- 20 Mayıs 2024
- 953
- 1.118
- 28
- 27
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #15.701
Türkiyeye geldim geçen hafta ama kimse beni umursamıyor ve ilgi görmüyorum en azından eşimle sakin kafayla stresten kavgadan uzak ilerletirim diye düşündüm kız kardeşim herkes onunla ilgilensin istiyor ailem de beni önemsemiyor açıkçasıBen orayi kacirmisim esinin yaninda degilmiydin canim
Canım senin mı kardeşinin düğünü vardı dimi ? Oldu mu düğün olacak mıydı.Türkiyeye geldim geçen hafta ama kimse beni umursamıyor ve ilgi görmüyorum en azından eşimle sakin kafayla stresten kavgadan uzak ilerletirim diye düşündüm kız kardeşim herkes onunla ilgilensin istiyor ailem de beni önemsemiyor açıkçası
Olacaktı mayısta ben aralıkta doğum paketimi burdan aldığımı bildiği halde gitti benim doğum zamanımı seçti ailem de hiç bir şey demiyor ağzını açıp nasıl yapacağız. Daha doğrusu kimse bana bir şey demiyor kendi aralarında düğün için şehir dışında kaldıklarında bana kim bakacağını bile planlamışlar. “Komşu” Çok sinirliyim hepsine eşimin karşısında beni küçük düşürdüler yüz üstü bıraktılar resmen.Canım senin mı kardeşinin düğünü vardı dimi ? Oldu mu düğün olacak mıydı.
HaklısınızOlacaktı mayısta ben aralıkta doğum paketimi burdan aldığımı bildiği halde gitti benim doğum zamanımı seçti ailem de hiç bir şey demiyor ağzını açıp nasıl yapacağız. Daha doğrusu kimse bana bir şey demiyor kendi aralarında düğün için şehir dışında kaldıklarında bana kim bakacağını bile planlamışlar. “Komşu” Çok sinirliyim hepsine eşimin karşısında beni küçük düşürdüler yüz üstü bıraktılar resmen.
Haziran ayında kurban bayramından sonra düğün salonu pahalanıyormuş kardeşimin bahanesi bu (zaten düğün değil sadece kına ve mevlüt yapacaklar) bir de erkek tarafına suç atıyorlar ama onlar bekledi siz seçin tarihi diye kardeşim inadına bu tarihi seçti çünkü kovalıyorlar arkasından. Bir iki ay sonrası ya da öncesi olamazdı. Hak etmiyorlar şu canımı sıktığıma değmez.Haklısınız
Kendi üzüntünüz ayrı bir de Eşinize karşı da zor olmuştur sizin için
Acaba annenize neden böyle yaptıklarını sorsanız, üzüntünüzü belirtseniz
Aslında doğru hazirandan sonra artar fiyatlarHaziran ayında kurban bayramından sonra düğün salonu pahalanıyormuş kardeşimin bahanesi bu (zaten düğün değil sadece kına ve mevlüt yapacaklar) bir de erkek tarafına suç atıyorlar ama onlar bekledi siz seçin tarihi diye kardeşim inadına bu tarihi seçti çünkü kovalıyorlar arkasından. Bir iki ay sonrası ya da öncesi olamazdı. Hak etmiyorlar şu canımı sıktığıma değmez.
vallahi bazen kocaları da şeytan mı dürtüyor anlamadım inadına anlayışsız olabiliyorlar.Bu sene hatim yapmasam mı diye düşündüm dün şeytana Nalet zaten oruç tutmuyorum bari hatim yapayım dedim bu sefer de çok okuyayım diye kendimi yoruyorum 1 cüz bitene kadar kalkmıyorum yerimden eşimde bugün niye akşam okuyorsun dedi sinir etti beni fitil kullandığım için sabahları su gibi akıntı oluyor zaten yemek ye et derken ikindini buluyor eee geri kendisi için iftar yetiştirmeye çalışıyorum kendinin Bi yardımı dokunmuyor bana sinirlendim okumam dedim bu sefer de yok oku niye günaha gireyim diyor ne desem hak ediyor valla
Çok geçmiş olsun dikkat et kendine bol sıvı tüketmeye çalış öksürüğü için
Gecmis olsun yavrumm beterbbisi valla donup dolasip buluyor
Çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce atlatırsınhava çok hızlı değiştiği için hastaneler dolu ne yazık ki, benimde iki gündür başım ağrıyor bol bol su içip vitaminlerimizi alıp dinlenmeye çalışmak lazım rapor al mutlaka kafan rahat olmadan hızlı iyileşemezsin
Çok teşekkür ederim kızlarÇok geçmiş olsun canım, bol bol dinlen.
