- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #15.921
Ballı zencefil kullanıyorum ben canım, hamilelikte 2 defa yaşıyorum hala da gribim, ben 2 sinde de antibiyotik kullandım ondan dolayı kısa sürdü 2.siGünaydın kızlar gününüz güzel olsun2 gündür perişanım bakamıyorum pek buralara. Grip mi oldum nezle mi oldum bilmiyorum bitik haldeyim. Ateşim yok ama heryerim ağrıyor ve boğazım ağrıyor. Ateş olmadığı için doktora gitmedim ama serklajim var ya arada bir öksürük tutuyor korkmuyor da değilim.Bol su iciyorum meyve yiyorum insallah düzelir hemen. Aranızda bu tarz bir şey geçiren var mı önerisi olan ?
Daha iyiyim canım, annem Almanyadan yanıma geldi üstümden baya Bi yük kalktı, bebişin kıyafetleri felan hazır dolaba konuldu, tek valiz hazırlamak kaldıSen nasılsın canım
Ben hiç yaşamadım canım, sadece arada bişeyler uçuşuyor gibi oluyor okadar, doktoruna sormayı ihmal etme ama kötü bişey değildir benceKızlar benim gözlerimde buğulanma oluyor ara ara hamilelikten sonra başladı var mı başına gelen muayenede unutuyorum doktora söylemeyi
Sağol canım teşekkür ederim yatıyorum sabahtan beri ateşim de yok inşallah geçer hemen ayva limon portakal cayi yaptım.Ihlamur ve limon önerebilirim arkadaşlar da önerir şimdi geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim canım sağolCok gecmis olsun canimmm
Zencefil daha beter yapıyor benim boğazımı ya o yüzden zencefil kullanamıyorum hiç ayva portakal limon çayı yaptım şimdilik yumuşattı gibi ama asıl eglence gece basliyor tabi.Atesim yok diye gitmedim doktora. Benim de serklaj olduğu için öksürmek vs pek iyi değil diyorlar ama napim inşallah bir şey olmazBallı zencefil kullanıyorum ben canım, hamilelikte 2 defa yaşıyorum hala da gribim, ben 2 sinde de antibiyotik kullandım ondan dolayı kısa sürdü 2.si
Plsenta rahim ağzında olduğu için de doktorum öksürmenin bile etkileyeceğini söyledi
Yeğenimden biliyorum oluyor ben aldımKızlar burun aspiratörüne ilk aylarda ihtiyaç oluyor mu ? Bilgisi olan var mı , hazır bulunması gereken bir şey mi ?
Çok sevindim cnm gözün aydın. Inş sorunsuz şekilde tamamlarsın az kaldı çok şükürDaha iyiyim canım, annem Almanyadan yanıma geldi üstümden baya Bi yük kalktı, bebişin kıyafetleri felan hazır dolaba konuldu, tek valiz hazırlamak kaldıdün yine tuvalette su gibi kan geldi ama gerisi gelmedi, sürekli yatıyorum kalkmıyorum, rüyamda da doktor bebişi 36.haftada alacaz diyordu, ozmana kadar bekleriz Allahın izniyle
Ben de öyle düşünüyorum bayadır var aslında ama tansiyonum genelde normal çıkıyor bebek hareketlerinde de şükür sıkıntı yok idrarda protein kaçağı da çıkmadı ama bu aralar sıklaşınca endişelenmedim değil diğer kontrolüme de çok var henüz ne yapacağım bilemedimBen hiç yaşamadım canım, sadece arada bişeyler uçuşuyor gibi oluyor okadar, doktoruna sormayı ihmal etme ama kötü bişey değildir bence
Benim her ayağa kalktığımda olan bir şey değil ama bazen denk geliyor oturma dinlenme ihtiyacı hissediyorum ağrı aslında batma ağrı vs diyemem değişik bir hissiyat oluyor mesane üstüne baskı olunca batma gibi huylanma gibi. Belki bebek o an mesane üstüne baskı yapıyordur ondan olabilir.Kızlar az önce yemek yapıyordum ayakta kaldığım süre boyunca vajinada batma hissi yaşadım simdi uzandım geçti. Bebek büyüdüğü için sanırım yaşayan var mı?
Bütün dertler gece başlıyor malesef canım ya, ben boğazıma vicsk sürüp eşarpla bağlıyordum Bi dene istersen umarım iyi gelirSağol canım teşekkür ederim yatıyorum sabahtan beri ateşim de yok inşallah geçer hemen ayva limon portakal cayi yaptım.
Teşekkür ederim canım sağol
Zencefil daha beter yapıyor benim boğazımı ya o yüzden zencefil kullanamıyorum hiç ayva portakal limon çayı yaptım şimdilik yumuşattı gibi ama asıl eglence gece basliyor tabi.Atesim yok diye gitmedim doktora. Benim de serklaj olduğu için öksürmek vs pek iyi değil diyorlar ama napim inşallah bir şey olmaz
Oyyy ne güzel, sağlıkla gelsin yavrunBizim kıyafetler hazır teyzeleri
Amin canım hepimiz sağlıkla kavuşalımÇok sevindim cnm gözün aydın. Inş sorunsuz şekilde tamamlarsın az kaldı çok şükür
Evet evet pekmez de içiyorum biraz boğazımda bekletiyorum hatta. Gün içinde yudum yudum sürekli su içiyorum boğazım hep nemli kalsın diye ama gece malesef kuruyor ve basliyor hemen öksürük. Heryerim ağrıyor ya dayak yemiş gibiBütün dertler gece başlıyor malesef canım ya, ben boğazıma vicsk sürüp eşarpla bağlıyordum Bi dene istersen umarım iyi gelirbirde pekmez felan içebilirsin
Sen şu virüsten kapmış olabilirsin canım ya, sirkeli su ile gargara yap oda mikropları öldürüyor, biran önce iyi olursun inşallahEvet evet pekmez de içiyorum biraz boğazımda bekletiyorum hatta. Gün içinde yudum yudum sürekli su içiyorum boğazım hep nemli kalsın diye ama gece malesef kuruyor ve basliyor hemen öksürük. Heryerim ağrıyor ya dayak yemiş gibi
Amin canım cok sağolOyyy ne güzel, sağlıkla gelsin yavrun
Canım bence sen yine de Bi doktora git kötü bişey yoktur ama aklında kalıp stres yapma, doktorun numarası varsa soradabilirsinBen de öyle düşünüyorum bayadır var aslında ama tansiyonum genelde normal çıkıyor bebek hareketlerinde de şükür sıkıntı yok idrarda protein kaçağı da çıkmadı ama bu aralar sıklaşınca endişelenmedim değil diğer kontrolüme de çok var henüz ne yapacağım bilemedim
Arayıp sorayım en iyisi kuzum teşekkür ederimCanım bence sen yine de Bi doktora git kötü bişey yoktur ama aklında kalıp stres yapma, doktorun numarası varsa soradabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?