- 25 Ekim 2022
- 483
- 314
- 33
- 29
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #15.901
Sürekli yaşıyorum hergunKızlar az önce yemek yapıyordum ayakta kaldığım süre boyunca vajinada batma hissi yaşadım simdi uzandım geçti. Bebek büyüdüğü için sanırım yaşayan var mı?
Merhaba canim muhtemel takip etmeni isteyecek cnku biraz dusuk vikmis son degern ama korkulcak birsey yok gbiarkadaşlar merhaba şeker yüklemesi yaptırdım 75 gr. sonuçlar e nabıza düşmüş az önce.
Açlık 82
1. saat 115
2.saat 62
randevum yarın ama merakta ettim sonuçlar nasıl sizce anlayan var mı?
Tam ağrıda değil anlık birşey , tamda tarif edemiyorum ama bendede 2 gündür var dikkatimi çekmişti bende bebeğin büyümesiyle alakalıdır diye düşündümAğrı yok ama batma var. Dinlenince geçen bir ağrı belli ki. Bebek büyüdüğü ve iyice baskı yaptığı için olabilir diye düşündüm bende çünkü ayaktayken oluyor.
Sürekli yaşıyorum hergun
Bebekleriniz baş geliş mi?Tam ağrıda değil anlık birşey , tamda tarif edemiyorum ama bendede 2 gündür var dikkatimi çekmişti bende bebeğin büyümesiyle alakalıdır diye düşündüm
Bende de var, uzanınca dinlenince geçiyor. Hem oradaki kemiklerde ağrı oluyor hem de vajina da anlık bıçak giriyormuş gibi bir acı oluyor bende. Cumartesi doktora sordum, normal artık yavaş yavaş açılmaya başlıyor dedi.Kızlar az önce yemek yapıyordum ayakta kaldığım süre boyunca vajinada batma hissi yaşadım simdi uzandım geçti. Bebek büyüdüğü için sanırım yaşayan var mı?
Bana da oluyor ara ara. Böyle alttan bir şey batırıyormuşum gibi.Kızlar az önce yemek yapıyordum ayakta kaldığım süre boyunca vajinada batma hissi yaşadım simdi uzandım geçti. Bebek büyüdüğü için sanırım yaşayan var mı?
Bende de var, uzanınca dinlenince geçiyor. Hem oradaki kemiklerde ağrı oluyor hem de vajina da anlık bıçak giriyormuş gibi bir acı oluyor bende. Cumartesi doktora sordum, normal artık yavaş yavaş açılmaya başlıyor dedi.
Iyi bari sevindim, anormal bir durum yok demekkiBana da oluyor ara ara. Böyle alttan bir şey batırıyormuşum gibi.garip bir şey ama anlık. Olduğunda da art arda bi 10 kere olabiliyor. Ama sadece ayaktayken değil normal uzanırken de olabiliyor.
En sonki gittiğim kontrolde başı doğum pozisyonunda dedi muhtemelen ondan ağrı olur demişti doktorBebekleriniz baş geliş mi?
Evet benim de baş geliş bence de o yüzden oluyor.En sonki gittiğim kontrolde başı doğum pozisyonunda dedi muhtemelen ondan ağrı olur demişti doktor
Hep makat gelişti 30. Hafta kontrolümde baş geliş pozisyon aldı,döndüğünü tahmin etmiştimm hep aşağı tekmeler vardıı döndüğünde tekmeler kesildi aşağı ittirme gibii hissetmeye başlamıştımBebekleriniz baş geliş mi?
Benim de baş geliş ama bu sefer de yumruk atıyor aşağıya herhaldeHep makat gelişti 30. Hafta kontrolümde baş geliş pozisyon aldı,döndüğünü tahmin etmiştimm hep aşağı tekmeler vardıı döndüğünde tekmeler kesildi aşağı ittirme gibii hissetmeye başlamıştım
Evet bence de öyle yap benim de sınırda çıkmıştı dikkat edip gittim normal çıktıKendim diyetisyenimle daha dikkatli beslenecem, yüzme ve yürüyüş eklicem.. 15 martta yine kontrole gidicem bakarım yine..
Naçizane tavsiyem bebeğin şuan tam kilo alma sürecinde oruç tutmaman ben iki saat aç kalsam elim ayağım titriyor Allah sonradan tutma cevazini vermiş biz annelereKızlar orucun başından beri tutuyorum 28 haftalık hamileyim ilk defa bugün az önce gözlerim karardı bebekte hareketlendi baya bir yattım da biraz kendime geldim öyle, birler falan olmuş mudur
Olabilirr :)bazen aynı andaa okadar farklı yerlerden hissediyorumkii tekme yumruk hatta kafa atıyor gibiBenim de baş geliş ama bu sefer de yumruk atıyor aşağıya herhalde
Valla 3 gündür en ufak sıkıntı yoktu kendimi daha iyi hissediyordum hatta ama şuan yemek yedim tatlı yedim hala böyle halsizim tutamıycam galiba bebeğe birsey olur diye korktumNaçizane tavsiyem bebeğin şuan tam kilo alma sürecinde oruç tutmaman ben iki saat aç kalsam elim ayağım titriyor Allah sonradan tutma cevazini vermiş biz annelere
24. haftadan sonra pek önerilmiyor canım zorlama bence şurda çok kısa zaman kaldı kendini ve bebeğini riske atma hem uzun süre susuzluk böbrek ve idrar yolunda da sıkıntı yapabilir Allah korusunKızlar orucun başından beri tutuyorum 28 haftalık hamileyim ilk defa bugün az önce gözlerim karardı bebekte hareketlendi baya bir yattım da biraz kendime geldim öyle, birler falan olmuş mudur
Canım benim burda bişeyler paylaşıp konuşmak çok iyi oluyor gerçekten, Hep güzel şeyler konuşuruz inşallahÇok teşekkür ediyorum hepinize ayrı ayrı gerçekten bu süreci birileriyle sözsel de olsa paylaşmadan geçirmem beni çok yıpratacaktı. İyi ki varsınız güzel anneler
Kızlar orucun başından beri tutuyorum 28 haftalık hamileyim ilk defa bugün az önce gözlerim karardı bebekte hareketlendi baya bir yattım da biraz kendime geldim öyle, birler falan olmuş mudur
Sen nasılsın canımCanım benim burda bişeyler paylaşıp konuşmak çok iyi oluyor gerçekten, Hep güzel şeyler konuşuruz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?