Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    98
Ever kuzum oyle gorunuyor 2 gun iyiysem.iki gun sersemim valla

Canlar 1 haftadır benim 20lik diş ağrısı yine başladı ya doktorlar röntgensiz çekemeyiz hamile olduğun için de röntgen olmaz diyorlar ilaç da içemiyorum, mahvoldum ya
Ayy çok geçmiş olsun hassas dişler için diş macunu var onlar bir nebze iyi geliyor bir dene istersen canım

Kızlar detaylı ultrason 24.haftada yapılırmı?Ancak o zmana randevu bulabildim.
Merhaba bana 23+4 e randevu verilince özellikle sordum daha erkene almak istedim.doktor zaten 22 23 den önce yapmıyor dediler. Daha sonra birkaç doktora sordum 24 son demelerinin sebebi bebeği aldırmak için yasal sınır 24.haftaymışya o yüzden o haftaya kadar yapılmış olsun diye böle bi süre varmış ama zaten organlar detaylı incelendiği için geç kalınacak birşey yok dediler.hatta riskli birşey gözlemlediklerinde fln organların biraz daha gelişmesini bekleyip ilerleyen haftalardada detaylı ultrason yapılıyormuş.ben bu şekilde araştırmıştım ama yinede sizde araştırın yanlış veya eksik yönlendirmek istemem.

Aynen canım normal hatta buna hamilelik beyni deniyormuş. Doğumdan sonra da bu hal bir süre devam ediyor.

Benim bugün karın ağrım vardı ya böyle içten sızlama gibi normal mi ki kızlar bide sanki mideme bir şey batıyormuş gibi hissediyorum hareket ettiğim sırada ağrı yapıyor

Benim bugün karın ağrım vardı ya böyle içten sızlama gibi normal mi ki kızlar bide sanki mideme bir şey batıyormuş gibi hissediyorum hareket ettiğim sırada ağrı yapıyor
Çok normal benim de oluyor ozellikle dümdüz yatarken çok oluyor bacaklarimi kivirinca rahatlıyorum. Rahim artık göbek deliğinin üstüne çıkmaya başladı mide ve bağırsakları yukarı itiyor bebişler o yüzden oluyormuş

İnsan her şeye şüphe ediyor sağol kuzum cevabın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…