Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Ben bunu aldim dün ama magazadan

Eklentiler

• Screenshot_20250303-133800_Trendyol.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 37
Bende aynı fikirdeyim evet gebelik şekeri var kabul ama hani oha bu yükseklik nedir napacaz modu da değil gibi.. haftaya kadar dikkat edeyim iyice de bakayım yine.. mecbur kalmam insallah bakalım..
Doktorlar cok abartiyo canim benim aclik 95 cikti tamam kotu bisey demedi doktor ama her gittigimde dikkat et dikkatli beslen fakan hep ayni seyler ama canimizin istedi seye ne kadar dayanabiliriz ki

Selam canım ben skip hop gri olandan aldım.
Oyshodan daha kullanışlı sanki değil mi bana öyle geldi, hepsiburadafan mı aldınız orijinal geliyor değil mi?
Canım ben de senin gibi iki model arasında kalmıştım. Skip Hop bej olanı indirimden aldım aynı fiyata geldi daha kullanışlı duruyor
Dimi sanki öyle bana da hem daha kullanışlı hem daha sağlam geldi en iyisi ben de öyle yapayım

Canım bence başka doktorlardan da görüş al. Çünkü bazı doktorlar çok katı olabiliyor doktorun görüşleri farklı olabiliyor ve tedavi süreci buna göre değişiyor. Ben olsam mutlaka araştırır güvenilir bir kaç doktordan da görüş alırdım

Canım keşke böyle olmasaydı ama senin için en iyisi olmuş, kendi yaptıklarından utanırlar umarım. İçin rahatsa gerisini boşver. Bundan sonrası senin için daha iyi olur umarım

Ah be arkadasim oyle olmasaydi keske hakkinda hayirlisi olsun insallah

Üzüldüm
Keşke bu noktaya varmasaydi
Umarım sıkıntısız şekilde geçsin bundan sonrası

Bizim adamda hiç biri yok canım işten gelsin telefonu alıp oturuyor takii yatana kadar bahanesi iş yerinde telefonla oynayamıyormuş

Ütüm bitti şükür. Popo ve belim artık yok benden naçizane tavsiye ağırlaşmadan, çok geçe bırakmadan yapın. Kayınvalidem de bir posta çamaşır getirecek artık onu da eşimle yaparlar
Ohh rahatladin acaba benim utuleri yikama islerini kim yapicak şayet ben pek girisken degilim bu konuda ahahha neyse halledicezz

Kızlar Merhaba ben de şeker yüklemesindeki Kafamdaki soru işaretleri ile ilgili buradayım sizden de akıl almak istiyorum aslında baktığımızda şeker yüklemesi konusunda tereddütlerim var yaptıran ve sorun yaşayan var mı merak ediyorum

İkisinde de yaptırdım çıktı. Diyetisyenle devam ediyorum kendim de evde takip ediyorum. Denemek için kaçamak yaptım fırladı ama dikkat ettiğimde bi problem olmuyo

Ben 50 ml yaptırdım sorun çıkmadı 112 çıktı değer 100 ml yaptırmıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…