Gebelik

Ya kızlar şimdi baktım akıntım sarı kahverengi olmuş bir damla da kan geldi ne sizce adetime 15 gün var
Gebelik olabilir belki kuzum adetin geçsin en azından. Adetim geçmesini bekliyorum. Eczanelerden test almaktan sıkıldım valla🙈

Çok çok silik kamerada cok belli etmiyor ya ama çok erken zaten regl olacakmış gibi ağrımda oluyordu yaptım öyle

Eklentiler

• 9750E4B1-B870-42BA-B2DD-39D6D9300622.jpeg
    9750E4B1-B870-42BA-B2DD-39D6D9300622.jpeg
    96,7 KB · Görüntüleme: 17
Kizlar benimde ovulasyon 3 subatti resmen adet sancısı çekiyorum 4 gündür ins bebegim yuvarlaniyordur rahmime:)

Çok çok silik kamerada cok belli etmiyor ya ama çok erken zaten regl olacakmış gibi ağrımda oluyordu yaptım öyle
Geçen ay 5 günüm geçmesine rağmen testim böyleydi kanda negatif gördüm. Henüz çok çok erken sizin için . Adet gününü bekletin benim bat 19 unda bende sabırsızlanıyorum

Geçen ay 5 günüm geçmesine rağmen testim böyleydi kanda negatif gördüm. Henüz çok çok erken sizin için . Adet gününü bekletin benim bat 19 unda bende sabırsızlanıyorum
Ben 2 ay önce hamile kaldım ve tutunamadı o zaman da silik başlamıştı sonra netleşti şimdide heyecan yaptım

Back