Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    159
Henüz kullanmadım ama çok yoğun bir kıvamı yoktu açıp baktığımda.

Henüz kullanmadım ama çok yoğun bir kıvamı yoktu açıp baktığımda.
Hiç yok su gibi, şaşırma yani sende

Ama haklısın kendimiz için kullandığımız ürünlere pek benzemiyor Ama memnun kalacağını düşünüyorum
Evet evet ben şimdilik beğendim. Kokusu çok yok hatta ütüleyince hiç kalmıyormuş tam benim istediğim gibi. Koksun istemiyordum

Tövbe yarabbi. çocuğu bana yaklaştırma ne demek ya çocuk sabahtan akşama kadar babasını bekliyor. hiç kendini üzmene değmez mecbur nazını çekecek. çocukları tek başımıza yapmıyoruz ya. hayırlısıyla sizin ikincisi de yolda o da ona göre kendini ayarlasın. benimki de bazen mırın kırın ediyor ağzıma geleni söylüyorum. içten içe kendimizi yemenin bize hiç faydası yok, alttan alalım uyumlu olalım falan boş. çocukla ilgilenmiyorsa yaparken düşünseydin de çekil kenara.

Hiç yok su gibi, şaşırma yani sende

Evet evet ben şimdilik beğendim. Kokusu çok yok hatta ütüleyince hiç kalmıyormuş tam benim istediğim gibi. Koksun istemiyordum
Kokusunu çok sevmemiştim ya, güzel koku bırakıyor mu az da olsa ben çok seviyorum kokmasını ama bebişler hassas kötü kokmasın ona da razıyım aslında

Stresten yavrum dört dönüyor içerde bütün gece gözüme bir damla uyku girmedi insanların içinde rezil ettiler beni böyle aile olmaz olsun
Canım benim çok üzüldüm ya, sana ilk yazdığında demiştim ailen böyleyse gitme diye, onların böyle yapacağı belliydi ben bile sinirlendim gerçekten. Boşver aileni eşinin yanında sakince stressiz doğur. Belki fiziksel olarak zor olur ama enazıdan stres yapmazsın

Kizlar anne bebek cantası ne aldınız? Şimdiye kadar sadece oysho ve skip hopu beğendim, diğer modellerin hiçbirini beğenmedim galiba bu ikisinden birni alacagım
Canım ben de senin gibi iki model arasında kalmıştım. Skip Hop bej olanı indirimden aldım aynı fiyata geldi daha kullanışlı duruyor

Yok canım düşünmezler hamile olduğumu öğrendiğinde arayıp tebrik bile etmeyen anneye zaten ne diye güvenip geldiysem bende kabahat
Bende babamı çok özledim ama annem tansiyonumu yükselttiği için gebeyken gidemiyorum yanlarına seni çok iyi anlıyorum.. e Dubai de miydiniz orda doğum yapsan ne olacak ki daha iyi değil
Mi

Bende biraz sinirli bişey oldum da kimseye çatmıyorum kendi içimde patlatıyorum sinirimi

Kızlar bende gebelik şekeri çıkmıştı diyetisyen ile dikkat ederek gidiyordum ama çevremin etkisiyle endokrin dr una gittim. Bugün açlık ve tokluk değerlerimize baktık açlık 107 tokluk 155 çıktı.. bana çok yüksek gelmedi öyle ama dr insulin kullanman lazım dedi bende 10 gün sonra yine gelim ölçelim dedim tamam dedi.. bebeğin suyu normaldi kendiside haftasıyla uyumlu.. insulin kullanmak istemiyorum ama sonradan acaba pişman olur muyum bilemiyorum.. siz be düşünüyorsunuz

Bende yanma olmuyor belki sen 2 sini 1 kullanıyorsan ondan olabilir canım ben ileri de yitemiyorum gitmiyor birini gece kaçta yatarsam diğerini de sabah ezanından sonra kullanıyorum özele gidiyorsan mesajla Bi sor istersen

Bende babamı çok özledim ama annem tansiyonumu yükselttiği için gebeyken gidemiyorum yanlarına seni çok iyi anlıyorum.. e Dubai de miydiniz orda doğum yapsan ne olacak ki daha iyi değil
Mi
Sağlık sistemi maalesef iyi değil canım onun dışında zaten alıştım artık

Sen de nazlan biraz kuzu başından beri tedirginsin zaten hamileliğin bir de çocukla. Yalandan sancın filan girebilir yani Ağlamayana kimse meme vermiyor
Karnım ağrıyor falan yapıyorum da pek inanmıyor gibi yardım istemezsem yapmıyor onu da söylenerek yapıyor da az kaldı idare edeceğiz mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…