Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    165
Benim yanında refakatçi olarak gittiklerime önlük giydiriyorlardı kuzum sen yanında götür yine elinin altında bulunsun
yanıma alayım o zaman giydirirlerse giyerim sağ ol canım
Ben gecelikle girmiştim kisa rahat bir şey ve sütyen kalıyor çıkarmak zorunda değilsin.
ay süper bende öyle askılı kısa bir gecelik aldım penye, rahat olur diye düşündüm bir de doğum sonrası için alt üst takım aldım. Yeter herhalde
Ben giymiştim canım. Öncesi nst felan sürecinde de önlük giydirmislerdi. Ayy heyecanlandım yaa. Şaka maka çok az kaldı
giydim üzerime şimdi bir heyecanlandım ya, şaka maka doğurcaz

Ay nasıl hastaneymiş orası, sinirlerinin bozulması çok normal canım umarım tez vakitte çıkarsın
Kalacağız gibi herhalde 3 gündür vitamin iğnem yapılsın diye bekliyorum Bi türlü yapamadılar nasıl bişey anlamadım Allah kimseyi buraya düşürmesin

Bende çok sinirlendim hastanın biriyle atıştılar kadın ben çıkmak istiyorum diyor bağırıyor kadına bakalım kepek ekmeği de mi yükseltiyor ya şekeri tokluk yüksek çıktı bu sefer 156 biraz yüksek dedi

İyi yapmış valla evet her gelen riskli ama risk grubuna göre de ayarlamak lazım misal bende serklaj var çok oturamam ayakta durmamam lazım ee diğeri detaylı için gelmiştir sıkıntısı yoksa bekleyebilir yani dertleri ne anlamadım

Hastaneye ikitane alt üst pijama götürürsen daha iyi olur birine kanama vs gelirse yada emzirirken çok terliyor insan değişirsin

Tedavi uygulamayacaklarsa neden orda tutarlarki Allahım ya
Kendi yazdıkları ilaçları kullandırıyorlar dünkü doktor yapılsın dedi 2 tane iğne yapıldı diye hemşire ağır olur yarın yapalım dedi bugünkiler de doktora soralım diyor bi türlü çözüme kavuşturamadık

Kızlar ben bugün aldığım eşyaların etiketlerini kesme ambalajlarını çıkarma yaptım. Cidden yorucu oldu. Renklerine göre ayırdım ufaktan yıkayacağım. İyiki başlamışım diyorum yapılcak çok şey ver şuan vakti olanlara tavsiyedir kimseyi dinlemeyin 30 31 haftalarda başlayın

12.05.2025 sezaryen günü verildi.(Beklerse)
İnci

Hastane önlüğü giydiriyolar hastaneye gittiğin gibi içinde hiç bişey olmuyo sudyen külot bez vs

Kızlar benim iki gündür regl ağrısı gibi ağrım var ne magnezyum ne parol etki ediyor bu haftalarda rahim büyüyormuş normalmiş internette öyle yazıyor ama korkuyorum ya

Kızlar benim iki gündür regl ağrısı gibi ağrım var ne magnezyum ne parol etki ediyor bu haftalarda rahim büyüyormuş normalmiş internette öyle yazıyor ama korkuyorum ya
Ay canım 2 gündür bende aynıyım kasıklarım adet ağrısı gibi ağrıyor, dün akşam vardı birde sabah oldu, öyle olunca doğum sancısı mı diye korkuyorum gerçekten

Ay canım 2 gündür bende aynıyım kasıklarım adet ağrısı gibi ağrıyor, dün akşam vardı birde sabah oldu, öyle olunca doğum sancısı mı diye korkuyorum gerçekten
Kızlar bende de var. Özellikle yatarken sağdan sola dönmek eziyet. Ama devamlı değilse çok şiddetli değilse bence normal. Dün dra sordum bu cevabı verdi. Artık rahim ve bebek hızla büyüyor normal dedi. Ama devam eden ve şiddetlenen ağrı olursa hemen gel dedi

Bende doğuruyor muyum acaba diye ağladım biraz önce çok erken böyle değildir heralde ama çokta kuvvetli bebeğin hareketleri de çok büyük hep kıpır kıpır

Offf bugün tüm gün devam etti yani dayanabiliyorum ama işte reglim de hep ağrılı böyle geçer doktorum merkezde yaşıyor ben ilçedeyim suan ne için hemen gitmemiz gerekir acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…