- 25 Ekim 2022
- 388
- 247
- 29
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #11.521
İki düşük var ve beş yıl olmadı tedbir amaçlıBende aspirin kullaniyorum canim 3.cu ayda basladim bastan cok tedirgin oldum hatta hala oyleyim bende tansiyondan suphelendi onlem amacli verdi sen neden kullaniyorsun???
Biraktinmi ya canim, bilmiyorum gerçekten ne yapacağımı devlettekiker bırak diyor özelde gittiğim ısrarla sakin bırakma diyor dünkü gittiğim doktor profesör ve bölgenin en iyi doktoru diyebilirim aslında ona güvenirim ama işte ikilemde kalıyor insanBana da doktorum 20. Haftada corasprin i bıraktırcam dedi ama insan korkuyor kaybım oldugu için tedbir amaçlı başladık pıhtılaşma testi yaptırmadım ben de ama insan ikilemde kalıyor hem doktora güvenmek istiyor hem ya bırakınca bişey olursa diyor
Canım bidr bişey soracağım ciraspirinle bebek aspirini aynı seymi fark varmı aralarindaBana da doktorum 20. Haftada corasprin i bıraktırcam dedi ama insan korkuyor kaybım oldugu için tedbir amaçlı başladık pıhtılaşma testi yaptırmadım ben de ama insan ikilemde kalıyor hem doktora güvenmek istiyor hem ya bırakınca bişey olursa diyor
Ayy bizimde aynı 8 yıllık evliyiz ilk bebeğimiz, geçen eşimin doğum gününde güzel bir yazı yazıp iyi ki doğdun babamız yazınca birkaç kişi geri döndü hemen neeee diyeHahaha eşler aynı cidden yaben de güzel bir foti ile paylaşmak istiyorum ya cünkü eşimi 2010’dan beri tanıyorum ve 7 senedir evliyiz ilk bebişimiz çevremizdeki herkes bizden bebek haberi bekliyor insan cidden konu bebiş olunca bir korkmuyor değil
Hayırlısıyla sağlıkla insallahevet tonti bi bebek olucak ele gelicek en azından
Canım FL x 7 bebişin boyunu veriyorYa bu arada ben size geçen oğluşumun boyunu falan yanlış yazmışım farklı hesaplanıyormuş kızlar bilmiyordum. Sonra yanlıs bilgilendirme gibi oldusonuc böyleliydi
Herkesin kilo alma dönemi farklı olur dedi diyetisyenim canım dediğin gibi akut şekilde alınıp sonrasında yavaşlıyormuş, en son ay en çok kilo alınır genellemesi yanlış dedi, çünkü şuan yağ olarak sakladıklarımızı kullanacak bebek o evrede, eğer o döneme kadar depolar azsa vücut hızlandırırmış. Çok güzel anlatmıştı banaYa bence çok değil kuzum ben daha fazla aldım rahat 9-10 kilo almışımdır. Doktor fazla dedi ama ilk 3 ay insan gibi yemiyordum açıkcası içimdeki boğa hiç doymadı çok acıkıyordum. Gece acıkıp buzdolabı karşısına geçtim hep. Mide bulantılarım vs olmamıstı hiç. Sürekli acıkıyordumherkesin hamileliği farklı cidden. Şimdi porsiyonlarım normale döndü. Bir de home office calıstıgım icin hareketsizdim. Şimdi hareket de eklendi o kadar alacağımı düsünmüyorum artık. Doğumdan sonra verilir cidden sağlıklı olsunlar
Benim.instagramimi gormelisinAyy bizimde aynı 8 yıllık evliyiz ilk bebeğimiz, geçen eşimin doğum gününde güzel bir yazı yazıp iyi ki doğdun babamız yazınca birkaç kişi geri döndü hemen neeee diyedoğuma kadar pek bişey paylaşmam sanırım ne zaman eşimle fotoğrafımızı paylaşsam başımıza bir iş geliyor nazardan korkuyorum biraz
Ay bende çok istiyorum da bir kaç talihsiz tecrübem var paylaşımlardan sonraya denk gelmişti, şimdilik ağırdan alıyorum bakalım yoksa sevincimi paylaşmaya bayılırıııımBenim.instagramimi gormelisinyabanci medyada bile paylasicam nerdeyse ama benim o tarz endiselerim olmadigi icin nazar vs pek endiselendirmiyor beni icinde en ufak bir korku varsa paylasma canm hep tedirgin olursun
