Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    159
Ben orayi kacirmisim esinin yaninda degilmiydin canim
Türkiyeye geldim geçen hafta ama kimse beni umursamıyor ve ilgi görmüyorum en azından eşimle sakin kafayla stresten kavgadan uzak ilerletirim diye düşündüm kız kardeşim herkes onunla ilgilensin istiyor ailem de beni önemsemiyor açıkçası

Canım senin mı kardeşinin düğünü vardı dimi ? Oldu mu düğün olacak mıydı.

Canım senin mı kardeşinin düğünü vardı dimi ? Oldu mu düğün olacak mıydı.
Olacaktı mayısta ben aralıkta doğum paketimi burdan aldığımı bildiği halde gitti benim doğum zamanımı seçti ailem de hiç bir şey demiyor ağzını açıp nasıl yapacağız. Daha doğrusu kimse bana bir şey demiyor kendi aralarında düğün için şehir dışında kaldıklarında bana kim bakacağını bile planlamışlar. “Komşu” Çok sinirliyim hepsine eşimin karşısında beni küçük düşürdüler yüz üstü bıraktılar resmen.

Zaten düğün zamanı doğum olursa düğün evinde bir de lohusa odası mı yapacaklar benim için herkes girip çıkacak böyle stres altında olmaktansa uzakta eşimle bir başıma sakin hallederim ama bu yaptıklarını da asla affetmiycem ve ilk torundan mahrum bırakacağım hepsini.

Haklısınız
Kendi üzüntünüz ayrı bir de Eşinize karşı da zor olmuştur sizin için
Acaba annenize neden böyle yaptıklarını sorsanız, üzüntünüzü belirtseniz

Haklısınız
Kendi üzüntünüz ayrı bir de Eşinize karşı da zor olmuştur sizin için
Acaba annenize neden böyle yaptıklarını sorsanız, üzüntünüzü belirtseniz
Haziran ayında kurban bayramından sonra düğün salonu pahalanıyormuş kardeşimin bahanesi bu (zaten düğün değil sadece kına ve mevlüt yapacaklar) bir de erkek tarafına suç atıyorlar ama onlar bekledi siz seçin tarihi diye kardeşim inadına bu tarihi seçti çünkü kovalıyorlar arkasından. Bir iki ay sonrası ya da öncesi olamazdı. Hak etmiyorlar şu canımı sıktığıma değmez.

Eşimin annesi hayatta olsa onu çağırırdı bana bakması için resmen son anda bana kazık attı kendi ailem. Yapayalnız bırakıldım.

Aslında doğru hazirandan sonra artar fiyatlar
Ama ablası olarak bu kez de siz disarda kalabilirsiniz
Hadi o zaman mecbur oldu da şuan neden böyle ilgisizler ki size karşı. Hem de yurt dışından gitmissiniz
Dediğiniz gibi sıkmayın canınızı
2 ay sonra bebeğinizi saglikla kucağınıza alın inşallah , artık hiç biri umurunuzda olmaz

Kardeşim her şeye gereksiz harcama yapıyor zaten daha şimdiden bütün parayı tüketti üstüne benden borç aldı. Nikahta davetli olmayacağı halde 40bin liralık elbise seçiyor bir o kadar da gelinlik ve kına elbisesi ayrıyetten kaftan düğün salonu en pahalısı. Ailem çok fazla şımarttı ama beni kaybettiler bu süreçte. Hep benim uyumlu olan taraf olmam bekleniyor ama benim beklentilerim göz ardı ediliyor. Ben ailem destek olsun diye eşimi düzenimi evimi bırakıp buraya gelmişim ortada aile yok. Kendi başıma olacaktıysam zaten olduğum yerde yapardım. Gereksiz beklentiye girmişim bir daha da hiç bir şey beklemem onlardan ama onlar da benden beklemesin. Bir kız çocuğunun yanında ilk çocuğunu senin de ilk torununu dünyaya getirirken olmayacaksın hiç olma daha iyi.

vallahi bazen kocaları da şeytan mı dürtüyor anlamadım inadına anlayışsız olabiliyorlar.

Çok geçmiş olsun dikkat et kendine bol sıvı tüketmeye çalış öksürüğü için

Gecmis olsun yavrumm beterbbisi valla donup dolasip buluyor

Çok geçmiş olsun canım, bol bol dinlen.
Çok teşekkür ederim kızlar bugün biraz daha iyiyim ama boğazım şiş ve hala ciğerim dolu öksürmeye korkuyorum resmençok illet bisi

Canim aile ile olmak cok guzel ama birlikte yasamak imkansiz evet esinle belki zorlanirsin ama en azindan dedigin gibi kafan rahat birbirinize destek olursunuz en cok anlayis destek bekledigimiz bu zamanda boyle yapmalari cok kotu olmus ama var heralde bir bildikleri illa senide dusunurler

Stresten yavrum dört dönüyor içerde bütün gece gözüme bir damla uyku girmedi insanların içinde rezil ettiler beni böyle aile olmaz olsun
çok tatsız şeyler olmuş. Belki artniyetli değiller ama sen hislerinde haklısın. Eşin ile bu süreci geçirmen bence de daha iyi gelir sana canım kafana takmamaya çalış hamilelikte bu çok zor biliyorum ama

Cok hassas bir donemden geciyorsun geciyoruz hep beraber seni cok iyi anliyprum benimde cok simarik bir kiz kardesim var hep onun dedigi olur hep onun istedikleri alinir vs vs ama.kardesindir annendir kanindan bir parca onlar haklisin kizmakta dusuncesiz davraniyorlar sen nerelerden onlara guvenip gelmissin olcak is degil yaptiklari onlarda anlayinca cok uzulurler ama tabi is isten gecmis olur sen esinin yaninda daha huzurlu bir dogm sureci gecircegine inaniyor isen hic bekleme nerede huzurluysan orda ol hem senin hep bebehin icin en sagliklisi bu olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…