Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    159
Konunun tamamını okudum üzüldüm. İnsan bu zamanlarda yanında ailesini görmek istiyor çok haklısın öyle hissetmekte ama bi de şöyle düşün artık sen annesin senin de bebeğin var kendi çekirdek ailene odaklan geri kalan kişileri çok düşünüp bu özel ve geri gelmeyecek günleri heba etme

Kendisi istemiş bir şeyler almayı liste şeklinde gönderme ki arada hiç biri kaynamasın tek tek iste unutma şansı olmasın

Ben de progesteron kullanıyorum her akşam 2 tane öncelikle ilacı içeri itince yanma oluyor ben de normal mi ? Ve dr um özellikle akşam koymamı söyledi gece daha az lavaboya gittiğimiz için daha verimli olacağını söyledi ben özellikle ilacı koyunca yanma hissine takıldım c.tesi randevum vardı ama sormayı unuttum sende de oluyor mu ?

Uzun süre bende kullandım ama bende yanma olmuyordu canım.

Stresten yavrum dört dönüyor içerde bütün gece gözüme bir damla uyku girmedi insanların içinde rezil ettiler beni böyle aile olmaz olsun
Canım sakin ol önce bak stres bebeğine zarar herkesten önce. Evet ayıp etmişler başka gün ay mı kalmadı doğum ayını secmek çok yanlış olmuş ama herkesin kendi kararı. Sen bebeğine odaklan bu günler geri gelmeyecek git eşinle geçir bu süreci doğumu neden Dubai de yapmıyorsun ki ? Dubai de yaşıyordun dimi ?
Bence sen hemen bi “b” planı devreye sok Dubai de eşinle sakin sakin ilerlet bu sureci

Takip et mutlaka. Bir gün benim de yanma oldu doktora yazdım takip et dedi o gün korkumdan 5 litre falan su içtim geçti suyu mu az içiyorsun acaba?
Normalde de çok su içen biriydim hamilelikte daha fazla içer oldum onunla alakalı değildir diye düşünüyorum. Apandisit ameliyatı sonrası başladık fitile ben eğilemediğim için eşim yardım ediyordu belki onunla alakalıdır

Olabilir öyleyse. Bakalım inşallah bir şey yoktur.

Geçmiş olsun canım, buradaki arkadaşların tavsiyesi ile ben iyice kötüleşmeden atlattım. Zencefil-limon- bal tükettim bir de bol meyve. Umarım kolayca atlatırsın.
Teşekkürler canım. Bir anda geldi gelmekte olan cidden iştahı aldı götürdü ama c vitamini almaya calısıyorum bol bol

Arkadaşlar hamilelik konusundan bağımsız sormak istediğim bir şey var. Gaziantepde yaşayan arkadaşlarımız vardı, perşembe günü günü birlik antep e gideceğim. Ben oruç tutamıyorum ama yanımda götürdüğüm misafirim oruçlu olacak. Uçağın kalkış saatiyle ezan vakti arasında 3 saat gibi bir zaman dilimi var. Misafirimi merkezde ki düzgün yerlere yemeğe götürsem uçağa geç kalabiliriz onun için havaalanına yakın yemek yiyebileceğimiz düzgün bir yer var mı bildiğiniz ? Netten bakıyorum gel gitli yorumlar onun için emin olmak istiyorum.

Canım benim o kadar haklısın ki.. doğum tarihine yakın düğün yapmak nasıl bir bencillik. Aynısı bana yapılsa gitmezdim heralde. Doğumum yakın benim ve bebeğim için riskli bir tarihli deyip. Kendini ve bebeğini hiç strese sokmaburada onların düşünmesi lazım. Senin değil. Benim de doğumuma yakın en yakın kız kardeşim dediğim bir arkadasımın düğünü durumu anlattım ve anlayışla karşıladı. Olması gereken bu. Bu süreçte senin psikolojim sağlığın da herkesten önemli hiç kusura bakmasınlar

Boşver canım, kardeşin kaybetti düğününde ablası olmayacak, ailende aynı şekilde, giderken de tepkini koy bazı durumlarda susmak kötü olur içine atmana gerek yok, dön eşinin yanına elbet bakım konusuna yardım edecek birisini bulursun diyelim ki bulamadın eşin yardım eder veya bir şekilde sen halledersin eskiden annelerimize destek falan yoktu tek başlarına hallediyorlardı öyle düşün ben yaparım de kendine çünkü fiziksel yorgunluk geçiyorda mental olan kalıyor canını sıkma yani boşuna, normal düşünürsen daha da rahat oluyormuş

Sanmıyorum geleceklerini zaten ben bütün çileyi tek başıma çektikten sonra gelmesinler daha iyi. Sıra bana gelince hep bahaneleri olur. Annemin dizleri ağrıyor uçakta oturup gelmez 5 saat. Vizeden muaf olmalarına rağmen benim için fedakarlık yapmazlar. Onlara güvenip orda yapmayı düşünsem yine hayal kırıklığına uğrayacaktım. En azından belli oldu erkenden.

Belli olmaz, belki gelirler. İsteyen gelsin kapımız açık tabi deyin Dönünce de normal sıklığınızda iletişimde kalmaya devam edin. Uzakta olunca onlar da ararlar zaten sizi. Merak etmeyin uzaklaşınca düzelir

Kesin öyledir canım benim kendime hayrım yok valla inan 7\24 yatsam şuram ağrıyor deyip kalkmam kendi de işte yoruluyormuş telefonla oynayacakmış
Sen de nazlan biraz kuzu başından beri tedirginsin zaten hamileliğin bir de çocukla. Yalandan sancın filan girebilir yani Ağlamayana kimse meme vermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…