Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    159
Her halde yoksa kuran okumama hiç karışmaz laf etmezdi şimdi niye sabah okumuyorsun diyor
herhalde gündüz oku akşam birlikte vakit geçirelim demeye de getiriyor. valla bilemedim hiç erko savunasım da yok şuan akşam benimki yüzünden biraccık ağlamış olabilirim

Yok canım düşünmezler hamile olduğumu öğrendiğinde arayıp tebrik bile etmeyen anneye zaten ne diye güvenip geldiysem bende kabahat

Stresten üzüntüden midem cayır cayır yanıyor resmen bebeğim içerde huzursuz sürekli yer değiştiriyor uyku bile uyumadım hepsi horul horul horladı beni takan bile yok nasıl bir aileye düştüm ben çocuğuma asla böyle duygular yaşatmıycam iyi gümde kötü günde hep yanında olacağım

Kendini çok üzme canım. Herşey olacağına varır. Ve zaman bana da gösterdi ki gerçek ailem eşim ve çocuklarım. Gerisi bir yere kadar. Ama anne başka olmalı yaa. Geri döneceğine uzulmedi mi peki? Ne dedi annen?

Özellikle 31.haftaya girdiğimden beri hıçkırıkta inanılmaz bir artış var. Günde 5 i buluyor bazen. Çok komik ve tatlı
Selam, benim kız da aşağı dönmüş doğum pozisyonunda şuan günde 3-4 kez hissediyorum tam kasıkta. Gittikçe de güçleniyor sanki içim bir garip oluyor çok tatlı

Geçmiş olsun canım, buradaki arkadaşların tavsiyesi ile ben iyice kötüleşmeden atlattım. Zencefil-limon- bal tükettim bir de bol meyve. Umarım kolayca atlatırsın.

Yok canım düşünmezler hamile olduğumu öğrendiğinde arayıp tebrik bile etmeyen anneye zaten ne diye güvenip geldiysem bende kabahat
Cok gecmis olsun. Ben de yaz sonunda ilk hamile oldugumu ogrendigimde ailemle kardesimin simariklari yuzunde cok gerilmistim. Turkiye’deydim biletimi erkene alip donmustum sinirlenip. Cok iyi anliyorum sizi, ama diyebilecegim sey cok yuklenmeyin bi yandan kafanizda dusunup dusunup boyle de yaptilar demeyin. Sonucta anneniz, kardesinizle araniz soguk kalsa bile annenizle toparlarsiniz.
Bence de donun kocanizin yanina, ben bu sureci ailelerden uzaktan gecirmeyi daha kolay ve stressiz buluyorum. Herkesin kendi hayati var. Biz cagirmadik ama annem dedi ben dogumda gelirim, eh istediginde gel tabi dedik, bakalim o bizim yanimiza gelecek. Oncesinde ziyarete gelmek istedi, kisa bir sureligine de, yakinda gelecek. Onlar da sizin yaninizda olmak istediklerinde gelirler zaten. Caninizi sikmayin, sizin artik kendi cekirdek aileniz var, ona sarilin

Seni çok iyi anlıyorum canım aileler de bu durumlarda bazen evlat kayırıyor ne yazık ki, kendilerine göre güçlü olanı yalnız bırakıyorlar. Biz nişanlandık ve evlilik tarihini belirlemiştik kafamızda temmuz gibi olur diye ailemizle paylaştık, bunu konuştuğumuzda ocak ayı gibiydi herkes okeyledi. Eşimin abisi bir hafta içinde nişan kararı aldı önce nişan yaptı sonrasında da haziranda düğün kararı aldılar sinirden ölmüştüm, günlerce ağladım. Eşimle abisi çocukluktan beri anlaşamaz ve ailenin ilgi bekleyen çocuğu hep abisi oldu. O evrede kayınvalidemi mahvetti karşıdaki aile, kadın çok üzüldü arada çocuğu var diye hep alttan aldı. Bizde tüm bunlardan sonra bari kadın daha fazla üzülmesin diye ekime erteledik düğünümüzü. Bütün kaynaklar abisine aktı, herşeyi kendimiz yaptık. Hiç unutmuyorum o günleri, hiç bir zaman yakın olamadık eltim ve kaynımla. Şimdi hamile olduğumu duyunca ikinciyi mi yapsak bizde diyormuş kaynanama, 6 yaşında kızı var. Bende kaynanama dedim ki geç bile kaldı

