- 14 Mayıs 2023
- 1.357
- 1.248
- 37
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #11.021
Selam canım yakın zamanda doğum yapan bir arkadaşım elbiseli almamı önerdi. Yaza gelecek zaten ben bir tane de pantalonlu takım aldım. Biri beyaz diğeri pembe çekimde de kullanırım.Merhaba bebek alışverişlerine yavaştan başlamak istiyorum pijama takımını nasıl almayı düşünüyorsunuz kısa kolmu uzunmu elbise şeklinde almak gerekirmi benim 2 doğumum normaldi pijama giymiştim bunu sezeryan düşünüyorum sizce pijama giyilebilirmi
Bende elbise bakayım ozamanSelam canım yakın zamanda doğum yapan bir arkadaşım elbiseli almamı önerdi. Yaza gelecek zaten ben bir tane de pantalonlu takım aldım. Biri beyaz diğeri pembe çekimde de kullanırım.
Benim21 haftalık oldu hiç rahat yatamiyorum sürekli dönüyorum sırt üstü yatınca kasıkta ağrım oluyoAy kızlar ya sürekli yan yatmaya çalışmak beni zorluyor. Siz gece ne durumdasınız artık 20. Haftalara doğru bebek rahatsız oluyomuş sort üstü yatınca doğru mu acaba
Ben artık sırt üstü yatamıyorum belime ağrı giriyor ama sadece soluma ve sağıma yattığımda da sabah ağrıyla uyanıyorum öyle bir kısır döngüAy kızlar ya sürekli yan yatmaya çalışmak beni zorluyor. Siz gece ne durumdasınız artık 20. Haftalara doğru bebek rahatsız oluyomuş sort üstü yatınca doğru mu acaba
Valla ben sırt üstü yatınca iyiyim aslında ama yatmıyom işte yan yatım diye fırfır dönüyorum çok zor durumdayımBenim21 haftalık oldu hiç rahat yatamiyorum sürekli dönüyorum sırt üstü yatınca kasıkta ağrım oluyo
Canım orgazm sorun değil birliktelik yasak oluyor çünkü rahim uyarılıyor, banada yasak plesenta aşağıda olduğu için hatta kanamam olursa alttan bakmaları bile yasak oyüzden bişey girmesi sorun, tedbirli şekilde orgazm olursanız sorun olacağını düşünmüyorum. Hatta normal doğum da son aylarda ilişki önerirler rahimi uyardığı için doğum başlasın diyeCanım benim de tebdir amacli atıldı 32mm iken. Açılma vs yoktu çok şükür ama doktor müsade etse bile cesaret edebilir miyim hiç bilmiyorum. Ağrım sızım yok çok şükür ama huylaniyorum sadece mesela otururken bile rahat oturamiyorum diken üstündeyim ağrı vs olmamasina rağmen. Acaba ilişki cinsel birleşme olduğu için mi yasak yoksa orgazm olmak tehlikeli olduğu için mi yasak yani birleşme olmadan bir seyler yapabiliyor muyuz onu da sormak lazım da utanirim soramam da şimdi , doktor yaşlı olsa dan diye sorarım da doktorum çok genç utanırım şimdi
İnşallah güzel haberlerle gelirsin bize canım, gönlünü ferah tutİyi akşamlar kızlar yarın detaylı ultrason randevum var biraz stresliyim hepinizden dua bekliyorum
Canım ben kısa kollu alacam ama takım olarak sabahlığı olanlardan almayı düşünüyorum üşürsem üstüme onu giyecem normalde de çıkartırım diye düşünüyorum, göğüs yeri açılanlardan alacam kullanışlı olanlar var, mayıs ayı olunca insan karar veremiyorMerhaba bebek alışverişlerine yavaştan başlamak istiyorum pijama takımını nasıl almayı düşünüyorsunuz kısa kolmu uzunmu elbise şeklinde almak gerekirmi benim 2 doğumum normaldi pijama giymiştim bunu sezeryan düşünüyorum sizce pijama giyilebilirmi
