- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #15.961
26+5 te kilosu 930 gramdı boyunu söylemedi doktor. Netten baktım bu haftada 850-950 gram arası oluyormuş normal diye düşünüyorum. Ama ben benim fazla kilolu doğsun istemiyorum normal doğum yapmak istiyorum 3500 üstü daha da zor oluyormuşKızlar bebeklerinizin güncel kiloları boyları ne alemde? Bide yalancı sancılarınız oluyor mu arada?
Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin26+5 te kilosu 930 gramdı boyunu söylemedi doktor. Netten baktım bu haftada 850-950 gram arası oluyormuş normal diye düşünüyorum. Ama ben benim fazla kilolu doğsun istemiyorum normal doğum yapmak istiyorum 3500 üstü daha da zor oluyormuş
Bizde 30 haftalik 1600 küsur kilo boyuda 38 halbuki babasida bende kisa degilizde boyu az gibi geldi bana sanki tabi her bebegin gelisimi farklidir ama ilk cocuk insan merak ediyor arastiriyor26+5 te kilosu 930 gramdı boyunu söylemedi doktor. Netten baktım bu haftada 850-950 gram arası oluyormuş normal diye düşünüyorum. Ama ben benim fazla kilolu doğsun istemiyorum normal doğum yapmak istiyorum 3500 üstü daha da zor oluyormuş
Kizlar anne bebek cantası ne aldınız? Şimdiye kadar sadece oysho ve skip hopu beğendim, diğer modellerin hiçbirini beğenmedim galiba bu ikisinden birni alacagım
anne - bebek hastane çantası link atar mısınız kızlar, kullanışlı çok bölmeli büyük bişey
Malesef doktorlar pek rahatlatıcı konuşmuyor dediğiniz gibi. benim derdim kilo almak da değil bebeğimi sağlıkla kucağıma alayım kilo verilir inşallah, bebeğin suyu fazla diyor erken doğum riski olabilirmiş. Bu yüzden dikkat etmeye çalışıyorum. Normalde su içebilen bir insan değilim ama zorluyorum çünkü enfeksiyonum da hiç bitmiyor...Merhabalar doktorun söylediğini duyunca sinirlendim yazmak istedim size, neden böyle keskin konuşup hamileleri strese sokuyorlar anlamıyorum. Siz 28 haftalık hamilesiniz 14 kilo almışsınız ortalama haftalık kilo alımınız 500 gram, geriye kalan max 12 haftada bu hesapta 20kilo alırsınız toplamda. Doktorun söylediğine gelirsek haftalık 1 kilodan fazla almanız lazım ki buda zor bir ihtimal yani azıcık dikkat etseniz almazsınız zaten. Son dönemlerde haftalık kaç kilo aldığınızı hesaplarsanız aşağı yukarı bitişi görebilirsiniz. Gebeler kilonun büyük kısmını sonuna doğru alıyorlar gibi bir algı var ancak yanlış, herkesin kilo depolama dönemi ve vücut kitle indeksine göre depolama isteği farklı oluyor. Bu yüzden lütfen kendinizi strese sokmayın, değerli yağlı gıdalar ve protein ağırlıklı beslenebilirseniz karbonhidrata isteğiniz inanın azalacak. Bence işin kilit kısmı bol su tüketmek. Suyu 3 litre bandında tutunca mide baya dolu oluyor. Uzun dönem diyet serüveni olan birisi olarak nacizane tavsiyelerim bunlar, lütfen stres olmayın bu dönemde her türlü zorbalığa maruz kalıyoruz buna doktorların da katkısı oluyor ne yazık ki…
Devlet bu kadar çocuk yapın çocuk yapın derken bir yandan da düşük olması için özellikle hamilelikte bunun üzerine mi düşecek?Ben 35 teyim ben de olmadım steril aletler kullanmayacaklarsa bunun önlemini ben vücuduma elimine edilmiş bile olsa zararlı sıvılar alarak yapmak istemedim arada gerçekten acaba bir yerimi kesersem de hasta olursam gibi şeyler geliyor bebeğime bir şey olursa diye endişe ediyorum ama sağlık bakanlığı ben de bir birey olmama rağmen gebe olana kadar beni takip etmiyor ama hamilelikte direkt peşine düşüyor defalarca arıyor üstelik aşı sonrası düşük yaşayanlar da duydum bu durum bana hoş gelmedi arkadaşım vicdanım çok rahat değil ama bu uygulama da bana masum gelmiyor herkes yaptırıyor aslında bir şey de olmuyor onlara ama ben ilaç dahi kullanmayan biriyim ilaçlar beni kötü etkiliyor
Bizimde tam 30 olduğumuz gün gittik ,40 cm boy ,1500 kilo dediBizde 30 haftalik 1600 küsur kilo boyuda 38 halbuki babasida bende kisa degilizde boyu az gibi geldi bana sanki tabi her bebegin gelisimi farklidir ama ilk cocuk insan merak ediyor arastiriyor
Doğru söylüyorsunuz takmamaya çalışıcamKizlar ben bugun cok kotu bisi yaptim 4 bardak acik cay 1 tanede turk kahvesi ictim cocuk icerde cildirio suan korktm biraz
Takma kafanı 27+0 dayım 10 kilo aldim doktorum kiyamet kopartiyor eee napalim yani smdi sagliksiz bir durum yoksa takma kafana bn cok takiyordm cok agladim snra soyle bi baktm herkes nerdeyse bu kilo bandinda aliyor tamam 2 kilo alanda var ne mutlu ne guzel ama olmadi iste ac gezemem gervekten o kdr saglikli besleniyorumki beni bir gorsen aglarsin halime ama yinede aliyorum o yuzden uzulme saglik beslen gerekirse 30 kilo alalim
Miss Dünya Lissa Önden Bağlamalı Geniş Şerit Yakalı Hamile ve Lohusa Pijama TakımıFiyatı, Yorumları - TrendyolKizlar pijama takımı ve gecelik olarak ne aldınız
30 haftalık 1600 iyi tombiş bence.. Bakalım bende 30da gidicem kaç olucakBizde 30 haftalik 1600 küsur kilo boyuda 38 halbuki babasida bende kisa degilizde boyu az gibi geldi bana sanki tabi her bebegin gelisimi farklidir ama ilk cocuk insan merak ediyor arastiriyor
Aminnn canım hepimizinAllah saglıkla kucagına almayı nasip etsin
Siz kac haftaliksiniz30 haftalık 1600 iyi tombiş bence.. Bakalım bende 30da gidicem kaç olucakburda birinde okumuştum 38de 3000 kilo çıkmış kız 10 gün gitmemiş kontrole benim doğmuş 3900 10 günde 900 gram almış,. Son 4-5 hafta da çok alıyorlarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?