- 13 Temmuz 2023
- 998
- 980
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #10.981
Herkesin süreci aynı değil, güzel geçirmiş maşallah ama kalkıp da eşiyle kıyaslama düşüncesinde olmasınlar bile yani sinir bozucu olur. Sen sıkma canını, bana dediğin gibi hiçbir şey sizden de önemli değil. Ruhsal olarak iyi olmak da çok önemli bu süreçte. İnşallah güzel imkanlar, fırsatlar çıkar karşımıza.Hiç bilmiyorum canım ama deneyeceğim bizimkiler bazen çok iyi anlayışlı olabiliyorken bazen tam anlamıyla pislik işveren olabiliyorlar tahmin edemiyorum yani , birde benim şansıma patronumun eşi de hamile maşallah kadının hiç bir sıkıntısı yok doğuracak ay sonunda hala gayet rahat geziyor falan kiloda almadı desem yeridir bulantı falanda hiç yaşamamış mis gibi hamilelik ..
Bence 5 aylık olduğunda konuş canım zorlandığını yol mesafesinin seni çok yorduğunu belirt hiç bir şey senden bebeğinden önemli değil belki evde çalışma imkanı sunarlar yada haftada 2 gün ofis 3 gün ev gibi olur bir arkadaşıma böyle bir kolaylık getirmişti mesela çalıştığı yer bu da mantıklı bence , inşallah istediğin gibi ilerler
Tok karnına kullanıyorum, eczacı öyle yazmıştı canım.Magnezyum kullananlar aç karna mı tok karna mı kullanıyorsunuz? Eczacı gece yatmadan almamı söyledi ama aç veya tok demedi bende sormayı unuttum. Ben gece bile tok yatıyorumsiz nasıl kullanıyorsunuz?
Hangi marka kullanıyorsun canım?Tok karnına kullanıyorum, eczacı öyle yazmıştı canım.
Erkek değil mi hepsi aynı bulantıların kusmaların normal olmadığını 3. ayda bitmesi gerektiğini söylüyordu bana geçen gün bende en sonunda kaç kez doğurdunuz diye sordumHerkesin süreci aynı değil, güzel geçirmiş maşallah ama kalkıp da eşiyle kıyaslama düşüncesinde olmasınlar bile yani sinir bozucu olur. Sen sıkma canını, bana dediğin gibi hiçbir şey sizden de önemli değil. Ruhsal olarak iyi olmak da çok önemli bu süreçte. İnşallah güzel imkanlar, fırsatlar çıkar karşımıza.
Magosit 365 mg canımHangi marka kullanıyorsun canım?
Bende osteocare kullanıyorum yine koca bir hap zor yutuyorumMagosit 365 mg canım
Ayy en sevmediğiiim aklı yok fikri var denilen insan tipi gerçekten.. İyi demişsin, terbiyesizlik ya resmen.Erkek değil mi hepsi aynı bulantıların kusmaların normal olmadığını 3. ayda bitmesi gerektiğini söylüyordu bana geçen gün bende en sonunda kaç kez doğurdunuz diye sordum
Allah herkese akıl fikir versin valla çok soğudum şu hamilelik sürecinde saçma sapan insanlardan
İnşallah hepimiz güzel insanlarla karşılaşırız ...
Büyük haplarla olan savaşın tüm hızıyla devam ediyor gerçekten..Bende osteocare kullanıyorum yine koca bir hap zor yutuyorum
Öğle yemeğinden 1 saat sonra içmemi önermişti doktorum canım .Tok alıyorumMagnezyum kullananlar aç karna mı tok karna mı kullanıyorsunuz? Eczacı gece yatmadan almamı söyledi ama aç veya tok demedi bende sormayı unuttum. Ben gece bile tok yatıyorumsiz nasıl kullanıyorsunuz?
Cok iyi demissiniz, agziniza saglik :)Erkek değil mi hepsi aynı bulantıların kusmaların normal olmadığını 3. ayda bitmesi gerektiğini söylüyordu bana geçen gün bende en sonunda kaç kez doğurdunuz diye sordum
Allah herkese akıl fikir versin valla çok soğudum şu hamilelik sürecinde saçma sapan insanlardan
İnşallah hepimiz güzel insanlarla karşılaşırız ...
Eczacı geceleri ağrı arttığından dolayı gece al dedi. Bakalım zaten ilerleyen haftalarda günde 2 ye çıkarız gibi ağrılar artıyormuşÖğle yemeğinden 1 saat sonra içmemi önermişti doktorum canım .Tok alıyorum
Tok karnına canımMagnezyum kullananlar aç karna mı tok karna mı kullanıyorsunuz? Eczacı gece yatmadan almamı söyledi ama aç veya tok demedi bende sormayı unuttum. Ben gece bile tok yatıyorumsiz nasıl kullanıyorsunuz?
Tamam canımİnşallahhaberdar edelim birbirimizi
Şimdi konuşmuyor benimle birde çocuk gibi trip atıyor adam ama çok iyi böyle ben rahatımAyy en sevmediğiiim aklı yok fikri var denilen insan tipi gerçekten.. İyi demişsin, terbiyesizlik ya resmen.
Bu süreçte ne kadar az insan varsa o kadar iyi oluyor. Amiin inşallah canım.
Aman uzak dursun daha iyiŞimdi konuşmuyor benimle birde çocuk gibi trip atıyor adam ama çok iyi böyle ben rahatım
Amin canım inşallah güzel haberlerle gelelim hepimizHiç kanama olmadı canım, baskı çok hissetmedim sadece sık sık lavobaya gidiyorum, kontrolü bekle canım bol bol dinlen dua et, büyüdükçe çıkma ihtimali yükseliyormuş, hepimizinki yukarı çıkar Allahın izniyle
Bu sitede Bi kaç serklajlı serbest yazmış yapmışlarda ama doktor onayı lazım bir de onlarınki belki tedbir amaçlı atılmıştır serklajdan sonra dikiş alınana kadar yasakYok zaten kendi doktorumuz bile serbes dedi hatta anneye psikolojik olarak iyi gelir falan da dedi de yok hiç yanaşmadızaten şuan yasak serklajdan sonra. Sanırım doğuma kadar da yasak olacak
Hap formunda mı alıyorsun sen ? suda eriyen tablet verdi doktor bana. Ay bende dayanamıcam gitcem kontrole yaEczacı geceleri ağrı arttığından dolayı gece al dedi. Bakalım zaten ilerleyen haftalarda günde 2 ye çıkarız gibi ağrılar artıyormuş
Gece yatmadan bir saat önce dedi doktorum diğer kullandığın ilaçlarla arasında 2 saat olsun demişti. Magnezinc diye bir ilaç içerisinde çinkoda var magnezyumdaMagnezyum kullananlar aç karna mı tok karna mı kullanıyorsunuz? Eczacı gece yatmadan almamı söyledi ama aç veya tok demedi bende sormayı unuttum. Ben gece bile tok yatıyorumsiz nasıl kullanıyorsunuz?
Amin canımAmin canım inşallah güzel haberlerle gelelim hepimiz