Canım anne babalarımız sağlıklı karar veremiyor çoğu zaman, yaşlılıktan mı, düşünemedikleri için mi bilmiyorum. Bazı çocuklarını kayırıyorlar. Senin ailen eşin ve bebişin artık. Eşine sarıl, hiç üzme kendini nolur. Üzülmemek elde değil seni çok iyi anlıyorum ama kendini de bebeğini de stresten uzak tut, bu günler geçecek ileride sadece bebeğin ve eşinle kalacaksın. İçinden ne geliyorsa öyle davran, gerekirse dön eşinin yanına, lafını da esirgeme giderken. Kimse yoksa biz buradayız, kendini sakın yalnız hissetme

Ara sira onlara geliyor benimki benden fena hamile sirtm agriyor masaj yaparmisin diyorum onunda agriyor karnm.acikti diyorum bnden cok yiyor valla 100 kilo oldu
Bizimki hamile olmasam da benden hasta bu çay doldurmaktan rahatsız sanki çok büyük bir iş yapıyor gibi altı üstü 3 tane içiyor o da çaydanlık yanında duruyor ben doldurmalıymışım

Canım şuan çok gerilmişsin ve sinirlisin çok da haklısın. Aileler bu dönemde bizimle aynı hassasiyete sahip olmayabiliyor maalesef. Benim annem şuan benle çok ilgili ama babam mesela aşırı sorun çıkarıyor ve huysuz. Bu süreç aile ile birlikte geçirmek için çok hassas bir süreç, bazen en ufak hareketleri bile insana inanılmaz batıyor. En iyi desteği eşin sağlayacaktır sana zaten. Ama eşine de ailenle ilgili olumsuz deneyimini yansıtma bence. Çünkü yarın öbür gün ailendir sen aranı düzeltirsin ama eşinin kafasından bu olumsuzluk silinmez toparlamak zor olur. Sen bebeğin ve eşin önceliklisin, ne kadar kız kardeşin olsa da öncelik olarak şuan sizden önemli değil. Kendini de yıpratma sadece senin başına gelen şeyler değil dönem dönem hepimiz aile, yakın çevrede bu tarz şeyler yaşıyoruz.

Kayinvalidem dun aksam herseyi almissiniz insan bizede soylerdi bilmemne mikirdandi bnde cok soylenme al bunu keyfimize bakalm dedim cok bozuldular tabi ama mecbur almak zorunda kaldilqr elele amore 2 ninde linkini gonderdim bunu istiyorum dedim tabi biraz yikildilar ama ahahhahah

herhalde gündüz oku akşam birlikte vakit geçirelim demeye de getiriyor. valla bilemedim hiç erko savunasım da yok şuan akşam benimki yüzünden biraccık ağlamış olabilirim
Yok sabah oku akşam çocuğu bana yaklaştırma diyor ama işte serklaj var progestanı 2 ye çıkardılar rahim ağzı kısalmış bende sabah çocuk yatırmıyor diye 2 sini de gece kullanıyorum fitil olarak o da sabah ikindine kadar çok fazla akıntı yapıyor o zaman da abdest tutamıyorum ancak akşam yavaşlıyor bende o yüzden okuyorum açıklama yaptım şimdi olmuyor mu diyor olmuyor işte dediğim gibi bunda naz yapmadım ağrım da olsa seslenmedim ondan böyle

ahahsa haketmişler o zaman kendisi kaşınmış yapacak bir şey yok

Oğlanı üstüne salıyorum valla babanın üstüne çık diyorum tuvaleti gelirse de kendine söyletiyorum ya onları yük biliyor
Benim.esim asker ama yakinda erkek siginma evine yerlesebilir o dereceyiz evin icinde tazmanya canavari gibi bisey oldum o kdr gergin ve saldrganimki adam oturuyor ne oturuyorsn diyorum kalkiyor yemek yqpiyor sen napiyorsn mutfakta diyorum urun getiren kargoculari hirpaliyorum vs vs pis bisey oldum iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…