Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    159
Ciddi bir yukseklik gbi gelmedi bana nirmalde gebe olmasan glifor verip gonderir hatta vermeyebilir bile ama gebelikte farklimi bilmiyorum insulin kullanma olayina bende cok sicak bakmiyorum ama saglik icin gerekliyse mecbur kuzu bakalim bir hafta sonra ne cikacak

Bende yanma olmuyor belki sen 2 sini 1 kullanıyorsan ondan olabilir canım ben ileri de yitemiyorum gitmiyor birini gece kaçta yatarsam diğerini de sabah ezanından sonra kullanıyorum özele gidiyorsan mesajla Bi sor istersen
Evet aynı anda kullanıyorum. Sordum dr a sorun yok bazı kişilerde genital hassasiyet diğer kişilere göre daha çok olabilir dedi ki gerçekten öyle

Yani çok bilmiyorum ama yanlış bilmiyorsam seyrantepe tarafları havalimani yolunda
Merkezde yiyip gelmeniz uzun sürebilir trafik kaynaklı
Ama seyrantepe taraflarında yiyecek güzel yerler var mı bilmiyorum açıkçası
Şimdi baktım varil çorbanın seyrantepe şubesi varmış, güzel yer ,düşünebilirsiniz

Bende aynı fikirdeyim evet gebelik şekeri var kabul ama hani oha bu yükseklik nedir napacaz modu da değil gibi.. haftaya kadar dikkat edeyim iyice de bakayım yine.. mecbur kalmam insallah bakalım..

Çocuk biraz hırpalayarak oynuyor vuruyor falan kendi de sakin oynasın diyor yerinden kalkıp çocukla oynamıyor otursa çocuk da oynar kızarsam sen niye kızıyorsun diyor bazen sabır diyorum bazen bağırıyorum 32 yaşında yaşlı insanlar gibi davranıyor resmen

Çok tşk ederim hemen bakayım

Evet aynı anda kullanıyorum. Sordum dr a sorun yok bazı kişilerde genital hassasiyet diğer kişilere göre daha çok olabilir dedi ki gerçekten öyle
Olabilir canım bende misal dokunsam acıyor çok aşırı hemde kişiden kişiye değişiyor şuan da hamileyiz haliyle olacak o kadar

çocuklar enerjilerini atamadıkları için ister istemez hırçın oluyorlar. bir de çocukların hırpalanarak sevilmesi gerektiğini düşünüyorum. özellikle erkek çocuğun gelişimi için babayla vakit geçirmesi ayriyetten güreşmek olur şakayla karışık dövüşmek olur anfnfnnd yapması gerekiyor

Himm ,günübirlik bir gezi inşallah güzel geçer, sizin için yorucu olmaz
Şimdiden iyi yolculuklar
Tşk ederim inşallah
Bu arada dr um uçak yolculuğu için kabin basıncının rahime hiç bir etkisinin bulunmadığını yalnız uçağın kalktığı sırada dizlerini zorlanmadan karnına çek uçak kalkınca normale dön dedi. Yolculuğa izin verince neden diye sormadım

Bende de var. İlkinde de vardı. Sona kadar diyetisyenle diyetle devam ettim. Kendim de ölçüyorum evde açlık ve gün içinde sorun yok ama sabah 1 saat tokluk yüksek çıktı ilk bi kaç gün sonra düzene girdi. Hastanede de açlık tokluk 3 ay ortalama aldılar onlar da normal çıktı. Galiba kahvaltım geç kalıyo ona bağlıyorım ben sbh tokluk yüksek çıkmasını. Ama biraz dikkat ederek gidince düzene giriyor. Bozmama ya gayret et düzelmicek kadar yüksek değil gibi sonuçları n

Kızlar tuvaletteyken yine su gibi kan boşaldı devamı gelmedi ama bu kanamalar artık beni çok strese sokuyor, ay valla sağlıkla günleri doldurup doğursaydım
Canım çok haklısın. Sağlık ve huzurla geçsin inşallah şu son aylarimiz da bebeğine sağlıkla zamanında kavuşmanı diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…