- 20 Mayıs 2024
- 979
- 1.169
- 28
- 27
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #15.841
Çok teşekkür ederim, hepimizin güzel anıları olsun hep :)Güle güle otur güzel günleriniz anılarınız olsun bebeğinle yeni evinde canım
Son haftalarda bile dönebiliyormuş, daha zaman var hiç stres olma. Bana da ocak ayında gittiğimde makat gelişli demişti. bir hafta önce gittiğimde başı aşağıdaydı.Kızlar merhaba bugün kontrole gittim bebek makat geliş hala 10 haftadır dönmedi döner mi sizce
Şeker yüklemesi belirli bir hafta aralığında yapılıyor ama aşıdan emin değilim belki yapılıyordur. Ne zaman dönmeyi düşünüyorsun?Kızlarım benim bugün şeker yüklemesi ve tetanoz aşısı yaptırmam gerekiyordu ama problemler sonrasında sağlık ocağına gidemeyeceğim. Geri döndüğümde yaptırsam sıkıntı olur mu acaba?
Aşıyı da bildiğim kadarıyla 30. Haftadan sonra yapmıyorlar ama öncesinde yaparlarŞeker yüklemesi belirli bir hafta aralığında yapılıyor ama aşıdan emin değilim belki yapılıyordur. Ne zaman dönmeyi düşünüyorsun?
Trend.yoldan aldm çok fazla alışverişim oldu diye çek kazanmısım uyguna geldi. Satıcısı tr deki güvenilir Minycenter dan geldi orjinal. Arkadaşım kullanıyor memnun , iç hacmi büyük sevdim ben.Oyshodan daha kullanışlı sanki değil mi bana öyle geldi, hepsiburadafan mı aldınız orijinal geliyor değil mi?
Dimi sanki öyle bana da hem daha kullanışlı hem daha sağlam geldi en iyisi ben de öyle yapayım
Cumartesi biletimi almayı düşünüyorum 27 bitmiş 28e geçmiş olacağım hastaneye gittiğimde. İnternette gördüğüm kadarıyla şeker testi yapılıyor 28de.Şeker yüklemesi belirli bir hafta aralığında yapılıyor ama aşıdan emin değilim belki yapılıyordur. Ne zaman dönmeyi düşünüyorsun?
Evet 28'e kadar yapılıyor. Gitmeden yaptırmaya vaktin olursa ikisini de burada yaptırabilirsin aslında.Cumartesi biletimi almayı düşünüyorum 27 bitmiş 28e geçmiş olacağım hastaneye gittiğimde. İnternette gördüğüm kadarıyla şeker testi yapılıyor 28de.
Yaptırdım canım ben zaten düşük 50 lik bişey içiriyorlar açlık 90 tokluk 140 çıktı benim tam sınırdaymış yediklerine dikkat et diyor doktor ama etmedim valla napim bu sefer daha çok kasılıyorum kilo alıcam diyeKızlar Merhaba ben de şeker yüklemesindeki Kafamdaki soru işaretleri ile ilgili buradayım sizden de akıl almak istiyorum aslında baktığımızda şeker yüklemesi konusunda tereddütlerim var yaptıran ve sorun yaşayan var mı merak ediyorum
Canım yalnız zorlanmasan mı ? Bi arkadaşını falan çağırsan yanına veya eşin gelip alsa mı seniCumartesi biletimi almayı düşünüyorum 27 bitmiş 28e geçmiş olacağım hastaneye gittiğimde. İnternette gördüğüm kadarıyla şeker testi yapılıyor 28de.
