- 3 Eylül 2015
- 792
- 964
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #11.061
Benim ilk kez 16.haftada açtı o da ben rica etmiştim 20.haftada detaylı ultrason sonrası kendisi söyledi birkaç fotoğraf vereyim diye o şekilde renkli baktık 3 fotoğraf verdi renkli ultrasonda.Selam kızlar.Muayene esnasinda doktorlarımız renkli ultrasonda da gösteriyor mu yoksa sadece siyah beyaz mi.Oglumda 12. Haftadan sonra full renkli açtı doktor daha iyi görelim diye.bunda daha küçük diyor ilerleyen haftalarda diyor.sizin doktorlar aciuor mu renkli yi
Ben o kadar özledim ki yüzüstü yatmayı…Sırt üstü yatamıyorum bende belime bıçak saplanıyor yan yatınca da kollarım uyuşuyordu hamile yastığı aldım canım sarılarak yatıyorum güzel oldu şuandaama normalde en sevdiğim yüzüstü yatmaktır
Böyle pıt pıt bir şey atıyormuş, damar atıyormuş gibi oluyor minik minikKizlar size bir sorum var bebegin hareketlerini hissedenler nasil oldugunu soyleyebilir mi?? Sanki hissetmeye basladim ama tamda anlayamiyorum
Rabbım sabırlar versin cok cok üzücü bir durum gerçektenKızlar bugün çok kötü bir haber aldık. Gorumcemin kizi 12 yaşında epilepsi hastalığı vardı ama çocukta ölümcül bir sorun yoktu, önce alerji sorunu ortaya çıktı , onu tedavi etmeye çalışırken de kalbi durmuş. Bugün kaybettik, ve aniden yani. Allah im helak olduk. Benim karnım taş gibiydi eve geldiğimde. Cenaze islemleri de yarın. Gorumcemi çok seviyorum yaninda olmak istiyorum. Ama bebeğime bir zarar gelsin de istemem tabiki. Vallahi fenalardayim
Bende..Ben o kadar özledim ki yüzüstü yatmayı…
Ben bundan aldım ince ve yumuşacık, üstüne giyince yok gibi o kadar rahatMerhaba bebek alışverişlerine yavaştan başlamak istiyorum pijama takımını nasıl almayı düşünüyorsunuz kısa kolmu uzunmu elbise şeklinde almak gerekirmi benim 2 doğumum normaldi pijama giymiştim bunu sezeryan düşünüyorum sizce pijama giyilebilirmi
Batma zonklama bende de var özellikle vajina bölgesinde hatta en dış kısmında bile oluyor bazen. Geceleri sağa sola dönerken de kasık ağrısı oluyor normal heralde bunlar.Aynen canım sen tabi sor Bi sıkıntı olmasın, bu dönemde insan herşeyden korkuyor, birde bende iki gündür vajina da Bi zonklama hissediyorum gelip gidiyor normal mi ki
Bugün kontrolüm var bayan asistan falan bulabilirsem sorucam da inşallah denk gelir. Sen de öğrenirsen yazar mısın banaValla bunu bende soramadım bu benim ikinci serklajım oğlumda da dediğin gibi birleşme olmadan yaptık bunda da öyle devam ediyoruz Bi sakıncası var mı inan bilmiyorum özele gitsem soracağım da devlete gidiyorum bayan doktora denk gelmem lazım birleşme de enfeksiyon riski var diyedir belki kendin orgazm olacak kadar yapmazsın ama eşin olacak kadar yapabilirsiniz biz genelde öyle yapıyoruz bakalım kontrole gidince sakıncası olmuş mu göreceğiz
yaa bende de dün akşama kadar hep bu his vardı ama gece çok güzel bir şey hissettimBöyle pıt pıt bir şey atıyormuş, damar atıyormuş gibi oluyor minik minik
yaa bende de dün akşama kadar hep bu his vardı ama gece çok güzel bir şey hissettimgaliba güçlü bir şekilde aşağı doğru bir bastırdı ya da tekmeledi bilmiyorum ama içimden resmen kocaman bir dalga geçti, ağladım gece gece. Eşim de o sırada karnımı seviyordu hissetti mi acaba dedim çok güzeldi yaaaa minik bir balık var içimde yerim onu
Pipiyi gördünüz yani sonunda canımŞimdi dr dan çıktım tosunum 2 hafta geriden geliyorken 1 hafta öne geçmişVee erkek olduğu kesinleşti Sağlığıyla ilgili sorun yok çok şükür. 24 cm 280 gram olmuş İlaçlarım değişti 20 binlik d vitaminini haftada 1 arıyorken 10 güne çıktı, omega3 haftada 1 balık yiyorsan kullanma dedi, magnezyumu kas ağrın olmuyorsa kullanma dedi, calsiyumu hergün içiyordum 2 gün de bire indirdi fazla ilaç kullanmak karaciğerini yorar sonra sıkıntı çıkar dedi. Bizim aylık raporumuz bu kadar
Hahahaha gördük gördükPipiyi gördünüz yani sonunda canımsağlıkla gelsin
Ya hayırlı olsunnnnn sonunda netleştiŞimdi dr dan çıktım tosunum 2 hafta geriden geliyorken 1 hafta öne geçmişVee erkek olduğu kesinleşti Sağlığıyla ilgili sorun yok çok şükür. 24 cm 280 gram olmuş İlaçlarım değişti 20 binlik d vitaminini haftada 1 arıyorken 10 güne çıktı, omega3 haftada 1 balık yiyorsan kullanma dedi, magnezyumu kas ağrın olmuyorsa kullanma dedi, calsiyumu hergün içiyordum 2 gün de bire indirdi fazla ilaç kullanmak karaciğerini yorar sonra sıkıntı çıkar dedi. Bizim aylık raporumuz bu kadar
Kemikleri kırabilecek kadar güçlü olabileceğini söylüyorlaray yerim o minik elleri ayakları
Artık ilerleyen günlerde daha da hissedilir olacak o zaman daha bir güzel olur herhalde
Canım günaydınn derin nefesler al, insan hormonlardan aşırı tepki veriyor. Belki bir şey düşünmüştür vazgeçmiştir bazen bizde yapıyoruz ya öyle ay vazgeçtim beğenmedim vs gibi biraz alttan almaya çalış bence. Sonuçta o da babişkosu . Neden istemediğini sorKizlar gunaydin bu sabah bir kavga kiyamet evin icinde 2 aydir koydugumuz ismi begenen bayilan esim bu sabah benm.koydugm.ismi begenmedigini koymak istemedigini soyledi Allah kiyamet koptu ne ana biraktim ne baba soyunu sopunu mahfettm.ortaligi esimde sakinlestiremedi bebege bisey olucak kndine zarar veriosun bebege zarar veriyorsn desede ortalik cok kotu karisti evdende kovdm esimi smdide gozumu zar zor acabiliyorum bas agrisindan
Gözünüz aydın canımHahahaha gördük gördükYüzünü kapatmış ama bacaklarını açmış çocuğum Bu arada bitki çaylarını sordum ıhlamur dışında bir şey kullanma, ıhlamur da 1 bardağı geçmesin günlük olarak dedi.