Ya maşallah canımAyy bizimde aynı 8 yıllık evliyiz ilk bebeğimiz, geçen eşimin doğum gününde güzel bir yazı yazıp iyi ki doğdun babamız yazınca birkaç kişi geri döndü hemen neeee diyedoğuma kadar pek bişey paylaşmam sanırım ne zaman eşimle fotoğrafımızı paylaşsam başımıza bir iş geliyor nazardan korkuyorum biraz
Ben de böyle düşünüyorum canım bence de çok güzel anlatmış diyetisyeniniz. Mesela eşim hiç 9-10 kilo almış gibi değilsin diyor cünkü sadece göbüş varHerkesin kilo alma dönemi farklı olur dedi diyetisyenim canım dediğin gibi akut şekilde alınıp sonrasında yavaşlıyormuş, en son ay en çok kilo alınır genellemesi yanlış dedi, çünkü şuan yağ olarak sakladıklarımızı kullanacak bebek o evrede, eğer o döneme kadar depolar azsa vücut hızlandırırmış. Çok güzel anlatmıştı bana
Evet yaa akışa bırakmak lazım ama burcum başak yükselenim başak tam bir ihtimaller havuzudur beynimin içiYa maşallah canımaslında ben pek aktif kullanır paylaşım yapardım ama bebiş olduktan sonra bana bir şey oldu hormonlardan mı bilmiyorum ama şimdi kötü gözden enerjiden korkmaya başladım bir şeyler gizli olunca sanki her şey daha yolunda ilerliyormuş gibi geliyor ama geçen hemşire sakınan göze çöp batar akışına bırakın falan yaptı sanırım bizim ilk bebiş diye evhamlanmamız
Benimde çok yemişimde karnım şişmiş gibi komik bir belirginlikBen de böyle düşünüyorum canım bence de çok güzel anlatmış diyetisyeniniz. Mesela eşim hiç 9-10 kilo almış gibi değilsin diyor cünkü sadece göbüş varo da göbüş değil bebiş
Benimde o şekilde ya.binturlu hamile giruntusu oluşmadı bende.tatli tatli hamile görünenler.yuzunuzu göstermeden Bi fotoğraf buraya bırakmak ister misiniz.ayni dönemde olduklarımin görüntüleri ne durumda merak ediyorBenimde çok yemişimde karnım şişmiş gibi komik bir belirginlik
Aile sağlığı merkezleri ücretsiz yapıyor, özel hastanelerde de yapılıyor ücretli olarak. Ben de ocağın ilk ya da ikinci haftası gideceğim. 20 haftadan önce yapmıyorlarmışKızlar yakın zamanda tetanoz yaptıran var mı? Ağrı ateş oluyo mu? Yaptırcak var mı? Ücretli mi?
Bizde durumlar böyle :)Benimde o şekilde ya.binturlu hamile giruntusu oluşmadı bende.tatli tatli hamile görünenler.yuzunuzu göstermeden Bi fotoğraf buraya bırakmak ister misiniz.ayni dönemde olduklarımin görüntüleri ne durumda merak ediyor
Bana da düzenli takip etmemi söyledi. Problem varsa da 20. haftadan sonra kendini gösterebiliyormuş. Sen yine takip et canım, benimde şu an normal en yüksek 12/7 gördüm geçenlerde onun harici bazen cok düsük bazen normalGozunuz aydin canimbendede suphelend8 doktor hamilelik tansiyonundan ama tansiyonumu ne zaman olcsem hep normal sende tansiyon problemi var mi??
Doktorum yaptırma dedi canım yaptırmıcam şimdiAile sağlığı merkezleri ücretsiz yapıyor, özel hastanelerde de yapılıyor ücretli olarak. Ben de ocağın ilk ya da ikinci haftası gideceğim. 20 haftadan önce yapmıyorlarmış
Ben paylaştım canım , karnımla resmim de varKızlar bir de bir şey soracağım gebeliğinize dair sosyal medyada herhangi bir içerik paylaştınız mı acaba?ben henüz hiç paylaşmadım biraz sanırım minik diye korkuyorum ama insan da gerçekten mutluluğunu paylaşmak istiyor. Yeni yılda paylaşırım diyordum simdi detaylı ultasondan sonra diyorum eşim bosver doğumda paylaşırsın diyo ne düşünüyorsunuz bu konuda?