- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #15.681
Nasil anliyosun ki??Özellikle 31.haftaya girdiğimden beri hıçkırıkta inanılmaz bir artış var. Günde 5 i buluyor bazen. Çok komik ve tatlı
Ritmik hareket ediyor karnım. Kalp atması gibi. Şuan kafası aşağıda baş geliş pıt pıt atıyor 2-3 dakika boyunca. Tekmeden ayırt edebilirsinNasil anliyosun ki??
Bizim de iki gündür günde birkaç kez hıçkırığımız oluyor 5 dakikaya yakın sürdüğü oluyor kızım yorulur mu diye düşünüyorum ana yüreği işteÖzellikle 31.haftaya girdiğimden beri hıçkırıkta inanılmaz bir artış var. Günde 5 i buluyor bazen. Çok komik ve tatlı
Aksine hıçkırması daha iyi annesi bol bol hıçkırsınlarBizim de iki gündür günde birkaç kez hıçkırığımız oluyor 5 dakikaya yakın sürdüğü oluyor kızım yorulur mu diye düşünüyorum ana yüreği işte
Eveeet öyleymiş solunum kasları hazırlık yapıyormuuşAksine hıçkırması daha iyi annesi bol bol hıçkırsınlar
Sanki bendede ona benzer biseyler oluyo sol alt tarafta pit pit ama tam ayirt edemiyorumRitmik hareket ediyor karnım. Kalp atması gibi. Şuan kafası aşağıda baş geliş pıt pıt atıyor 2-3 dakika boyunca. Tekmeden ayırt edebilirsin
Ritmik hareket hissediyorsan hıçkırık olabilir. Çok kısa sürmüyor 2-3 dakika en az.Sanki bendede ona benzer biseyler oluyo sol alt tarafta pit pit ama tam ayirt edemiyorum
Ya benimde öyle oldu damar arması gibi 2 sabiyere bir korktum acaba damarla alakalı bi problem mi var diye kan sulandırdığı kullanıyorum bi de evham yaptım sanırım.demk hıçkırıkmışRitmik hareket ediyor karnım. Kalp atması gibi. Şuan kafası aşağıda baş geliş pıt pıt atıyor 2-3 dakika boyunca. Tekmeden ayırt edebilirsin
Çok geçmiş olsun ,inşallah tez zamanda geçerKızlarr bi kaç gündür okuyamıyorum. Ben çok kötü hasta oldum. Cumadan belliydi boğaz ağrısıyla başladı tüm gece eklem ağırısından uyutmadı sabahı da öksürürken şiddetli öksürmekten 4 kere istifra ettimağrıdan dayanamadım acile gittim hemen crp 17küsür cıktı. Antibiyotik serum ve parol bağlandı. O da gebeler için olduğu için etkisi bi kaç saat anca sürdü dün gece yine uyuyamadım ateşim 39 küsür oldu ciğerlerim dolu. Boğazım cok şiş öksürük surubu, antibiyotik ve parol alıyorum. Tekrar serum olmaya gittim. Tüm gün dinlenmeye calısıyorum bi kaç gün rapor alıcam maalesef berbat bisi evden calısmama rağmen nasıl buldu beni bilmiyorum amaaan dikkat edin kızlar
Ay benimde çok arttı, hatta doktora sorayım diye düşündüm ne kadar çok böyle diyeÖzellikle 31.haftaya girdiğimden beri hıçkırıkta inanılmaz bir artış var. Günde 5 i buluyor bazen. Çok komik ve tatlı
Bende düşünüyorum bazen yorulmuştur diye, gecmeyince artık icerde hem hareket ediyor hem hıçkırıyorBizim de iki gündür günde birkaç kez hıçkırığımız oluyor 5 dakikaya yakın sürdüğü oluyor kızım yorulur mu diye düşünüyorum ana yüreği işte
Çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce atlatırsınKızlarr bi kaç gündür okuyamıyorum. Ben çok kötü hasta oldum. Cumadan belliydi boğaz ağrısıyla başladı tüm gece eklem ağırısından uyutmadı sabahı da öksürürken şiddetli öksürmekten 4 kere istifra ettimağrıdan dayanamadım acile gittim hemen crp 17küsür cıktı. Antibiyotik serum ve parol bağlandı. O da gebeler için olduğu için etkisi bi kaç saat anca sürdü dün gece yine uyuyamadım ateşim 39 küsür oldu ciğerlerim dolu. Boğazım cok şiş öksürük surubu, antibiyotik ve parol alıyorum. Tekrar serum olmaya gittim. Tüm gün dinlenmeye calısıyorum bi kaç gün rapor alıcam maalesef berbat bisi evden calısmama rağmen nasıl buldu beni bilmiyorum amaaan dikkat edin kızlar
Çok geçmiş olsun canım, bol bol dinlen.Kızlarr bi kaç gündür okuyamıyorum. Ben çok kötü hasta oldum. Cumadan belliydi boğaz ağrısıyla başladı tüm gece eklem ağırısından uyutmadı sabahı da öksürürken şiddetli öksürmekten 4 kere istifra ettimağrıdan dayanamadım acile gittim hemen crp 17küsür cıktı. Antibiyotik serum ve parol bağlandı. O da gebeler için olduğu için etkisi bi kaç saat anca sürdü dün gece yine uyuyamadım ateşim 39 küsür oldu ciğerlerim dolu. Boğazım cok şiş öksürük surubu, antibiyotik ve parol alıyorum. Tekrar serum olmaya gittim. Tüm gün dinlenmeye calısıyorum bi kaç gün rapor alıcam maalesef berbat bisi evden calısmama rağmen nasıl buldu beni bilmiyorum amaaan dikkat edin kızlar
Bazen çok anlayışsız olabiliyorlar… Bilerek mi yapıyorlar bilmeyerek mi anlamadım ama yapısal bence yetişme tarzıyla alakalıBu sene hatim yapmasam mı diye düşündüm dün şeytana Nalet zaten oruç tutmuyorum bari hatim yapayım dedim bu sefer de çok okuyayım diye kendimi yoruyorum 1 cüz bitene kadar kalkmıyorum yerimden eşimde bugün niye akşam okuyorsun dedi sinir etti beni fitil kullandığım için sabahları su gibi akıntı oluyor zaten yemek ye et derken ikindini buluyor eee geri kendisi için iftar yetiştirmeye çalışıyorum kendinin Bi yardımı dokunmuyor bana sinirlendim okumam dedim bu sefer de yok oku niye günaha gireyim diyor ne desem hak ediyor valla
Hocalar kocanla oturmazsan çayını içmezsen hizmet etmezsen sohbet etmezsen okuduğun boşa diyor dedi ben çayını pişiriyorum yanına indiriyorum Bi yardım istemiyorum sadece çocuk kendiyle oynamaya çalışıyor ona da kendi karşılık vermiyor diye sinirleniyorum yorgunmuş ben niye oynatmıyor muşum gündüz ilgilendiğim yetmiyor gibi dün parka indirdim baskıdan adım atamadım biraz oynattım yine de hamileliğim riskli olmasına rağmen bunda naz yapmadım ya ondan üstüme gelmeye çalışıyor ne yapayım yani Bi ibadet de mi etmeyelim kendiler içinBazen çok anlayışsız olabiliyorlar… Bilerek mi yapıyorlar bilmeyerek mi anlamadım ama yapısal bence yetişme tarzıyla alakalı
Ben orayi kacirmisim esinin yaninda degilmiydin canimKızlar ben eşimin yanına dönmeye karar verdim ailemin yanında kaldığım her gün her saat bana sinir ve stres olarak geri dönüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?