Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    159
Evet canım çok haklısın öyle yapacağım artık. Ve bizim Türk grupları var ordan yardımcı teyze olarak yazanlar oluyordu bir ilan veririm bakalım ne çıkacak bakarsın kendi annemden iyi bile olabilir.

Bu örnek takım canım sayfada olan Benim oğlumun ismi Hamza Yahya olacak inşallah Elime ulaşınca paylaşırım görüntüsünü
Çok güzel ismi benim 2. Oğlumda yahya doğdu doğalı öyle huzurlu coook tatlı teyzesi darısı başına
Sen bakma o hocalara Amelin kabul olmasina tek bir engel vardir oda şirk koşmak onun dışında yaptığımız doğrular ayrı yanlışlar ayrı. Allah anlayış nasip etsin canım eşine bu süreçte. Biz beraber türkçesini sahurda dinliyoruz 1 saat. arapcasini gercekten oturup okumaya benimde vaktim yok hem bu şekilde daha öğüt verici ve feyizli oluyor.

O zaman mecbur siddet uygulayacaksn ahahhaa
Aradığım cevap

Hiç sanmıyorum canım yemin ettim zaten kendime kapımın önüne kadar gelseler açıp da içeri almayacağım bu saatten sonra. Diyorum ya torununun olmasınasevinmeyen arayıp bir tebrik dahi etmeyen aile işte.

Evet canım çok haklısın öyle yapacağım artık. Ve bizim Türk grupları var ordan yardımcı teyze olarak yazanlar oluyordu bir ilan veririm bakalım ne çıkacak bakarsın kendi annemden iyi bile olabilir.

Umarım her şey gönlünce olur, stresten uzak durup bebeğini ve kendini düşün. Her şey hep güzel olsun ikiniz için de..

Canım illede dile getir bunu unutmayacağını kırıldığını sonra yapılan tavrı üstlerine bile almayıp karakterimize bağlayıp birde haklı çıkmaya çalışıyorlar.

Kızlar hepinize teşekkür ederim, zor oldu ama yerleştim. Henüz tam olarak bitmedi ama zamanla düzenim oturacak diye umut ediyorum. Umarım hepiniz çok iyisinizdir.
Geçmiş olsun ve tebrik ederim gerçekten zor bir süreç. Artık dinlene dinlene halledersin yorma kendini aman :)

Ne guzel soylemissin afferin ben sadece sinir yapip susuyorum benimkide cok merakli herseye cok mutlu ama daha hic bisey gelmedi

Ben cok sakin bi hamilelik geciriyorum ama ben asil lohusaliktan korkuyorum ozaman kendime bile tahammulum kalmayabilir

Kizlar anne bebek cantası ne aldınız? Şimdiye kadar sadece oysho ve skip hopu beğendim, diğer modellerin hiçbirini beğenmedim galiba bu ikisinden birni alacagım

Kızlar siveno kullananlar sizin de deterjanın yapısı su gibi mi? Kokusu vs var ama yapısı su gibi olduğu için içime bir kurt düştü. Muhtemelen organik olduğu için böyle ama internette de bilgi bulamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…