- 19 Eylül 2024
- 816
- 768
- 18
- 32
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #15.801
Ciddi bir yukseklik gbi gelmedi bana nirmalde gebe olmasan glifor verip gonderir hatta vermeyebilir bile ama gebelikte farklimi bilmiyorum insulin kullanma olayina bende cok sicak bakmiyorum ama saglik icin gerekliyse mecbur kuzu bakalim bir hafta sonra ne cikacakKızlar bende gebelik şekeri çıkmıştı diyetisyen ile dikkat ederek gidiyordum ama çevremin etkisiyle endokrin dr una gittim. Bugün açlık ve tokluk değerlerimize baktık açlık 107 tokluk 155 çıktı.. bana çok yüksek gelmedi öyle ama dr insulin kullanman lazım dedi bende 10 gün sonra yine gelim ölçelim dedim tamam dedi.. bebeğin suyu normaldi kendiside haftasıyla uyumlu.. insulin kullanmak istemiyorum ama sonradan acaba pişman olur muyum bilemiyorum.. siz be düşünüyorsunuz
Çok güzel ismi benim 2. Oğlumda yahya doğdu doğalı öyle huzurlu coook tatlı teyzesi darısı başına
Sen bakma o hocalara Amelin kabul olmasina tek bir engel vardir oda şirk koşmak onun dışında yaptığımız doğrular ayrı yanlışlar ayrı. Allah anlayış nasip etsin canım eşine bu süreçte. Biz beraber türkçesini sahurda dinliyoruz 1 saat. arapcasini gercekten oturup okumaya benimde vaktim yok hem bu şekilde daha öğüt verici ve feyizli oluyor.
Aradığım cevap
Evet aynı anda kullanıyorum. Sordum dr a sorun yok bazı kişilerde genital hassasiyet diğer kişilere göre daha çok olabilir dedi ki gerçekten öyleBende yanma olmuyor belki sen 2 sini 1 kullanıyorsan ondan olabilir canım ben ileri de yitemiyorum gitmiyor birini gece kaçta yatarsam diğerini de sabah ezanından sonra kullanıyorum özele gidiyorsan mesajla Bi sor istersen
Yani çok bilmiyorum ama yanlış bilmiyorsam seyrantepe tarafları havalimani yolundaArkadaşlar hamilelik konusundan bağımsız sormak istediğim bir şey var. Gaziantepde yaşayan arkadaşlarımız vardı, perşembe günü günü birlik antep e gideceğim. Ben oruç tutamıyorum ama yanımda götürdüğüm misafirim oruçlu olacak. Uçağın kalkış saatiyle ezan vakti arasında 3 saat gibi bir zaman dilimi var. Misafirimi merkezde ki düzgün yerlere yemeğe götürsem uçağa geç kalabiliriz onun için havaalanına yakın yemek yiyebileceğimiz düzgün bir yer var mı bildiğiniz ? Netten bakıyorum gel gitli yorumlar onun için emin olmak istiyorum.
Bende aynı fikirdeyim evet gebelik şekeri var kabul ama hani oha bu yükseklik nedir napacaz modu da değil gibi.. haftaya kadar dikkat edeyim iyice de bakayım yine.. mecbur kalmam insallah bakalım..Ciddi bir yukseklik gbi gelmedi bana nirmalde gebe olmasan glifor verip gonderir hatta vermeyebilir bile ama gebelikte farklimi bilmiyorum insulin kullanma olayina bende cok sicak bakmiyorum ama saglik icin gerekliyse mecbur kuzu bakalim bir hafta sonra ne cikacak
Çocuk biraz hırpalayarak oynuyor vuruyor falan kendi de sakin oynasın diyor yerinden kalkıp çocukla oynamıyor otursa çocuk da oynar kızarsam sen niye kızıyorsun diyor bazen sabır diyorum bazen bağırıyorum 32 yaşında yaşlı insanlar gibi davranıyor resmenTövbe yarabbi. çocuğu bana yaklaştırma ne demek yaçocuk sabahtan akşama kadar babasını bekliyor. hiç kendini üzmene değmez mecbur nazını çekecek. çocukları tek başımıza yapmıyoruz ya. hayırlısıyla sizin ikincisi de yolda o da ona göre kendini ayarlasın. benimki de bazen mırın kırın ediyor ağzıma geleni söylüyorum. içten içe kendimizi yemenin bize hiç faydası yok, alttan alalım uyumlu olalım falan boş. çocukla ilgilenmiyorsa yaparken düşünseydin de çekil kenara.
