- 14 Mayıs 2023
- 1.394
- 1.301
- 37
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #11.481
Ben ilk dozu yaptırdım. Neredeyse 4 gün kolumu kaldıramadım. Asm hemşirenizin size tetanoz zamanı haber vermesi gerekirKızlar yakın zamanda tetanoz yaptıran var mı? Ağrı ateş oluyo mu? Yaptırcak var mı? Ücretli mi?
Devlete hiç gitmedim ben canım biliyolar mı onlar hiç arayan soranda olmadı bir de semt değiştirdik biz ben bir arayıp sorayımBen ilk dozu yaptırdım. Neredeyse 4 gün kolumu kaldıramadım. Asm hemşirenizin size tetanoz zamanı haber vermesi gerekir
Benim bebiş de 1 hafta falan önden gidiyor. Bebek fiziki olarak iri olduğu için öyle oluyormuş. Organ gelişimi önden gitmiyor haftasiyla ayni oluyor. Sonuçta 9 aylık doğup da 2.4 kilo olan bebek de var 4.5 kilo olan da. İri doğacak olanlar kilo olarak önden önden gidiyorlar erken haftalardaben 21+2yim bebiş 575 gr. haftasından ileride ultrasonda 23 haftalık gözüküyor. 4 kg aldım simdiye kadar bebeğin sıvısı ödemim ve kgsi derken çok da almadım ama bebiş ne var ne yoksa emmiş benden şifa olsun :) başına gelen var mı 1,5 hafta önde gidiyor dedi doktorum
Benim de haftam aynı canim senle. Ben de ilk kez 5 gün önce falan hissetim hareketlerini çok net şekilde 2 gün hissettim sonraki 2 gün boyunca tık yok 1 tane bile hareket hissetmedim dün koştur koştur doktora gittik bebişim iyi çok şükür gayet de hareketliydi. Bu haftalarda sürekli hissedilecek diye bir şey yokmuş. Bebeğin pozisyonundan kaynaklı bazen hissetmeyebilirsin dedi. Hareket takiplerini 26. Haftadan sonra yaparsın ancak dedi. Kafana takma benceNormalde gece bile kalktığımda uyanık oluyor dünden beri dikkatimi çekti canım sıkıldı 3. Gebelik ama hiç aklıma gelmiyor ne yaşadığım
Ben ilk hamileliğimde oldum ama bi sıkıntı olmamıştı. Sadece kolum ağrımıştı biraz. Bu hamileliğimde de 28. Haftadan sonra karma aşı olacağım. (Tetanoz&difteri&boğmaca)Kızlar yakın zamanda tetanoz yaptıran var mı? Ağrı ateş oluyo mu? Yaptırcak var mı? Ücretli mi?
Ben de korkuyorum ama dikkat etmeye çalışıyorum çalışacağım da. Siz de içinizi ferah tutun kanama olabilir de olmayabilir de. İnşallah kanamasız sorunsuz bir doğumumuz olurBenim de plasenta previa. Yoğun kanama ihtimali korkutuyor beni çoğu previa durumunda da kanama oluyor diye okumadım sizde olmamış inşallah olmadan da devam eder
Bende onu olacağım tek doz doktorum onu önerdi.Ben ilk hamileliğimde oldum ama bi sıkıntı olmamıştı. Sadece kolum ağrımıştı biraz. Bu hamileliğimde de 28. Haftadan sonra karma aşı olacağım. (Tetanoz&difteri&boğmaca)
Doktoruma yazdım yaptırıyım mı diye gerek yok dedi. YaptırmıcamBen ilk hamileliğimde oldum ama bi sıkıntı olmamıştı. Sadece kolum ağrımıştı biraz. Bu hamileliğimde de 28. Haftadan sonra karma aşı olacağım. (Tetanoz&difteri&boğmaca)
Ay canım bilmiyorum inşallah önemli bir şey değildir. Netten okuyup canını çok fazla sıkmaKızlar merhaba bende mayısta doğum yapacağım insallah . Bende amniyotik band izlendi, bebegin kesesinin içinde 2 tane ip gibi birseyler var cok riskli. cumartesi günü profa gidicem oda baksin. konu açtım ama kimse yazmadı pek bilinen birsey değil sanırım bilen varmı ne olduğunu
20+4 de gittim ben. Genelde 20 ve 22 haftalarda bakıyorlar. Atıl yüksel’e gittik içimiz çok rahat avrupa yakası.Sevgili anneler merhaba 19 hafta olacagim yakında detayli ultrason icin hangi haftaya randevu aldiniz?Randevu almak icin gec mi kaldim ? henuz bir yerde bulamadim istanbul avrupa yakasindayim, önerisi olan varsa cok memnun olurum.. Birde tetanoz aşısı icin aile hekimliginden aramadilar elimizde olursa haber ederiz demislerdi, yaptirmak gerekli mi ?
