Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    88
Benim basur var zaten canım bekarlıktan beri dikkat ediyorum da bu hafta geri kabızlık başladı

Benim de bugun 20.hafta kontrolum vardi. Rahim agzi uzunlugu olculdu ve suruntu testi yapildi. Rahim agzi uzunlugu icin iyi dedi doktorum. Bebek de yaklasik 400 gr olmus, cok hareketli dedi. Yorgun oldugum icin ekstra d vitamini kullanacagim, yazdi bu sefer. Sizden haberler var mi? Umarim herkes guzel haberler alir.

Bekleyince zaman hiç geçmiyor zaten
İnşallah miniğini doyasıya güzel güzel izlersin, daha uzun sürüyormuş detaylı ultrason. Gerçi insan stres oluyor doktor o kadar incelerken ister istemez. İkili testte yüreğim ağzımda izliyordum bir yandan
Sorunsuz bir şekilde geçsin inşallah her birimizin..

Ay maşallah yarım kilo olmuş neredeyse :) benim daha çok var kontrole ya heyecanla bekliyorum ben de . D vitamini, demir ve magnezyum bayağıdır alıyorum ben ama bu halsizlik yorgunluğa hiç etkisi olmadı bende. Enerjim 0

Ya evet bir de annemler de gelecekler memleketten inşallah annemi de götüreceğim ilk torunu olacak biraz heyecanlı o da :) artık film izler gibi izleriz minnoşumu, inşallah canım hepimizinki sağlıklı güzel günlerde gelsin kucağımıza inşallah

Çok şükür, sorunsuz olmasına çok sevindim. Maşallah bebişe nazarlar değimesin

Ya çok güzel bir an olacak onun için de , amin inşallah ..

Ay evet ben de her kontrol oncesi cok heyecanlaniyorum, dun gece dogru duzgun uyumadim bile :) Ben multivitamin kullaniyorum zaten bu dediklerinizi iceren ama ekstra yorgun hissediyorum dedim, bir de yasadigimiz yerde gunes yok. Belki sizin de d vitamininizin dozu yeterli gelmiyordur, multivitaminlerin icindeki genelde cok cok dusuk bir doz cunku. Haftalik 25000 UI d vitamini yazdi bana.

Maşallah ne güzel büyümüş tatlış benimde dün gece baya bel ve kasık ağrım oldu, sabah doktoruma yazdım hemen gel dedi, vajinal muayene yaptı rahim ağzı açıklığı 32mm çıktı, şuan olması gerektiği gibi dedi. Ev-iş arası mesafem 1.5saat, seni yol yoruyor evde olduğun sürece uzan ve haftasonları da dinlen gezme dedi. minnoşum strese giriyormuş, sabredicez bakalım

1,5 saat tek yon cok fazlaymis gercekten. Keske uzaktan/evden calisabilseniz. Benim 20dk tek otobusle, o bile 3 gun gidince yoruyor artik beni.

1,5 saat tek yon cok fazlaymis gercekten. Keske uzaktan/evden calisabilseniz. Benim 20dk tek otobusle, o bile 3 gun gidince yoruyor artik beni.
Beylikdüzü-zincirlikuyu arasında gidip geliyorum hergün metrobüsle, böyle giderse annemlerde kalırım ara ara bakalım, annemler yarım saat kadar uzaklıkta iş yerime. Uzaktan da çalışamıyorum iş arkadaşımız ameliyat oldu işler katlandı. Bir şekilde atlatıcaz bakalım annemin değerini daha iyi anlıyorum ne zormuş anne olmak

Merhaba arkadaşlar bugün 20+3 kontrolüm vardı kalpte ekojenik focus görüyorum dedi. Tek başına bir sorun teşkil etmesede takip edilmesi gerekiyor detaylı ultrason da incelenecek dedi.bu konuda bilgisi olan varmı?

Ben multivitamini 2 günde bir alıyorum. Onun dışında günlük Demir ve magnezyumu ekstra alıyorum. D vit 20000UI benimki de haftada 2 gün alıyorum. Umarım size faydası olur ben tekrar gittiğimde danışacağım bende bir değişiklik olmadı maalesef

Tesekkur ederim, evet umarim faydasini gorurum :)

Aa bilmiyordum bak oksapar da kullanıyorum dikkat edeyim en iyisi ben de

Kizlar bir sey sorucam. Kafam karisti cunku benim kontrol oldugum bir doktor var bebegi gormek istedigimde ona da gidiyorum arada. Neyse bu hafta dedi ki bebek 22 haftayla uyumlu (ben 18 haftaligim) haftasina gore ilerde dedi. Ok haftasina gore ilerde olanlari duydum da 4 hafta cok degil mi? Ya o yanlis hesapladi ya benim regl tarihimde ben hamileydim anlamadim hic? Boyle cevrenizde falan yasayan var mi. Cussss yani

Gerçekten 4 hafta çokmuş canım bende hiç duymadım öyle bir şey ama çok küçük kaydırma ile yanlış hesaplama yapabiliyor doktorlar kötü bir durum yok sonuçta sen içini ferah tut kendi doktorun doğruyu söyleyecektir , eğer doğruysa da maşallah neyse besleniyorsan bizede söyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…