- Konu Sahibi Mervenur277
- #11.041
19. Haftadayim iki gundur sanki biseyler hissediyorum21 haftalıkken baya bı tekmeliyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
19. Haftadayim iki gundur sanki biseyler hissediyorum21 haftalıkken baya bı tekmeliyo
Bende hissettim akşam ama emin olamıyorumKizlar size bir sorum var bebegin hareketlerini hissedenler nasil oldugunu soyleyebilir mi?? Sanki hissetmeye basladim ama tamda anlayamiyorum
Benim solda var sadeceValla ben kilolu olmama rağmen 15ten beri kıpraşma tarzı hissediyorum her gün değil ama bir kıpraşma var genelde solda bazen sağda
Bende canim emin olamadim ama cevremdekiler bebegin hareketleridir diyorBende hissettim akşam ama emin olamıyorum
Benimkide oyle segirme gibi iki gundur var ama tamda emin olamadimBen ilk segirme gibi hissettim ayni yerde iki uc boyle gaz olamayacak gibiydi yani ama yine de acaba mi demistim simdi anliyorum onlar bebekmis
Doğru söylüyorsun Allah yardımcınız olsunAynen öyle vallahi onlarla birlikte oturup ağlıyorsun istemsizce. Bu kadar yakın olunca da ben gitmeyeyim diyemiyosun
Aynen canım sen tabi sor Bi sıkıntı olmasın, bu dönemde insan herşeyden korkuyor, birde bende iki gündür vajina da Bi zonklama hissediyorum gelip gidiyor normal mi kiTeşekkürler canım yorum için. Orgazm sorun olmayacağını düşünüyorum ben de ama yine de bir doktora danisacagim. Serklaj olmasa sorun değil de serklaj olunca kafam karıştı acaba rahim ağzında kasılma yapar da dikişe zarar verir mi diye
Sezeryan olan arkadaşlarım 45 dakika felan sürdüğünü söylemişti canım, bebek hemen çıkıyormuş sonradan dikme işlemi sürüyormuş Biraz.Evet bende o yüzden kararsız kaldım birde ben fotoğraf falan düşünmüyorum normal aile resmi tamam oyuzden elbise tarzı düşünmemiştim ama sezeryan olunca gerekli dedikleri için istiyorum birde ben tuplerimi bağlatmayi düşünüyorum oyuzdende sezeryana yöneldim Dr daha erken konuşmak için dedi ama acaba ne kadar sürer operasyon
Canım başınız sağolsun ben bile okurken çok üzüldüm Rabbim sabır versin, çok yakın olduğu için gitmen daha iyi gibi kendini çok kasma ve stres yapmamaya çalış, illaki üzülürsün ama onlarda ailen mecbur yanlarında olman gerekKızlar bugün çok kötü bir haber aldık. Gorumcemin kizi 12 yaşında epilepsi hastalığı vardı ama çocukta ölümcül bir sorun yoktu, önce alerji sorunu ortaya çıktı , onu tedavi etmeye çalışırken de kalbi durmuş. Bugün kaybettik, ve aniden yani. Allah im helak olduk. Benim karnım taş gibiydi eve geldiğimde. Cenaze islemleri de yarın. Gorumcemi çok seviyorum yaninda olmak istiyorum. Ama bebeğime bir zarar gelsin de istemem tabiki. Vallahi fenalardayim
valla gerçekten öyle ben göğsümden sıvı gelmesini doktora sordum normal değil prolaktin değerine baktır bana at sonucu dedi umarım kötü bir durum yoktur yarın kan vereceğimRüyaya o kadar inanmışım ki eşime sordum ya benim göğsümden süt geldiğini sana söyledim dimi dedim yoo diyor bir de gördüğüm rüyayı yaşadım sanıyorum kafalar bir milyon
ben günde 3 defa alıyorum tok karnına alıyorummMagnezyum kullananlar aç karna mı tok karna mı kullanıyorsunuz? Eczacı gece yatmadan almamı söyledi ama aç veya tok demedi bende sormayı unuttum. Ben gece bile tok yatıyorum siz nasıl kullanıyorsunuz?
gece uykusunu unuttum resmen bundan dolayı ama benim böbrek büyğmem olduğu için yasaktı sadece sola yatmam serbestti şimdi solda da büyüme var ne yapacağım bilmiyorum hanileler için yastıklar var onlar çok büyük kolaylık sağlıyor bana erken aldım ben dediğim gibi böbrek büyümesinden kaynaklı ama çok rahat ettiriyorAy kızlar ya sürekli yan yatmaya çalışmak beni zorluyor. Siz gece ne durumdasınız artık 20. Haftalara doğru bebek rahatsız oluyomuş sort üstü yatınca doğru mu acaba
BebektirBenimkide oyle segirme gibi iki gundur var ama tamda emin olamadim
Valla bunu bende soramadım bu benim ikinci serklajım oğlumda da dediğin gibi birleşme olmadan yaptık bunda da öyle devam ediyoruz Bi sakıncası var mı inan bilmiyorum özele gitsem soracağım da devlete gidiyorum bayan doktora denk gelmem lazım birleşme de enfeksiyon riski var diyedir belki kendin orgazm olacak kadar yapmazsın ama eşin olacak kadar yapabilirsiniz biz genelde öyle yapıyoruz bakalım kontrole gidince sakıncası olmuş mu göreceğizCanım benim de tebdir amacli atıldı 32mm iken. Açılma vs yoktu çok şükür ama doktor müsade etse bile cesaret edebilir miyim hiç bilmiyorum. Ağrım sızım yok çok şükür ama huylaniyorum sadece mesela otururken bile rahat oturamiyorum diken üstündeyim ağrı vs olmamasina rağmen. Acaba ilişki cinsel birleşme olduğu için mi yasak yoksa orgazm olmak tehlikeli olduğu için mi yasak yani birleşme olmadan bir seyler yapabiliyor muyuz onu da sormak lazım da utanirim soramam da şimdi , doktor yaşlı olsa dan diye sorarım da doktorum çok genç utanırım şimdi
Nasıl bir şey canım link var mıgece uykusunu unuttum resmen bundan dolayı ama benim böbrek büyğmem olduğu için yasaktı sadece sola yatmam serbestti şimdi solda da büyüme var ne yapacağım bilmiyorum hanileler için yastıklar var onlar çok büyük kolaylık sağlıyor bana erken aldım ben dediğim gibi böbrek büyümesinden kaynaklı ama çok rahat ettiriyor
Sırt üstü yatamıyorum bende belime bıçak saplanıyor yan yatınca da kollarım uyuşuyordu hamile yastığı aldım canım sarılarak yatıyorum güzel oldu şuanda ama normalde en sevdiğim yüzüstü yatmaktırAy kızlar ya sürekli yan yatmaya çalışmak beni zorluyor. Siz gece ne durumdasınız artık 20. Haftalara doğru bebek rahatsız oluyomuş sort üstü yatınca doğru mu acaba
Nasıl bir şey canım link var mı
Canım geçen hafta yani 18.haftada gittiğimde renkli de açtı, siyah beyaz ölçümler de aldı, sanırım bazı ölçümler için siyah beyaz gerekiyor onu da kullanıyor çünkü. Öncesinde renkli açmamıştıSelam kızlar.Muayene esnasinda doktorlarımız renkli ultrasonda da gösteriyor mu yoksa sadece siyah beyaz mi.Oglumda 12. Haftadan sonra full renkli açtı doktor daha iyi görelim diye.bunda daha küçük diyor ilerleyen haftalarda diyor.sizin doktorlar aciuor mu renkli yi