- 6 Şubat 2025
- 27
- 9
- 1
- 23
- Konu Sahibi prenses6025
Anında çıktı o silik işte şimdi kuruyunca net belli oldu sat 22-25 ocakValla ben silik bir şey gördüm ne zmandi sat bat
Bat 20 Şubat
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anında çıktı o silik işte şimdi kuruyunca net belli oldu sat 22-25 ocakValla ben silik bir şey gördüm ne zmandi sat bat
Kız ovulqsyon ne zamandır erkenden çıkmış böyleAnında çıktı o silik işte şimdi kuruyunca net belli oldu sat 22-25 ocak
Bat 20 Şubat
Ya ovulasyon 1 -6 Şubat arası biz 28-29-30-31 Ocak ve 1-2-4 Şubat değerlendirdik acaba bu kadar çabuk mı tuttuKız ovulqsyon ne zamandır erkenden çıkmış böyle
Ben 5 yıl önce oğlumda 19 ocakta yumurtladim 26 ocakta kan verdim 12 çıktı valla 6 7 gün gecmistiYa ovulasyon 1 -6 Şubat arası biz 28-29-30-31 Ocak ve 1-2-4 Şubat değerlendirdik acaba bu kadar çabuk mı tuttu
inşallah vardırBen 2 ay önce hamile kaldım ve tutunamadı o zaman da silik başlamıştı sonra netleşti şimdide heyecan yaptım
Yani benimki de olabilir mi kısa sürede senceBen 5 yıl önce oğlumda 19 ocakta yumurtladim 26 ocakta kan verdim 12 çıktı valla 6 7 gün gecmisti
İnşallahhhinşallah vardır
inşallah vardır
Valla benim 1 haftada belli olmuştu bilemedim ki git kan verrrYani benimki de olabilir mi kısa sürede sence
Ya önce erken gebelik testi yapmak istiyorum hemen kan istemiyorum öncekinde çok çok gitmiştim artık öyle yapmıcam ama dua edin kızlar ya olsun içimde güzel his var eşimde rüyasında görmüşValla benim 1 haftada belli olmuştu bilemedim ki git kan verrr
Gitt çabuk nöbetçi eczane bulllll ben çatlarım bakYa önce erken gebelik testi yapmak istiyorum hemen kan istemiyorum öncekinde çok çok gitmiştim artık öyle yapmıcam ama dua edin kızlar ya olsun içimde güzel his var eşimde rüyasında görmüş
Kız hepsi uzakta kalıyor hava da buz yarın sabah yapıcam ahahah sabret dua etGitt çabuk nöbetçi eczane bulllll ben çatlarım bak
İnş vardirrrr bana da haber ett hangi ildesinnKız hepsi uzakta kalıyor hava da buz yarın sabah yapıcam ahahah sabret dua et
İstanbul ederim tabikiii ya çıkmazsa bile suan çok erken tarih ama inşallah cıkarİnş vardirrrr bana da haber ett hangi ildesinn
İnşallahh birde onunla denerimEğer ilişki üzerinden kısa bir süre geçtiyse kaset test yapmanızı önermem kendim yaptım 3 defa yalancı pozitif gördüm kaset testte hep erken gebelik yapıp ondan net çıkarsa kaset yapıyorum bence sizde öyle yapın inşallah vardır gebelik![]()
Öyle yapıcam inşallah yarın dua edin hayırlısı neyse o olsunEğer ilişki üzerinden kısa bir süre geçtiyse kaset test yapmanızı önermem kendim yaptım 3 defa yalancı pozitif gördüm kaset testte hep erken gebelik yapıp ondan net çıkarsa kaset yapıyorum bence sizde öyle yapın inşallah vardır gebelik![]()
Daha çok erken yaptık varsa bile bekleyelim. Bu ayda denedim mi birakicam artık. Ama inan göremedim kzum inşallah vardır seviniriz. Oğluma kardeşi olmasını çok istiyorum nasip artıkBen göremedim pek ama belki sen görüyorsundur benimde 20 Şubat
Tekrar yaptın mı hiçDaha çok erken yaptık varsa bile bekleyelim. Bu ayda denedim mi birakicam artık. Ama inan göremedim kzum inşallah vardır seviniriz. Oğluma kardeşi olmasını çok istiyorum nasip artık![]()
Yok yapmadım henüz adetime 7 gün var. Gecikmesini beklicem. Ama galiba yok gibi kasıklarım arada ağrıma var. Nasip artikTekrar yaptın mı hiç