Canim aile ile olmak cok guzel ama birlikte yasamak imkansiz evet esinle belki zorlanirsin ama en azindan dedigin gibi kafan rahat birbirinize destek olursunuz en cok anlayis destek bekledigimiz bu zamanda boyle yapmalari cok kotu olmus ama var heralde bir bildikleri illa senide dusunurlerKardeşim her şeye gereksiz harcama yapıyor zaten daha şimdiden bütün parayı tüketti üstüne benden borç aldı. Nikahta davetli olmayacağı halde 40bin liralık elbise seçiyor bir o kadar da gelinlik ve kına elbisesi ayrıyetten kaftan düğün salonu en pahalısı. Ailem çok fazla şımarttı ama beni kaybettiler bu süreçte. Hep benim uyumlu olan taraf olmam bekleniyor ama benim beklentilerim göz ardı ediliyor. Ben ailem destek olsun diye eşimi düzenimi evimi bırakıp buraya gelmişim ortada aile yok. Kendi başıma olacaktıysam zaten olduğum yerde yapardım. Gereksiz beklentiye girmişim bir daha da hiç bir şey beklemem onlardan ama onlar da benden beklemesin. Bir kız çocuğunun yanında ilk çocuğunu senin de ilk torununu dünyaya getirirken olmayacaksın hiç olma daha iyi.
Her halde yoksa kuran okumama hiç karışmaz laf etmezdi şimdi niye sabah okumuyorsun diyorvallahi bazen kocaları da şeytan mı dürtüyor anlamadım inadına anlayışsız olabiliyorlar.
Ara sira onlara geliyor benimki benden fena hamile sirtm agriyor masaj yaparmisin diyorum onunda agriyor karnm.acikti diyorum bnden cok yiyor valla 100 kilo olduHer halde yoksa kuran okumama hiç karışmaz laf etmezdi şimdi niye sabah okumuyorsun diyor
Ben de bundan aldim canim diğer göğüsten süt toplamak için çok faydali oluyormuş işimizi görür benceSelamlar kızlar,
Tavsiye üzerine aldım , lazım olur dediler umarım işime yarar
Eğer öyleyse bence de dön. Hamilelikte rahat olmak çok önemli çünkü her duyguyu 10kat hissediyorsun hormonlarlaKızlar ben eşimin yanına dönmeye karar verdim ailemin yanında kaldığım her gün her saat bana sinir ve stres olarak geri dönüyor
Stresten yavrum dört dönüyor içerde bütün gece gözüme bir damla uyku girmedi insanların içinde rezil ettiler beni böyle aile olmaz olsun
Cok hassas bir donemden geciyorsun geciyoruz hep beraber seni cok iyi anliyprum benimde cok simarik bir kiz kardesim var hep onun dedigi olur hep onun istedikleri alinir vs vs ama.kardesindir annendir kanindan bir parca onlar haklisin kizmakta dusuncesiz davraniyorlar sen nerelerden onlara guvenip gelmissin olcak is degil yaptiklari onlarda anlayinca cok uzulurler ama tabi is isten gecmis olur sen esinin yaninda daha huzurlu bir dogm sureci gecircegine inaniyor isen hic bekleme nerede huzurluysan orda ol hem senin hep bebehin icin en sagliklisi bu olurKardeşim her şeye gereksiz harcama yapıyor zaten daha şimdiden bütün parayı tüketti üstüne benden borç aldı. Nikahta davetli olmayacağı halde 40bin liralık elbise seçiyor bir o kadar da gelinlik ve kına elbisesi ayrıyetten kaftan düğün salonu en pahalısı. Ailem çok fazla şımarttı ama beni kaybettiler bu süreçte. Hep benim uyumlu olan taraf olmam bekleniyor ama benim beklentilerim göz ardı ediliyor. Ben ailem destek olsun diye eşimi düzenimi evimi bırakıp buraya gelmişim ortada aile yok. Kendi başıma olacaktıysam zaten olduğum yerde yapardım. Gereksiz beklentiye girmişim bir daha da hiç bir şey beklemem onlardan ama onlar da benden beklemesin. Bir kız çocuğunun yanında ilk çocuğunu senin de ilk torununu dünyaya getirirken olmayacaksın hiç olma daha iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?