraki kontrolum. O zamana kadar donmezse sezeryani konusuruz dedi. Bi de benim miyomlarim var o yuzden donemiyordur belki dedi. Buyudukce yeri daraldigi icin donme ihtimali azaliyor sonucta ama ben sezeryan olursa da mutluyum, ilk basta normal dogumdan korkup sezeryan olsam keske diyordum. Sonra iki arada kaldim, bakalim ya hayirlisi neyse o olsun hepimiz icin 🙏
Siz sezeryan olursanız belki miyomlari da temizler doktor o esnada bir taşla iki kuş olur

Benim de genelde öyle tokluk nasıl çıkıyor şimdi 140 çıktı başka şeyler de mi yiyorsun dedi
Ya yemekle alakalı olmayadabiliyomuş çünkü endokrin doktorum bakalım diyetle düzelebiliyo mu dedi düzelmezse insülin kullancaz mecbur riske atamayız bebeği dedi çünkü. Etrafımda çok var bu şekilde şekeri çıkan ve insülin kullanan. Tokluk da 1 kez 145 çıktı onun dışında en fazla 103 çıktı
Anladim canim benim 93 ona ragmen gecende gittigim doktor korkuttu beni bugun hastanedeki doktoruma gidicem bakalim o neler diyecek😀
Kadım doğumcum biraz yüksek korkulacak bişey yok dedi zaten ama endokrin doktorum riske atmayı hiç istemiyo. Kadım doğumcum daha rahatlatıcı o konuda diğeri korkuttu biraz 😱😱

Ya yemekle alakalı olmayadabiliyomuş çünkü endokrin doktorum bakalım diyetle düzelebiliyo mu dedi düzelmezse insülin kullancaz mecbur riske atamayız bebeği dedi çünkü. Etrafımda çok var bu şekilde şekeri çıkan ve insülin kullanan. Tokluk da 1 kez 145 çıktı onun dışında en fazla 103 çıktı

Kadım doğumcum biraz yüksek korkulacak bişey yok dedi zaten ama endokrin doktorum riske atmayı hiç istemiyo. Kadım doğumcum daha rahatlatıcı o konuda diğeri korkuttu biraz 😱😱
Benimki 170 lerim falan görüyor bazen bir haftadır takip ediliyor daha yorum yapan olmadı verdikleri diyet yemeğini yiyorum sadece o da çoğu zaman bitirmiyorum bile

Kızlar ben 30. Haftaya girdim de iki gündür eskisinden az hissediyorum hareketleri var mı başka böyle olan

Kızlar ben 30. Haftaya girdim de iki gündür eskisinden az hissediyorum hareketleri var mı başka böyle olan
2 gündür benimkinin de azaldı. Çok sertti önce hareketler 7 24 kıpır kıpırdı 2 gündür biraz daha hafif hareketler ve daha az. Ztn büyüdükçe biraz daha sınırlı oluyo hareketler

Kaynanam gile gitti canım orda kalır ancak ama çabuk sıkılır İnş bu ayı çıkarırda sorunsuz sıkıntısız doğar
Merhaba nasıl oldunuz? Ben de haziran annelerindeyim ama mayıs annesi de olabilirim. Erken doğum riskim var. 27. Haftanın içindeyim. Bende de hunilesme var bebek asagida. Yatiyorum devamlı. Progestan kullanıyorum,. Cok az bir de acilma var. Ciğer geliştirici iğne vuruldum gecen hafta nst de çok az sanci çıkmıştı yalancı sanci sanirim. Siz neler yapıyorsunuz bu durum için? Umarım ben de sizin gibi 32. Haftaya gelirim.

Back
X