Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Cok gecmis olsun canimmm

Ay ben neler buldummm

Eklentiler

• 20250304_101836.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 18
  • 20250304_101844.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG-20250304-WA0004.webp
    13 KB · Görüntüleme: 17
heheh çok tatlılar ama saçları olacak mı acaba ya hemen hediye paketi gibi süslemek istiyorum

Eninde sonunda olacak annesii kucuk civcivler ben sacli bekliyorum neden dogdugmda cok saxm varmis annem baglancak kadar vardi dedi belki benim minnosta sacli olur

arkadaşlar merhaba şeker yüklemesi yaptırdım 75 gr. sonuçlar e nabıza düşmüş az önce.
Açlık 82
1. saat 115
2.saat 62
randevum yarın ama merakta ettim sonuçlar nasıl sizce anlayan var mı?

Teşekkür ederim hafta içi gidip olayım en iyisi

Kendim diyetisyenimle daha dikkatli beslenecem, yüzme ve yürüyüş eklicem.. 15 martta yine kontrole gidicem bakarım yine..

Kızlar az önce yemek yapıyordum ayakta kaldığım süre boyunca vajinada batma hissi yaşadım simdi uzandım geçti. Bebek büyüdüğü için sanırım yaşayan var mı?

Kızlar az önce yemek yapıyordum ayakta kaldığım süre boyunca vajinada batma hissi yaşadım simdi uzandım geçti. Bebek büyüdüğü için sanırım yaşayan var mı?
Ay bende buraya yazacaktım hatta aklımdan sen ve bir arkadaş daha vardı aynı haftada olduğumuz siz geçtinizacaba onlarda yaşıyormu dedimm 2 gündür batma ,kasıklara hafif ağrıı girip çıkması ,kasıklardaki bağların gerilmesi gibi böle şeyler yaşıyorum bende

Ağrı yok ama batma var. Dinlenince geçen bir ağrı belli ki. Bebek büyüdüğü ve iyice baskı yaptığı için olabilir diye düşündüm bende çünkü ayaktayken oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…