-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #10.781
Hic baska enfeksiyon belirtisi yok ya bende kanda mi cikti sizinki ben de ona gore baktirayim bi o zamanBenim de aynısı oldu sürekli olmuyordu. Cok sükür rahim ağzıyla ilgili değil ama enfeksiyon da bi o kadar tehlikelimutlaka git canım
Bende de yoktu sadece aşırı derecede idrara cıkıyorum onu da cok su içmeme bağlıyordum. İdrarda cıktı enfeksiyon canımHic baska enfeksiyon belirtisi yok ya bende kanda mi cikti sizinki ben de ona gore baktirayim bi o zaman
Aa benim de oyle yaptirayim bari sagol canım benim tavsiye icinBende de yoktu sadece aşırı derecede idrara cıkıyorum onu da cok su içmeme bağlıyordum. İdrarda cıktı enfeksiyon canım
Benim de son günlerde ara ara sağ kasığımda özellikle ağrı oluyor. Tuvalette koku, ağrı vs olmamasına rağmen çok sık idrara çıkıyorum. Yazdıklarınızdan sonra ben de korktum açıkçası. Perşembe sabahı kontrolüm var ben de idrar tahlili yaptırırım büyük ihtimal, geçmez şimdi zamanBende de yoktu sadece aşırı derecede idrara cıkıyorum onu da cok su içmeme bağlıyordum. İdrarda cıktı enfeksiyon canım
Moralini bozma canım rahim kısalmasından iyidir enfeksiyon için önlem almışsın en azından çünkü enfeksiyon çok tehlikeliRahim ağzı uzunluğun normal bir sıkıntın yok dedi. Rahim kasılmıs ve plesanta bir tık aşağıdaymıs. Büyük ihtimalle enfeksiyon var enfeksiyon düşük tehlikesi yaratabilir dedi. İdrar testi verdim enfeksiyon cıktı. Progestan, suicid ve buscopana başlattı. Moralim çok bozulduuu
Korkma önlem amaclı ama mutlaka yaptır canımBenim de son günlerde ara ara sağ kasığımda özellikle ağrı oluyor. Tuvalette koku, ağrı vs olmamasına rağmen çok sık idrara çıkıyorum. Yazdıklarınızdan sonra ben de korktum açıkçası. Perşembe sabahı kontrolüm var ben de idrar tahlili yaptırırım büyük ihtimal, geçmez şimdi zaman
İnsallah enfeksiyonu da atlatırız bir an önce canımMoralini bozma canım rahim kısalmasından iyidir enfeksiyon için önlem almışsın en azından çünkü enfeksiyon çok tehlikeli
Moralini bozma bende de son iki haftaya kadar çok yüksek enfeksiyon vardı ilaç kullandım bende doktor dedi geçmezse yatırıp tedavi eldicez çok şükür geçti sende korkma birşey olmaz inşallahRahim ağzı uzunluğun normal bir sıkıntın yok dedi. Rahim kasılmıs ve plesanta bir tık aşağıdaymıs. Büyük ihtimalle enfeksiyon var enfeksiyon düşük tehlikesi yaratabilir dedi. İdrar testi verdim enfeksiyon cıktı. Progestan, suicid ve buscopana başlattı. Moralim çok bozulduuu
Ben günlük ped kullanıyorum başından beri, acaba yanlış mı yapıyorum?Hamilelik sürecinde idrar yolu enfeksiyonuna çok açık hale geliyoruz ben 20 haftadır mücadele ediyorum neredeyseayaklarınızı sürekli sıcak tutun ve kişisel hijyen çok çok önemli ben iç çamaşırlarımı ütülüyorum bakterilerin ölmesi için çok faydası oldu
Günlük ped enfeksiyona davetiye çıkarır canım kullanma onun yerine devamlı iç çamaşırını değiştir.Ben günlük ped kullanıyorum başından beri, acaba yanlış mı yapıyorum?bunu doktora hiç sormamıştım. Aranızda benim gibi günlük ped kullanan var mı?
Teşekkür ederim canımGünlük ped enfeksiyona davetiye çıkarır canım kullanma onun yerine devamlı iç çamaşırını değiştir.
Cok gecmis olsun sana daMoralini bozma bende de son iki haftaya kadar çok yüksek enfeksiyon vardı ilaç kullandım bende doktor dedi geçmezse yatırıp tedavi eldicez çok şükür geçti sende korkma birşey olmaz inşallah
Ben de basından beri hep günlük ped kullanıyorum hem de sık değisirim yine de camasırımı. Genelde camasırlarımın hepsi siyahtır. Günlük ped olur da akıntı vs bi sey olursa diye görmem ve önlem amaclıydı. Dr da bisi dememisti ama bu enfeksiyondan o kadar korktum kiBen günlük ped kullanıyorum başından beri, acaba yanlış mı yapıyorum?bunu doktora hiç sormamıştım. Aranızda benim gibi günlük ped kullanan var mı?
Baş ağrısı ve kasık ağrısı 2.trimester ana konularımız maalesefGünaydın güzel hamişler
Bana 2.trimester baş ağrısı ile geldi sizlerde var mı hiç geçmiyor
Canım karından tam doğru ölçüm vermediği için vajinal bakılıyor ama uzun çıkması da yeterli değil malesef benim 32 mm ölçülmesine rağmen serklaj yapıldı. Alttan gözle muayene en önemlisi ne kadar uzun olursa olsun yumuşama varsa da açılma ihtimali yüksek olduğu için dikiş atılıyor. Normal kadın doğumcular uzun deyip yolluyor malesef. Ben perinatologa gidene kadar her hafta çok iyi deyip gönderdiler en son perinatolog serklaj dedi.Bir perinatolog görüşü almakta fayda var bence bence yumuşama varsa uzunluğa güvenmemek lazım birden açılma ihtimali oluyor. Korkutmak için söylemiyorum yanlış anlamayın sakın ama bebeklerimiz söz konusu en ince detayına kadar önlemlerimizi almak zorundayizRahim ağzı ölçümü yaptıran arkadaşlar nasıl baktı doktorunuz vajinal mi yoksa karından mı birçoğunuzda olan şikayetler bende de var endişelendim