- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #16.481
yanıma alayım o zaman giydirirlerse giyerim sağ ol canımBenim yanında refakatçi olarak gittiklerime önlük giydiriyorlardı kuzum sen yanında götür yine elinin altında bulunsun
ay süper bende öyle askılı kısa bir gecelik aldım penye, rahat olur diye düşündüm bir de doğum sonrası için alt üst takım aldım. Yeter herhaldeBen gecelikle girmiştim kisa rahat bir şey ve sütyen kalıyor çıkarmak zorunda değilsin.
giydim üzerime şimdi bir heyecanlandım ya, şaka maka doğurcazBen giymiştim canım. Öncesi nst felan sürecinde de önlük giydirmislerdi. Ayy heyecanlandım yaa. Şaka maka çok az kaldı
Kalacağız gibi herhalde 3 gündür vitamin iğnem yapılsın diye bekliyorum Bi türlü yapamadılar nasıl bişey anlamadım Allah kimseyi buraya düşürmesinAy nasıl hastaneymiş orası, sinirlerinin bozulması çok normal canım umarım tez vakitte çıkarsın
Bende çok sinirlendim hastanın biriyle atıştılar kadın ben çıkmak istiyorum diyor bağırıyor kadına bakalım kepek ekmeği de mi yükseltiyor ya şekeri tokluk yüksek çıktı bu sefer 156 biraz yüksek dediHerkes ayrı telden çalıyo. Dikkat edince gerçekten düzene giriyo. Biraz deneyip belki insülin falan verirler bi şekilde hallolur yani üzmemeye çalış kendini. Allah ın izniyle bi problem olmayacak sağlıcakla alacaksın kucağına. Ama hastaneye hemşirelere ayar oldum.
İyi yapmış valla evet her gelen riskli ama risk grubuna göre de ayarlamak lazım misal bende serklaj var çok oturamam ayakta durmamam lazım ee diğeri detaylı için gelmiştir sıkıntısı yoksa bekleyebilir yani dertleri ne anlamadımBizi de ank. Etlik şehir hastanesinde şekrr sonucuna göre konsultassyonla perinatolojiye yönlendirdiler. Sıramızı aldık 20 dk sonra falan sıra geldi ama sıra bize gelince randevumuz hastalara geçtiler bayan uzun bi süre bekledik. Eşim çok fevri bi insan sinirlendi hemen hasta haklarına gitti.hemşireden doktora herkese bi sataştı burası riskli gebelikse bu hastalar randevular bitene kadar beklicek mi arada onlardan da alın diye. Sonu yok çünkü giren 15 dk muayene oluyo nerdeyse ardından diğer randevulu geliyor kons. La gelenler bekleyip duruyo. O ara nasıl olduysa aldılar. Dilekçesi falan işe yaramıştır belki diye düşündüm
Tedavi uygulamayacaklarsa neden orda tutarlarki Allahım yaKalacağız gibi herhalde 3 gündür vitamin iğnem yapılsın diye bekliyorum Bi türlü yapamadılar nasıl bişey anlamadım Allah kimseyi buraya düşürmesin
Hastaneye ikitane alt üst pijama götürürsen daha iyi olur birine kanama vs gelirse yada emzirirken çok terliyor insan değişirsinyanıma alayım o zaman giydirirlerse giyerim sağ ol canım
ay süper bende öyle askılı kısa bir gecelik aldım penye, rahat olur diye düşündüm bir de doğum sonrası için alt üst takım aldım. Yeter herhalde
giydim üzerime şimdi bir heyecanlandım ya, şaka maka doğurcaz
öyle yapayım o zaman yedekli gideyim, mantıklıHastaneye ikitane alt üst pijama götürürsen daha iyi olur birine kanama vs gelirse yada emzirirken çok terliyor insan değişirsin
Kendi yazdıkları ilaçları kullandırıyorlar dünkü doktor yapılsın dedi 2 tane iğne yapıldı diye hemşire ağır olur yarın yapalım dedi bugünkiler de doktora soralım diyor bi türlü çözüme kavuşturamadıkTedavi uygulamayacaklarsa neden orda tutarlarki Allahım ya
Allah yardımcın olsun canım, dualarımız seninleKendi yazdıkları ilaçları kullandırıyorlar dünkü doktor yapılsın dedi 2 tane iğne yapıldı diye hemşire ağır olur yarın yapalım dedi bugünkiler de doktora soralım diyor bi türlü çözüme kavuşturamadık
12.05.2025 sezaryen günü verildi.(Beklerse)Ayyy kızlar şu tabloyu artık düzenleyeyim diyorum belki devralmak isteyen çıkar diye bekledim de yokmuş çok eksik düzensiz duruyor canım sıkıldı bu durumalütfen eksik bilgileri olanlar beni etiketleyerek veya yanıtla yaparak eksik bilgileri yazın düzenleyeyim tabloyu bebiş isimleri falan her şeyi her şeyi
Hastane önlüğü giydiriyolar hastaneye gittiğin gibi içinde hiç bişey olmuyo sudyen külot bez vsKızlar normal doğuma girerken önlük vs mi giydiriyorlar yoksa gecelikle ya da sutyenle mi giriyoruz ? Sancı odasındayken gecelikle mi oluruz yoksa hastane önlüğü mü giydirirler hiç bilmiyorum ona göre askılı rahat bir gecelik koyacağım.
Ay canım 2 gündür bende aynıyım kasıklarım adet ağrısı gibi ağrıyor, dün akşam vardı birde sabah oldu, öyle olunca doğum sancısı mı diye korkuyorum gerçektenKızlar benim iki gündür regl ağrısı gibi ağrım var ne magnezyum ne parol etki ediyor bu haftalarda rahim büyüyormuş normalmiş internette öyle yazıyor ama korkuyorum ya
Kızlar benim iki gündür regl ağrısı gibi ağrım var ne magnezyum ne parol etki ediyor bu haftalarda rahim büyüyormuş normalmiş internette öyle yazıyor ama korkuyorum ya
Kızlar bende de var. Özellikle yatarken sağdan sola dönmek eziyet. Ama devamlı değilse çok şiddetli değilse bence normal. Dün dra sordum bu cevabı verdi. Artık rahim ve bebek hızla büyüyor normal dedi. Ama devam eden ve şiddetlenen ağrı olursa hemen gel dediAy canım 2 gündür bende aynıyım kasıklarım adet ağrısı gibi ağrıyor, dün akşam vardı birde sabah oldu, öyle olunca doğum sancısı mı diye korkuyorum gerçekten
Bende doğuruyor muyum acaba diye ağladım biraz önce çok erken böyle değildir heralde ama çokta kuvvetli bebeğin hareketleri de çok büyük hep kıpır kıpırAy canım 2 gündür bende aynıyım kasıklarım adet ağrısı gibi ağrıyor, dün akşam vardı birde sabah oldu, öyle olunca doğum sancısı mı diye korkuyorum gerçekten
Offf bugün tüm gün devam etti yani dayanabiliyorum ama işte reglim de hep ağrılı böyle geçer doktorum merkezde yaşıyor ben ilçedeyim suan ne için hemen gitmemiz gerekir acabaKızlar bende de var. Özellikle yatarken sağdan sola dönmek eziyet. Ama devamlı değilse çok şiddetli değilse bence normal. Dün dra sordum bu cevabı verdi. Artık rahim ve bebek hızla büyüyor normal dedi. Ama devam eden ve şiddetlenen ağrı olursa hemen gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?