Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    98
Aynen canım sen tabi sor Bi sıkıntı olmasın, bu dönemde insan herşeyden korkuyor, birde bende iki gündür vajina da Bi zonklama hissediyorum gelip gidiyor normal mi ki

Sezeryan olan arkadaşlarım 45 dakika felan sürdüğünü söylemişti canım, bebek hemen çıkıyormuş sonradan dikme işlemi sürüyormuş Biraz.

Canım başınız sağolsun ben bile okurken çok üzüldüm Rabbim sabır versin, çok yakın olduğu için gitmen daha iyi gibi kendini çok kasma ve stres yapmamaya çalış, illaki üzülürsün ama onlarda ailen mecbur yanlarında olman gerek

Rüyaya o kadar inanmışım ki eşime sordum ya benim göğsümden süt geldiğini sana söyledim dimi dedim yoo diyor bir de gördüğüm rüyayı yaşadım sanıyorum kafalar bir milyon
valla gerçekten öyle ben göğsümden sıvı gelmesini doktora sordum normal değil prolaktin değerine baktır bana at sonucu dedi umarım kötü bir durum yoktur yarın kan vereceğim

Ay kızlar ya sürekli yan yatmaya çalışmak beni zorluyor. Siz gece ne durumdasınız artık 20. Haftalara doğru bebek rahatsız oluyomuş sort üstü yatınca doğru mu acaba
gece uykusunu unuttum resmen bundan dolayı ama benim böbrek büyğmem olduğu için yasaktı sadece sola yatmam serbestti şimdi solda da büyüme var ne yapacağım bilmiyorum hanileler için yastıklar var onlar çok büyük kolaylık sağlıyor bana erken aldım ben dediğim gibi böbrek büyümesinden kaynaklı ama çok rahat ettiriyor

Peki renkli ultrason için devlet hastanesine giden varmı normal de özelede devletede gidiyorum Drum perinatolojiye kayıt açtı Çerkezköyde devlette yok Edirne'de randevu buldum ama kararsızım özeldemi yaptırsam yoksa Edirneye gitsemmi bayada uzak biyer bide hemen yaparmi yoksa orasida gün verirmi bilgisi olan yazarsa sevinirim

Valla bunu bende soramadım bu benim ikinci serklajım oğlumda da dediğin gibi birleşme olmadan yaptık bunda da öyle devam ediyoruz Bi sakıncası var mı inan bilmiyorum özele gitsem soracağım da devlete gidiyorum bayan doktora denk gelmem lazım birleşme de enfeksiyon riski var diyedir belki kendin orgazm olacak kadar yapmazsın ama eşin olacak kadar yapabilirsiniz biz genelde öyle yapıyoruz bakalım kontrole gidince sakıncası olmuş mu göreceğiz

Nasıl bir şey canım link var mı

Ay kızlar ya sürekli yan yatmaya çalışmak beni zorluyor. Siz gece ne durumdasınız artık 20. Haftalara doğru bebek rahatsız oluyomuş sort üstü yatınca doğru mu acaba
Sırt üstü yatamıyorum bende belime bıçak saplanıyor yan yatınca da kollarım uyuşuyordu hamile yastığı aldım canım sarılarak yatıyorum güzel oldu şuanda ama normalde en sevdiğim yüzüstü yatmaktır

Nasıl bir şey canım link var mı

Hamile yastıkları böyle canım ben rahat ettim farklı pozisyonlarda kullanıyorum sadece resimdeki gibi yatmıyorum

Selam kızlar.Muayene esnasinda doktorlarımız renkli ultrasonda da gösteriyor mu yoksa sadece siyah beyaz mi.Oglumda 12. Haftadan sonra full renkli açtı doktor daha iyi görelim diye.bunda daha küçük diyor ilerleyen haftalarda diyor.sizin doktorlar aciuor mu renkli yi

Canım geçen hafta yani 18.haftada gittiğimde renkli de açtı, siyah beyaz ölçümler de aldı, sanırım bazı ölçümler için siyah beyaz gerekiyor onu da kullanıyor çünkü. Öncesinde renkli açmamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…