Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    164
Yakınlarda gidebilecegin bir sağlık kurumu var mı? İstersen oraya git için rahat etsin. Enfeksiyon felan olabilir mi acaba? Yüksek ihtimal bir sorun yoktur ama ister istemez evham yapıyoruz

Offf bugün tüm gün devam etti yani dayanabiliyorum ama işte reglim de hep ağrılı böyle geçer doktorum merkezde yaşıyor ben ilçedeyim suan ne için hemen gitmemiz gerekir acaba
Dinlenince geçiyor mu uzanıp iyice dinlen karnının altına ince yastık veya örtü ile destek ver yan yatarken canım benim ağrılarım şiddetlenince idrarımdaki enfeksiyon artmış oluyor genelde bolca su iç ve bir süre dinlen bakalım

Bende doğuruyor muyum acaba diye ağladım biraz önce çok erken böyle değildir heralde ama çokta kuvvetli bebeğin hareketleri de çok büyük hep kıpır kıpır
Evet benimki de kasıklarımın orada bide üstüne plsenta rahim ağzında baya kıvrandırdı beni gerçekten pazartesi doktoruma soracam

Valla benim adet ağrısı gibiydi ve hemen geçmedi canım, umarım kötü bir şey yoktur, pazartesi doktora soracağım

Bir saattir nst de kalp atışını bulamıyorlar ya çocuk tekme atıyor iyice sinirlerim bozuldu bişey mi oldu acaba doktor bugün ultrason da yapmadı

Bir saattir nst de kalp atışını bulamıyorlar ya çocuk tekme atıyor iyice sinirlerim bozuldu bişey mi oldu acaba doktor bugün ultrason da yapmadı
Canım burası neresi çok merak ettim cidden. Ne dedi peki görevli tekme var atışı bulamıyorlar Umarım biran evvel sağlıkla evine geçer orada dinlenirsin.

Valla benim adet ağrısı gibiydi ve hemen geçmedi canım, umarım kötü bir şey yoktur, pazartesi doktora soracağım
Umarım yoktur arkadaşım. Ama işte senin plasenta ile ilgili özel bir durumun olunca daha da kaygilanirsin. Az kaldı .. hepimiz sağlıkla bebislerimize kavusucaz inşallah

Cihazda bozukluk var veya yanlış yere takıyorlar canım bebeğin sırt kısmını eliyle bakarak mı belirledi? bulamıyorsa hemen ultrason yapması lazım bazen gerçekten sinirlerim zıplıyor bu muameleleri duyunca

Canım burası neresi çok merak ettim cidden. Ne dedi peki görevli tekme var atışı bulamıyorlar Umarım biran evvel sağlıkla evine geçer orada dinlenirsin.
Gaziantep şehir hastanesi doktora haber vermiş daha gelmedi strese girdim şimdi yine tekme atıyor bişey mi oldu diye endişeliyim bayanın biri de suda oynatır dedi iyice gitti beynim benim

Bana diyor nerde hissediyorsun diye söylüyorum oraya da baktı yok sabah cihaz bozuktu diyorum değiştiren yok ne yapacağımı şaşırdım

Umarım yoktur arkadaşım. Ama işte senin plasenta ile ilgili özel bir durumun olunca daha da kaygilanirsin. Az kaldı .. hepimiz sağlıkla bebislerimize kavusucaz inşallah
Evet canım kanamalarım da bitmedi devam ediyor, parça parça bişeyler düşürüp duruyorum, sağlıkla hepimiz gününde kavuşalım

Bana diyor nerde hissediyorsun diye söylüyorum oraya da baktı yok sabah cihaz bozuktu diyorum değiştiren yok ne yapacağımı şaşırdım
Canım ne oldu var mı bir gelişme ? Cihaz bozuktur canını sıkma, işini iyi yapmayan insanlar yüzünden özellikle hastanelerde böyle çok şey yaşanıyor maalesef

Canım ne oldu var mı bir gelişme ? Cihaz bozuktur canını sıkma, işini iyi yapmayan insanlar yüzünden özellikle hastanelerde böyle çok şey yaşanıyor maalesef
Onun üstüne 2 kez çekildi canım gümbür gümbür oynuyor çocuk o cihaz bozuktu sabah da aynısı oldu dedim olabilir diyor doktor tenezzül edip gelmedi bile

Kızlar bugün 3 kez hıçkırık hissettim, biri de uzun sürdü. Hava yutuyor herhalde yavrucum ya şimdiden gazlanıyor mudur? Çok endişe ettim siz de her gün hissediyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…