- 7 Şubat 2024
- 459
- 389
- 32
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #11.301
Merhaba 20 haftalık şuan.Kaçıncı haftadasınız
Cok sevindim canim benimde icim.rahatladi masallahGunaydin kizlar doktordan ciktim simdi hersey yolunda agrilar normal dedi bebek buyudukce olucak korkmana gerek yok dedicok siddetli olmadigi surece kendimizi korkutmaya gerek yok ama anne yuregi iste dayanamiyoruz
Ever kuzum oyle gorunuyor 2 gun iyiysem.iki gun sersemim vallaKontrole gittiğinde doktoruna anlat canım, ben de normaldir diye düşünüyorum. Birçoğumuz da var galiba
Benim de yatakta dönerken falan özellikle batıyor bir noktası. Sol taraf daha sert. Rahim genişliyor bebisler büyüyor. Artık bunları daha sık yaşayacağız sanırım.
22 hafta son diye biliyorum canım bende bulamadım dahaKızlar detaylı ultrason 24.haftada yapılırmı?Ancak o zmana randevu bulabildim.
Ayy çok geçmiş olsunCanlar 1 haftadır benim 20lik diş ağrısı yine başladı ya doktorlar röntgensiz çekemeyiz hamile olduğun için de röntgen olmaz diyorlar ilaç da içemiyorum, mahvoldum ya
Geç sanırım biraz 22 haftaya kadar olmalı diye biliyorumKızlar detaylı ultrason 24.haftada yapılırmı?Ancak o zmana randevu bulabildim.
Canım benim doktorum 22. ve 23. haftaların en uygun zaman olduğunu düşünüyor ama en geç 24. hafta diye okumuştumKızlar detaylı ultrason 24.haftada yapılırmı?Ancak o zmana randevu bulabildim.
Merhaba bana 23+4 e randevu verilince özellikle sordum daha erkene almak istedim.doktor zaten 22 23 den önce yapmıyor dediler. Daha sonra birkaç doktora sordum 24 son demelerinin sebebi bebeği aldırmak için yasal sınır 24.haftaymışya o yüzden o haftaya kadar yapılmış olsun diye böle bi süre varmış ama zaten organlar detaylı incelendiği için geç kalınacak birşey yok dediler.hatta riskli birşey gözlemlediklerinde fln organların biraz daha gelişmesini bekleyip ilerleyen haftalardada detaylı ultrason yapılıyormuş.ben bu şekilde araştırmıştım ama yinede sizde araştırın yanlış veya eksik yönlendirmek istemem.Kızlar detaylı ultrason 24.haftada yapılırmı?Ancak o zmana randevu bulabildim.
İnşallah onlar da azalarak biter de güzel zamanlara gelirizEver kuzum oyle gorunuyor 2 gun iyiysem.iki gun sersemim valla
Aynen canım normal hatta buna hamilelik beyni deniyormuş. Doğumdan sonra da bu hal bir süre devam ediyor.Bende de var bu bir kere cüzdanımı bimde unuttum ev alacaktık geziyorduk evleri bir önceki gezdiğim evin basım olduğunu unutuyordum karşılaştırma yapamadım bu yüzden makineye çamaşırları atıyorum bir kaç kere bu şekilde çalıştırmadan başka bir işe yöneliyordum hamilelikte normalmiş deniyor bilemedim
Sağ ol canım benim kahvaltıdan sonra oldu ikisi de açlıktan değildi aslında bilemedimSanada büyük geçmiş olsun canım, sık sık az yememiz lazım yanında mutlaka şeker felan bulundur aç bırakma kendini
Bence bazen yediğimiz şeylerden de oluyor, dün kahvaltı da 2 tane poğaça yedim ağır gelmiş olabilirSağ ol canım benim kahvaltıdan sonra oldu ikisi de açlıktan değildi aslında bilemedim
Çok normal benim de oluyor ozellikle dümdüz yatarken çok oluyor bacaklarimi kivirinca rahatlıyorum. Rahim artık göbek deliğinin üstüne çıkmaya başladı mide ve bağırsakları yukarı itiyor bebişler o yüzden oluyormuşBenim bugün karın ağrım vardı ya böyle içten sızlama gibi normal mi ki kızlar bide sanki mideme bir şey batıyormuş gibi hissediyorum hareket ettiğim sırada ağrı yapıyor
İnsan her şeye şüphe ediyor sağol kuzum cevabın içinÇok normal benim de oluyor ozellikle dümdüz yatarken çok oluyor bacaklarimi kivirinca rahatlıyorum. Rahim artık göbek deliğinin üstüne çıkmaya başladı mide ve bağırsakları yukarı itiyor bebişler o yüzden oluyormuş