Evet bende o yüzden kararsız kaldım birde ben fotoğraf falan düşünmüyorum normal aile resmi tamam oyuzden elbise tarzı düşünmemiştim ama sezeryan olunca gerekli dedikleri için istiyorum birde ben tuplerimi bağlatmayi düşünüyorum oyuzdende sezeryana yöneldim Dr daha erken konuşmak için dedi ama acaba ne kadar sürer operasyonCanım ben kısa kollu alacam ama takım olarak sabahlığı olanlardan almayı düşünüyorum üşürsem üstüme onu giyecem normalde de çıkartırım diye düşünüyorum, göğüs yeri açılanlardan alacam kullanışlı olanlar var, mayıs ayı olunca insan karar veremiyor
Allah sabır versin stres bebeği gerçekten etkiliyo geçen hafta bende çok stresli bı hafta geçirdim karnım taş gibi oldu üzülmemek elde değil böyle bı durumdaKızlar bugün çok kötü bir haber aldık. Gorumcemin kizi 12 yaşında epilepsi hastalığı vardı ama çocukta ölümcül bir sorun yoktu, önce alerji sorunu ortaya çıktı , onu tedavi etmeye çalışırken de kalbi durmuş. Bugün kaybettik, ve aniden yani. Allah im helak olduk. Benim karnım taş gibiydi eve geldiğimde. Cenaze islemleri de yarın. Gorumcemi çok seviyorum yaninda olmak istiyorum. Ama bebeğime bir zarar gelsin de istemem tabiki. Vallahi fenalardayim
Teşekkürler canım yorum için. Orgazm sorun olmayacağını düşünüyorum ben de ama yine de bir doktora danisacagim. Serklaj olmasa sorun değil de serklaj olunca kafam karıştı acaba rahim ağzında kasılma yapar da dikişe zarar verir mi diyeCanım orgazm sorun değil birliktelik yasak oluyor çünkü rahim uyarılıyor, banada yasak plesenta aşağıda olduğu için hatta kanamam olursa alttan bakmaları bile yasak oyüzden bişey girmesi sorun, tedbirli şekilde orgazm olursanız sorun olacağını düşünmüyorum. Hatta normal doğum da son aylarda ilişki önerirler rahimi uyardığı için doğum başlasın diye
21 haftalıkken baya bı tekmeliyoKizlar size bir sorum var bebegin hareketlerini hissedenler nasil oldugunu soyleyebilir mi?? Sanki hissetmeye basladim ama tamda anlayamiyorum
20+0 olacagim yarim saate ve evetAy kızlar ya sürekli yan yatmaya çalışmak beni zorluyor. Siz gece ne durumdasınız artık 20. Haftalara doğru bebek rahatsız oluyomuş sort üstü yatınca doğru mu acaba
Ben ilk segirme gibi hissettim ayni yerde iki uc boyle gaz olamayacak gibiydi yaniKizlar size bir sorum var bebegin hareketlerini hissedenler nasil oldugunu soyleyebilir mi?? Sanki hissetmeye basladim ama tamda anlayamiyorum
Valla ben kilolu olmama rağmen 15ten beri kıpraşma tarzı hissediyorum her gün değil ama bir kıpraşma var genelde solda bazen sağdaKizlar size bir sorum var bebegin hareketlerini hissedenler nasil oldugunu soyleyebilir mi?? Sanki hissetmeye basladim ama tamda anlayamiyorum
Aynen öyle vallahi onlarla birlikte oturup ağlıyorsun istemsizce. Bu kadar yakın olunca da ben gitmeyeyim diyemiyosunAllah sabır versin stres bebeği gerçekten etkiliyo geçen hafta bende çok stresli bı hafta geçirdim karnım taş gibi oldu üzülmemek elde değil böyle bı durumda