Eşim gelemez maalesef vize alması gerekiyor Türkiye için çok uzun iş. Teşekkür ederim halledeceğim bir şekilde inşallah.Canım yalnız zorlanmasan mı ? Bi arkadaşını falan çağırsan yanına veya eşin gelip alsa mı seni
Ben aenin yerinde olsam dugune de gitmemYok canım düşünmezler hamile olduğumu öğrendiğinde arayıp tebrik bile etmeyen anneye zaten ne diye güvenip geldiysem bende kabahat
Geri dönüyorum zaten canım kendileri de g₺lerine kına yaksınlar afedersin intikamımın bir kısmını aldım bir kısmını da alıcam normalde kim tutan biri değilim ama bu sefer sınırı çok aştılarBen aenin yerinde olsam dugune de gitmem
Günaydın,Eşim gelemez maalesef vize alması gerekiyor Türkiye için çok uzun iş. Teşekkür ederim halledeceğim bir şekilde inşallah.
Ben de ikeda buna benzer bir model gördüm onu almayı düşünüyorum içine fileyle kullanışlı olur mu acabaGünaydın kızlar, civilde bebek küvetinde indirim var bilginize aynısı Trendyolda 1000-1200 civarıydı 600 TL ye aldım. Ben yer sıkıntım olmadığından katlananları tercih etmedim arayışı olanlar varsa tavsiye ederim.
Eki Görüntüle 3553282
Bence cok iyi yapmissin zaten sen buraya tebrik etmesiklerini hamile oldugunu duyunca soguk davrandiklarini da yazmistin en basta. O yuzden onlarin yanina gitmene sasirmistim baya. Keske keyfine bakip kendini zorlamasaydin otele yerlesmeseydin ayiya dayi deseydin bilet gunune kadar ama bazen insan illallah ediyor haklisin. Tetanoz asisini da istersen eczaneden al, kaldigin yere bi saglik ocagina yaptir. 3lu karma asi eczanede 800₺ falandi en son. Hem bir daha doz yaltirmana gerek kalmaz. Seker testini de 28e kadar yaptirabiliyosun diye biliyorum ben de. Olmadi onu da bugun halledersin. Ama 50lik degil 100luk yaptir. 50lik riskli cikarsa yine 100luge yonlendiriyor 100lik yapmak daha iyi garwntiGeri dönüyorum zaten canım kendileri de g₺lerine kına yaksınlar afedersin intikamımın bir kısmını aldım bir kısmını da alıcam normalde kim tutan biri değilim ama bu sefer sınırı çok aştılar
Önce katlanır alacaktım aslında ama ufak bir baskı ile bazıları devriliyormuş katlanıyormuş filan emin olamadım. Fileyle daha pratik olur bence, ben de alacağım filesini.Ben de ikeda buna benzer bir model gördüm onu almayı düşünüyorum içine fileyle kullanışlı olur mu acaba
Evet hormonların etkisi var ama onlarda bunun bilincinde olup hassasiyet gösterseydi. Hep ben alttan alıyorum aman onun da düğünü olacak vs haddinden fazla müsamaha göstermişim zaten tepeme çıktılar. Gerek yok herkes yerini bilsin. Kızlarını ve torunu unutsunlar. Çok büyük yeminler ettim çıkıp gelseler kapıma kadar açıp da almayacağım asla çocuğumu göstermeyeceğim onlara ve evlerine ölsem dahi adım atmayacağım. İnsan bir günde bu noktaya gelmiyor.Günaydın,
Umarım ailenizden bir süre uzak kalmak sizi rahatlatır. Siz yine de her şeyi çok kesip atmayın. Ben kendime böyle durumlarda hormonlarımdan bu kadar tepki veriyorum diye hatırlatıyorum içimden.
Şeker yüklemesine tek başınıza gitmeyin. Yanınızda biri olsun, mideniz bulanır ya da başınız dönebilir. Döndüğünüzde de yaptırabilirsiz, hem eşiniz yanınızda olur.
Evet ben de katlanana güvenemedim ya Allah korusun çeşmeye uzanırken yanlışlıkla basarım filan elimle çocuğa bir şey olur diyeÖnce katlanır alacaktım aslında ama ufak bir baskı ile bazıları devriliyormuş katlanıyormuş filan emin olamadım. Fileyle daha pratik olur bence, ben de alacağım filesini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?