Devlete hiç gitmedim ben canım biliyolar mı onlar hiç arayan soranda olmadı bir de semt değiştirdik biz ben bir arayıp sorayım
Canım güzel haberler almana çok sevindim
Aynı durumdayım üç gündür bebeğim hareketlerini hissediyorum bugün hiç hissetmedim hastaneye gittim gördüm için çok önemsemedimKızlar dün akşamdan beri bebişin hareketi yavaşladı az hareket ediyor sizde de böyle bir şey oldu mu 20+1 bugün
Ben biliyorum bir arkadaşımin başına geldi bebekte fiziki deformasyona sebeb oluyor ama çoğu zaman kaybolur ne yazikki yapabilecek bişey yoktur dua edeceksin ama çoğunda kaybolur bir sonraki kontrolünde umarım kaybolmuş olurKızlar merhaba bende mayısta doğum yapacağım insallah . Bende amniyotik band izlendi, bebegin kesesinin içinde 2 tane ip gibi birseyler var cok riskli. cumartesi günü profa gidicem oda baksin. konu açtım ama kimse yazmadı pek bilinen birsey değil sanırım bilen varmı ne olduğunu
Vallahi hatırlamıyorum yaptırdım mı 5 yılda yok galiba. Ama doktoruma yazdım gerek yok dedi.Ben de özel doktor takipliyim. Doktorum aile hekimine bağlı hemşireye hamile olduğunu bildirmek zorundasın demişti. Normalde asm hemşirem evlendiğimden beri ara ara hamilelik var mı diye arıyordu zaten. Bir bildirdiğim zaman kan tahlili yaptılar bir de 16-17 hafta gibi arayıp kan tahliline çağırdılar gittiğimde de tetanoz zamanımı planladılar. Bu arada doktorumda tetanoz için asmye gitmemi söylemişti. Sizin 5 yıl içinde tetanoz geçmişiniz var mı
Canim atil yuksele gitmistin dimi? Genel olarak memnun kaldin mi? sekreteri telefonda o kadar itici konustu ki gitmek istemedim hic. Yeri bu lotus nisantasinda dimi?Merhaba kızlar, detaylı ultrasonumuzu çok şükür atlattık . Bebeğimi görmek çok güzeldi baya hareketliydi. Yüzünü de gördük babasına benzicek sanırım40 dk kadar sürdü toplamda. Her şeyine detaylı bakıldı. Bir sorun yok Allaha şükürler olsun. Bir tek bende hamilelik tansiyonu çıkabilirmiş olmayabilirde bir direnç görüyorum ara ara tansiyonunu takip et dedi. Ayrıca tetanoz aşısını önerdi. Kendi doktoruma da danışıp yaptırıcam. 28. Haftamızda da kan uyuşmazlığı iğnesi olacağım. Bizden güzel haberler darısı tüm annişlere
Selam, Çok memnun kaldık o kadar iyi bir insan o kadar ilgilendi ki yaklaşımı da çok iyiydi. Çok detaylı baktı yılların uzmanlığı konuştukça ferahladım. 40 dk kadar sürdü tüm sorularımızı da sorduk. Benim gittiğim doktorum önermişti arkadaşlarım ailemden çok kişi de gitti kendisine. Bittikten sonra raporu ve ultrason görüntülerini verdi. Ayrıca doktorumuza onlarda iletiyorlarmış. Sekreterinin telefonu inanınki bir dk susmadı, insanlık halidir belki gerilmiştir. Sizin sekreterle işiniz yok zaten dr gidiyorsunuz umursamayın gerçi bize çok tatlıydı. Evet lotus nişantaşı pangaltı metro çıkışının orda. Otoparkta var binada zaten.Canim atil yuksele gitmistin dimi? Genel olarak memnun kaldin mi? sekreteri telefonda o kadar itici konustu ki gitmek istemedim hic. Yeri bu lotus nisantasinda dimi?