- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #15.941
Rica ederim canımArayıp sorayım en iyisi kuzum teşekkür ederim
Çok dikkat ediyorum aslında bugün böyle oldu, 1.5 saat ayakta kaldım belkide ondan olmuştur bilemiyorum… Yarın doktorun önerisini paylaşır mısınCanım şu içmek iyi beslenmek bu haftalarda çok önemli üstelik ruhsatımızda var. Bende tutuyorum ama eşim tüm islerini iptal eder ramazanda biz sahura kadar uyanigiz ara öğün vs tuketiyorum 3 buçuk litre su içiyorum görev gibi. Gece uyuyup birşeyler yemedigim zamanı gündüze aktarmış gibiyim. yinede yarın kontrolüm var ona gore devam edicem yada etmicem. Çok iyi beslenmezsen çok su içmezsen ciddi sorun olabilir.
Yiyebilirsen sarımsak bal limon karışımı yap bir tatlı kaşığı ye canım her gün taze yapman lazım . Bol su, buhar uygulaması, ıhlamur, c vitaminli meyvelerle iyileşirsin inşallah geçmiş olsunSağol canım teşekkür ederim yatıyorum sabahtan beri ateşim de yok inşallah geçer hemen ayva limon portakal cayi yaptım.
Teşekkür ederim canım sağol
Zencefil daha beter yapıyor benim boğazımı ya o yüzden zencefil kullanamıyorum hiç ayva portakal limon çayı yaptım şimdilik yumuşattı gibi ama asıl eglence gece basliyor tabi.Atesim yok diye gitmedim doktora. Benim de serklaj olduğu için öksürmek vs pek iyi değil diyorlar ama napim inşallah bir şey olmaz
Normal canım bebiş büyüdü baskı yapıyor .Kızlar az önce yemek yapıyordum ayakta kaldığım süre boyunca vajinada batma hissi yaşadım simdi uzandım geçti. Bebek büyüdüğü için sanırım yaşayan var mı?
Canım hergün farklı hareketleri oluyor, benim evde kalp dinleme cihazı var aklıma takılınca ordan dinliyorum hemen, sende farklı hissediyorsan yarın Bi doktora git ihmal etme yinedeKızlar bebeğim dün çok hareketliydi bugün çok hareketsiz normal mi sizce korkuyorum biraz
İyi olmuş canım diş ağrısı çekmek çok zorKızlar ben de bugün 3 gün beni mahveden diş ağrısı sonucu çektirdim kurtuldum
Tabiki cnmÇok dikkat ediyorum aslında bugün böyle oldu, 1.5 saat ayakta kaldım belkide ondan olmuştur bilemiyorum… Yarın doktorun önerisini paylaşır mısın
Merhabalar doktorun söylediğini duyunca sinirlendim yazmak istedim size, neden böyle keskin konuşup hamileleri strese sokuyorlar anlamıyorum. Siz 28 haftalık hamilesiniz 14 kilo almışsınız ortalama haftalık kilo alımınız 500 gram, geriye kalan max 12 haftada bu hesapta 20kilo alırsınız toplamda. Doktorun söylediğine gelirsek haftalık 1 kilodan fazla almanız lazım ki buda zor bir ihtimal yani azıcık dikkat etseniz almazsınız zaten. Son dönemlerde haftalık kaç kilo aldığınızı hesaplarsanız aşağı yukarı bitişi görebilirsiniz. Gebeler kilonun büyük kısmını sonuna doğru alıyorlar gibi bir algı var ancak yanlış, herkesin kilo depolama dönemi ve vücut kitle indeksine göre depolama isteği farklı oluyor. Bu yüzden lütfen kendinizi strese sokmayın, değerli yağlı gıdalar ve protein ağırlıklı beslenebilirseniz karbonhidrata isteğiniz inanın azalacak. Bence işin kilit kısmı bol su tüketmek. Suyu 3 litre bandında tutunca mide baya dolu oluyor. Uzun dönem diyet serüveni olan birisi olarak nacizane tavsiyelerim bunlar, lütfen stres olmayın bu dönemde her türlü zorbalığa maruz kalıyoruz buna doktorların da katkısı oluyor ne yazık ki…visneliturta34 aramızda sadece 2 gün var yanlış hatırlamıyorsam seninde kilo alımı ile sıkıntıların vardı. Bunun önüne geçebildin mi kilo alımın nasıl ilerliyor. Ben 27+3 olmama rağmen 14 kilo aldım şimdiden doktor çok fazla dedi doğuma kadar 30 kilo alırsın dedi moralim bozuldu. Üstelik bebeğin de suyu fazla doktor şekerden ve karbonhidratdan uzak durmamı söyledi bu arada şeker yüklemesi yaptık şeker çıkmadı.
Oo benim normal halim bu kızKizlar ben bugun cok kotu bisi yaptim 4 bardak acik cay 1 tanede turk kahvesi ictim cocuk icerde cildirio suan korktm biraz
Takma kafanı 27+0 dayım 10 kilo aldim doktorum kiyamet kopartiyor eee napalim yani smdi sagliksiz bir durum yoksa takma kafana bn cok takiyordm cok agladim snra soyle bi baktm herkes nerdeyse bu kilo bandinda aliyor tamam 2 kilo alanda var ne mutlu ne guzel ama olmadi iste ac gezemem gervekten o kdr saglikli besleniyorumki beni bir gorsen aglarsin halime ama yinede aliyorum o yuzden uzulme saglik beslen gerekirse 30 kilo alalimvisneliturta34 aramızda sadece 2 gün var yanlış hatırlamıyorsam seninde kilo alımı ile sıkıntıların vardı. Bunun önüne geçebildin mi kilo alımın nasıl ilerliyor. Ben 27+3 olmama rağmen 14 kilo aldım şimdiden doktor çok fazla dedi doğuma kadar 30 kilo alırsın dedi moralim bozuldu. Üstelik bebeğin de suyu fazla doktor şekerden ve karbonhidratdan uzak durmamı söyledi bu arada şeker yüklemesi yaptık şeker çıkmadı.
Bunyam aslinda saraba aliskinda isteOo benim normal halim bu kızama bünyen kafeine alışkın değilse enerji gitmiş bebişe parti zamanı
Dis gercekten dayanilmaz hale gelebiliyor iyi yapmissin rahatlamissinKızlar ben de bugün 3 gün beni mahveden diş ağrısı sonucu çektirdim kurtuldum
Olur aradaKizlar ben bugun cok kotu bisi yaptim 4 bardak acik cay 1 tanede turk kahvesi ictim cocuk icerde cildirio suan korktm biraz
İnan gözüm görmedi çekilsin hemen dedimDis gercekten dayanilmaz hale gelebiliyor iyi yapmissin rahatlamissin
O konuları hiç açma dostum hiçBunyam aslinda saraba aliskinda istetobe tobe olmuyo arkdsm pisman oldm biraz o kdr hareketliki uzuldum
Sakla onlari sakla ganimet zamni gelcekO konuları hiç açma dostum hiçKaradağ tatilinde oldu bizim sürpriz yumurtamız, e tabi hemen öğrenince aldığımız her şey tıpasıyla duruyor diyim sen anla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?