• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
29.haftada 1600 dü. Bu hafta 30. Hafta 2250 gram
Maşallah bir haftada nasıl da çok kilo almış, ölçümü doğru mu acaba?
Benim kızçem de 27+6 da 1050, 29+6 da 1400 gramdı ama benim ki az kilo alıyor ne yapacağım kızlar :( kontrole gideceğim çarşamba günü, yine 50 gr alırsan bozuşuruz diyorum kendisine :D

Bu doktorlar beni bulunca asistanlara ders veresi geliyor detaylı ultrason yaptı bildiğiniz Bi sıkıntı yokmuş gelişiminde kilosunu falan söylemedi sancın yoksa alttan bakmayalım dedi baktırmadım
Öğrenmeleri için mecburlar aslında ama ilgisizlikleri ve tavırları seni bunalttığından insan her şeyden rahatsız olacak duruma geliyor ne yazık ki.
Daha iyi misin peki, ilgileri nasıl?

Benim kızçem de 27+6 da 1050, 29+6 da 1400 gramdı ama benim ki az kilo alıyor ne yapacağım kızlar :( kontrole gideceğim çarşamba günü, yine 50 gr alırsan bozuşuruz diyorum kendisine :D
Haftasına göre kilosu gayet iyi canım, stres yapma.

Ben simdi 30+4 . Gecen hafta 1600 gramdi. Dun 2250 gram . Doktor normal dedi. Hamilelik programinda bu haftada 1500 gram yaziyor..benim bebiş fazlami ya. Sizinkiler ne kadar. Eşimde kilosu fazla diyor inanmadi doktora kendide sordu.doktor normal dedi
Beni şaşırtan nokta bir haftada 650 gram alması, bence ölçümler hatalı canım. Haftasına göre kilosu fazla ama haftalık aldığı daha tuhaf bu pek normal durmuyor bence hatalı bakıyor doktor

Valla bilmiyom olcum dogrumu.her hafta baska asistan oluyor devlet hastanesi zaten asıl doktoru gordugumz yok

Günaydın kızlar hafta başındaki endokrin kontrolümde şeker sınırın biraz üstünde çıkınca doktorum diyetisyene yönlendirdi. Çok şükür şimdi normal gibi sonuçlar bakalım önümüzdeki hafta kontrolde ya diyete devam diyecek ama gözüne yüksek gelirse insülin başlatacak. Bebek 2 hafta önden gidiyomuş. O sebeple riske atmayalım dedi
Aclik sekeri kac cikti canim???

Valla bilmiyom olcum dogrumu.her hafta baska asistan oluyor devlet hastanesi zaten asıl doktoru gordugumz yok
Evet devlette genelde asistanlar bakıyor, bir problem olmasın iyi olsun da gerisi hallolur. Gelişimi ile ilgili bir şeyler söylemediler mi hiç, fazla kilolu olması da doğum şeklini etkileyen bir durum çünkü en azından bilgilendirme yapmaları iyi olur sana da.

Dun doktora gittim kbb ye yolladi.damarin ucu acik yakalim dediler. Normalde lokal anestexiyle oluyormus . Bana anestezi olmiycagi icin biraz yakalim dediler. O kadar acidiki. Bagira ağlaya yaktilar. Simdi burnumuda temizleyemiyorum korkudan bidaha kanarsa diye.
Canım onun için krem vermedi mi doktorun banavermişti içine sıkınca içerisindekiler kendiliğinden yumuşayıp akıyordu

Öğrenmeleri için mecburlar aslında ama ilgisizlikleri ve tavırları seni bunalttığından insan her şeyden rahatsız olacak duruma geliyor ne yazık ki.
Daha iyi misin peki, ilgileri nasıl?
Artık düzeldiler canım ilk zamanlar herşeye hastaları çağırıyorlardı şimdi en ufak bişeye odaya geliyorlar geçen hasta yakını hastaneyi birbirine kattı ya çeki düzen geldi olması gereken de bu zaten bugün asistan muayene etti neye baktığını da söylemedi yatmamla kalkmam bir oldu suyunu falan sorunca şansıma doktor da oradaydı kalkıp detaylı ultrason yaptı ama yorum yapmadı sıkıntı var mı dedim yok dedi bende bişey yok sancı falan hiç çıkmıyor arada kasığım ağrıyor o da lavaboya gidince geçiyor bugün çıkaracaklar sandım ama sorumluluk almıyorlar benim imza atmamla çıkabileceğimi söylüyorlar bugün iğne var bu hafta yatıp duruma bakacağım artık

Artık düzeldiler canım ilk zamanlar herşeye hastaları çağırıyorlardı şimdi en ufak bişeye odaya geliyorlar geçen hasta yakını hastaneyi birbirine kattı ya çeki düzen geldi olması gereken de bu zaten bugün asistan muayene etti neye baktığını da söylemedi yatmamla kalkmam bir oldu suyunu falan sorunca şansıma doktor da oradaydı kalkıp detaylı ultrason yaptı ama yorum yapmadı sıkıntı var mı dedim yok dedi bende bişey yok sancı falan hiç çıkmıyor arada kasığım ağrıyor o da lavaboya gidince geçiyor bugün çıkaracaklar sandım ama sorumluluk almıyorlar benim imza atmamla çıkabileceğimi söylüyorlar bugün iğne var bu hafta yatıp duruma bakacağım artık
Sevindim düzelmesine, biraz daha dayan o zaman canım kendini de bebişide riske atma hiç. En son tekrar güzel bir kontrol yapıldıktan sonra çıkıp çıkmamaya bak

Sevindim düzelmesine, biraz daha dayan o zaman canım kendini de bebişide riske atma hiç. En son tekrar güzel bir kontrol yapıldıktan sonra çıkıp çıkmamaya bak
Çıkacağım dersem mutlaka detaylı bakarlar zaten bakalım süreç ne gösterecek

Evet devlette genelde asistanlar bakıyor, bir problem olmasın iyi olsun da gerisi hallolur. Gelişimi ile ilgili bir şeyler söylemediler mi hiç, fazla kilolu olması da doğum şeklini etkileyen bir durum çünkü en azından bilgilendirme yapmaları iyi olur sana da.
Ben soruyorum normal kilosu diyorlar.gelisimde bi sıkıntı yok cok şükür

Beni şaşırtan nokta bir haftada 650 gram alması, bence ölçümler hatalı canım. Haftasına göre kilosu fazla ama haftalık aldığı daha tuhaf bu pek normal durmuyor bence hatalı bakıyor doktor
Her hafta ole olmadi tabiki. Bu hafta ust uste gitmk zorunda kaldim grip oldum da

Diyet öncesi 125 çıkıyodu canım. Doktorum 95ın altında olmalı dedi. Şimdi 98 ile 78 arasında değişiyor
Benim de genelde öyle tokluk nasıl çıkıyor şimdi 140 çıktı başka şeyler de mi yiyorsun dedi

Back
X