Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    89
Sanirim (yani internetten arastirdigima gore) gebelik sekeriyle ilgiliymis asiri cikolata yiyorum sanirim o kotu etkiledi. Bakayim kendi doktoruma gidicem bu hafta ona sorarim korktum yaa

Sanirim (yani internetten arastirdigima gore) gebelik sekeriyle ilgiliymis asiri cikolata yiyorum sanirim o kotu etkiledi. Bakayim kendi doktoruma gidicem bu hafta ona sorarim korktum yaa
Korkutma canım kendini bebek ekstra iriyse şekerden şüpheleniyor evet suyun nasıldı? Genelde şekerde amniyon sıvısı da fazla oluyor.

Sen içini ferah tut canım ne olursa olsun kötü bir şey olsaydı söylerdi bence , ama yine de tatlıdan uzak durmaya çalış benim doktorum tatlıyı hiç önermiyor şeker ihtiyacını daha çok meyvelerden karşılamaya çalışıyorum ben birde tatlıdan tiksinme geldi bana baya hiç aramıyorum yediğimde de midem bulanıyor

Korkutma canım kendini bebek ekstra iriyse şekerden şüpheleniyor evet suyun nasıldı? Genelde şekerde amniyon sıvısı da fazla oluyor.
Canim sivi hakkinda bir sey demedi her sey normal dedi allaha sukur. Ben ilk bir sevindim tabi, sonra korktum erken dogum falan olur mu diye. Internete bakinca gordum. Ama benim karnim da cikmadi, yani disardan benim hamile oldufum belli degil. O yuzden hata yaptigini dusunuyorum bir yerde hakkaten. Bir de ilk ultrason aninda sormayi unuttum sonra iceri gectik orda sordum iceri gitti geldi oyle soyledi. Benden oncekiyle falan karistirmamistir insallah
Cok sanslisin canim ben valla yiyodum bir sey olmaz diye ama yemicem artik cok haklisin

Canım bebeğin pozisyonu kaynaklı bile yanlış ölçüm yapılabiliyor o nedenle kötü düşünme. Yine de bir sonraki kontrole kadar şekeri ve karbonhidratı azaltmaya çalış

Evet kizlar bugunki menumu acikliyorum yogurtlu patates corbasi findik lahmacun yesil salata ve barbubya saygilar yarisindan cogununyedim gerci aksama ne yiceksek

Moralim bozuldu ((
Hiç moralini bozma canım sadece tedbirli ol karbonhidrat zaten hiç bir zaman iyi bir şey değil azaltıp protein ağırlıklı beslenmeye çalış sadece sen içini ferah tut bence yanlış ölçüm , bir sonra ki kontrolün ne zaman ?

Belki yanlış ölçüm olabilir canım, milimetrik işaretlemeler yapıyorlar cihaz da ona göre sonuç veriyor. Pozisyonundan ya da ölçümden kaynaklıdır belki 4 hafta önde giden hiç duymadım ama öyleyse de maşallah minnoşa :)

SixFeetUnder

Kizlar simdi doktora mesaj attim gebelik sekeri yoktur dimi korktum diye yok yok oyle bir sey dedi. Profesor sonucta bana yalan soylemez herhalde avutmak falan icin

SixFeetUnder

Kizlar simdi doktora mesaj attim gebelik sekeri yoktur dimi korktum diye yok yok oyle bir sey dedi. Profesor sonucta bana yalan soylemez herhalde avutmak falan icin
Bizden gizli ne yiyorsun çabuk söyle bizimkileri senin bebişe yetiştirelim şaka bir yana bir sorun yoktur bence ya belki de tombiş olacak bebiş sorun olsa söylerdi doktor zaten

Evet kizlar bugunki menumu acikliyorum yogurtlu patates corbasi findik lahmacun yesil salata ve barbubya saygilar yarisindan cogununyedim gerci aksama ne yiceksek
Bende kırmızı mercimek, domatesli arpa şehriye pilavı ve tavuk şiş yaptım. az önce birşeyler yedim nasıl hareketlendi annesinin birtanesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…