- 14 Mayıs 2023
- 1.394
- 1.301
- 37
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #11.541
Aaaa bende başak ams yükselenim teraziEvet yaa akışa bırakmak lazım ama burcum başak yükselenim başak tam bir ihtimaller havuzudur beynimin içibirazcık daha büyüyelim rahatlayacağım sanırım
16. Haftadayım gelmedim daha 20 ye ama ben de kararsızım bırakır mıyım bilemiyorum.corasprin yutuluyor mg si daha fazla bebe asprini emiliyor mg si daha düşük oluyorCanım bidr bişey soracağım ciraspirinle bebek aspirini aynı seymi fark varmı aralarinda
Ay çok tatlısınız maşallahBizde durumlar böyle :) Eki Görüntüle 3527517
Neden öyle dedi ki bir sebebi var mıymış acaba benim doktorum olumsuz bir şey söylemediDoktorum yaptırma dedi canım yaptırmıcam şimdi
Teşekkür ederim, nohut yutmuş solucan gibiyimAy çok tatlısınız maşallahminnak göbeeekkk :)
Gerek yok dedi valla detaylı konuşamadım. 4 hafta sonra randevumuz var sorarım.Neden öyle dedi ki bir sebebi var mıymış acaba benim doktorum olumsuz bir şey söylemedi
Canım bu konuda uzman doktorlar var. Onlar çok uzun süre detaylı bebeğin kalbine böbreğine dudağına burnuna beynine rahimseki yerine uzuvlarına falan her şeyine bakıp rapor yazıyorlar.Kızlar ya şu detaylı ultrason olayını pek anlamadımmm normal doktorun baktığı ultrasonla mı ayrıntılı bakıyorlar yoksa Farklı bir cihazla mı bakılıyor ve ayrı bir ücret veriliyo mu onaa
Şirin bir solucan amaTeşekkür ederim, nohut yutmuş solucan gibiyim
doktor öyle uygun gördüyse bence onu dinle.Doktoruma yazdım yaptırıyım mı diye gerek yok dedi. Yaptırmıcam
Masallah yaa hep bu görüntüyü istemişimdir. Bende kilo var doye gobek gibi duruyor bilmeyen biri hamile oldugum7 dusunmezBizde durumlar böyle :) Eki Görüntüle 3527517
Anladım kuzucumm teşekkür ederim, kendi doktorumuz bakmıyor yani. Peki yönlendirme bilgilendirme falan yapıyor mu doktorumuz benim doktorum bir şeyden bahsetmedi de henüzCanım bu konuda uzman doktorlar var. Onlar çok uzun süre detaylı bebeğin kalbine böbreğine dudağına burnuna beynine rahimseki yerine uzuvlarına falan her şeyine bakıp rapor yazıyorlar.
İstersen devlet hastanesinde peritinolog tarafindan ucretsiz yapılıyor.ben özele gideceğim 4 bin TLKızlar ya şu detaylı ultrason olayını pek anlamadımmm normal doktorun baktığı ultrasonla mı ayrıntılı bakıyorlar yoksa Farklı bir cihazla mı bakılıyor ve ayrı bir ücret veriliyo mu onaa
Çıkar canım ya, benim de son 2 haftadır belirginleşti, dar giyindiğimde gör bir de çok komiğim boyum 158, 57 kiloyum toparlak bir şey oldum . Bu satırları yazarken göbek deliğimde kıpraşıyor şuan annnee epppekk ver diyor sanırım acıktıMasallah yaa hep bu görüntüyü istemişimdir. Bende kilo var doye gobek gibi duruyor bilmeyen biri hamile oldugum7 dusunmez
Bizim doktorumuz 20 ile 22. Hafta arasında randevunuzu alın diye önerdi. Doktor ismide verdi tavsiye ederim diye. Yüzde seksen sorun çıkmayacaktır ama mutlaka yapılmasını öneririm demişti.Anladım kuzucumm teşekkür ederim, kendi doktorumuz bakmıyor yani. Peki yönlendirme bilgilendirme falan yapıyor mu doktorumuz benim doktorum bir şeyden bahsetmedi de henüz
Ahahah benimki de şuan kıpırdıyor. Yoğurt ile galeta yedim bendeÇıkar canım ya, benim de son 2 haftadır belirginleşti, dar giyindiğimde gör bir de çok komiğim boyum 158, 57 kiloyum toparlak bir şey oldum . Bu satırları yazarken göbek deliğimde kıpraşıyor şuan annnee epppekk ver diyor sanırım acıktı
Dakika başı bir şey yiyorum ya ben çok kilo alıcam sanırımAhahah benimki de şuan kıpırdıyor. Yoğurt ile galeta yedim bende
Bende çok sık yiyorum herkes sadece karnın çıkmış diyor bana. Azar azar sık sık yiyorum. 5. Ayda daha çok şişenler varmış. Valla bebek sağlıklı olsun ne kadar alırsam alayım veririm kimler ne kilolar verdiDakika başı bir şey yiyorum ya ben çok kilo alıcam sanırım
Ben de az az sık yiyorum bence, sanırım..Bende çok sık yiyorum herkes sadece karnın çıkmış diyor bana. Azar azar sık sık yiyorum. 5. Ayda daha çok şişenler varmış. Valla bebek sağlıklı olsun ne kadar alırsam alayım veririm kimler ne kilolar verdi