Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    161
Kızlar bebeklerinizin güncel kiloları boyları ne alemde? Bide yalancı sancılarınız oluyor mu arada?

Kızlar bebeklerinizin güncel kiloları boyları ne alemde? Bide yalancı sancılarınız oluyor mu arada?
26+5 te kilosu 930 gramdı boyunu söylemedi doktor. Netten baktım bu haftada 850-950 gram arası oluyormuş normal diye düşünüyorum. Ama ben benim fazla kilolu doğsun istemiyorum normal doğum yapmak istiyorum 3500 üstü daha da zor oluyormuş

Bizde 30 haftalik 1600 küsur kilo boyuda 38 halbuki babasida bende kisa degilizde boyu az gibi geldi bana sanki tabi her bebegin gelisimi farklidir ama ilk cocuk insan merak ediyor arastiriyor

Kizlar anne bebek cantası ne aldınız? Şimdiye kadar sadece oysho ve skip hopu beğendim, diğer modellerin hiçbirini beğenmedim galiba bu ikisinden birni alacagım

Malesef doktorlar pek rahatlatıcı konuşmuyor dediğiniz gibi. benim derdim kilo almak da değil bebeğimi sağlıkla kucağıma alayım kilo verilir inşallah, bebeğin suyu fazla diyor erken doğum riski olabilirmiş. Bu yüzden dikkat etmeye çalışıyorum. Normalde su içebilen bir insan değilim ama zorluyorum çünkü enfeksiyonum da hiç bitmiyor...

Devlet bu kadar çocuk yapın çocuk yapın derken bir yandan da düşük olması için özellikle hamilelikte bunun üzerine mi düşecek?
Hamilelikte üzerine düşmesinin sebebi anne bebek sağlığına dikkat etmek icin bence
Bizde 30 haftalik 1600 küsur kilo boyuda 38 halbuki babasida bende kisa degilizde boyu az gibi geldi bana sanki tabi her bebegin gelisimi farklidir ama ilk cocuk insan merak ediyor arastiriyor
Bizimde tam 30 olduğumuz gün gittik ,40 cm boy ,1500 kilo dedi
Yok yok hem her bebegin gelisimi farkli dediğiniz gibi hem de daha büyüyecektir doğuma kadar atak olduğu bir dönem olacaktır hepsinin kendince

Doğru söylüyorsunuz takmamaya çalışıcam

30 haftalık 1600 iyi tombiş bence.. Bakalım bende 30da gidicem kaç olucak burda birinde okumuştum 38de 3000 kilo çıkmış kız 10 gün gitmemiş kontrole benim doğmuş 3900 10 günde 900 gram almış,. Son 4-5 hafta da çok alıyorlarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…