Çok tşk ederim hemen bakayımYani çok bilmiyorum ama yanlış bilmiyorsam seyrantepe tarafları havalimani yolunda
Merkezde yiyip gelmeniz uzun sürebilir trafik kaynaklı
Ama seyrantepe taraflarında yiyecek güzel yerler var mı bilmiyorum açıkçası
Şimdi baktım varil çorbanın seyrantepe şubesi varmış, güzel yer ,düşünebilirsiniz
Hemen bi düzeltme yapayımÇok tşk ederim hemen bakayım
Olabilir canım bende misal dokunsam acıyor çok aşırı hemde kişiden kişiye değişiyor şuan da hamileyiz haliyle olacak o kadarEvet aynı anda kullanıyorum. Sordum dr a sorun yok bazı kişilerde genital hassasiyet diğer kişilere göre daha çok olabilir dedi ki gerçekten öyle
çocuklar enerjilerini atamadıkları için ister istemez hırçın oluyorlar. bir de çocukların hırpalanarak sevilmesi gerektiğini düşünüyorum. özellikle erkek çocuğun gelişimi için babayla vakit geçirmesi ayriyetten güreşmek olur şakayla karışık dövüşmek olur anfnfnnd yapması gerekiyorÇocuk biraz hırpalayarak oynuyor vuruyor falan kendi de sakin oynasın diyor yerinden kalkıp çocukla oynamıyor otursa çocuk da oynar kızarsam sen niye kızıyorsun diyor bazen sabır diyorum bazen bağırıyorum 32 yaşında yaşlı insanlar gibi davranıyor resmen
Baktım canım Varil Çorba BBQ olarak geçiyormuş rezervasyonda yaptırdım gerçekten çok çok tşk ederimHemen bi düzeltme yapayım
Gaziantep oguzelinde varil çorba varmış
Havalimani da zaten oguzelinde
Bence oraya bir bakın
Orası güzel olur
Rica ederim ,ne demekBaktım canım Varil Çorba BBQ olarak geçiyormuş rezervasyonda yaptırdım gerçekten çok çok tşk ederim
Ben istanbul da yaşıyorum ama İstanbul geneline göre kısmen daha sakin olan maltepedeyimRica ederim ,ne demeksevindim sizin adınıza
Siz nerde yaşıyordunuz
Himm ,günübirlik bir geziBen istanbul da yaşıyorum ama İstanbul geneline göre kısmen daha sakin olan maltepedeyim
Tşk ederim inşallahHimm ,günübirlik bir geziinşallah güzel geçer, sizin için yorucu olmaz
Şimdiden iyi yolculuklar
Bende de var. İlkinde de vardı. Sona kadar diyetisyenle diyetle devam ettim. Kendim de ölçüyorum evde açlık ve gün içinde sorun yok ama sabah 1 saat tokluk yüksek çıktı ilk bi kaç gün sonra düzene girdi. Hastanede de açlık tokluk 3 ay ortalama aldılar onlar da normal çıktı. Galiba kahvaltım geç kalıyo ona bağlıyorım ben sbh tokluk yüksek çıkmasını. Ama biraz dikkat ederek gidince düzene giriyor. Bozmama ya gayret et düzelmicek kadar yüksek değil gibi sonuçları nKızlar bende gebelik şekeri çıkmıştı diyetisyen ile dikkat ederek gidiyordum ama çevremin etkisiyle endokrin dr una gittim. Bugün açlık ve tokluk değerlerimize baktık açlık 107 tokluk 155 çıktı.. bana çok yüksek gelmedi öyle ama dr insulin kullanman lazım dedi bende 10 gün sonra yine gelim ölçelim dedim tamam dedi.. bebeğin suyu normaldi kendiside haftasıyla uyumlu.. insulin kullanmak istemiyorum ama sonradan acaba pişman olur muyum bilemiyorum.. siz be düşünüyorsunuz
Canım çok haklısın. Sağlık ve huzurla geçsin inşallah şu son aylarimiz daKızlar tuvaletteyken yine su gibi kan boşaldı devamı gelmedi ama bu kanamalar artık beni çok strese sokuyor, ay valla sağlıkla günleri doldurup doğursaydım
Amin canım amin, duan için çok teşekkür ederimCanım çok haklısın. Sağlık ve huzurla geçsin inşallah şu son aylarimiz dabebeğine sağlıkla zamanında kavuşmanı diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?