Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    82
Evet canım, sabr şuan en ihtiyacımız olan şey. Annelik şimdiden yükleniyor bize

Aslında bi kıpırtı var canım ama daha çok bağırsak haraketi gibi, bebek daha aşağıda oluyor yalnış bilmiyorsam. 1 hafta sonra kontrolüm var zaten ama günler geçmiyor gibi
Ay işte ne tatlı benimkide öyle azıcık bir kıpırtı annesi daha şuan gr olarak bile küçük büyük bir hareket beklemeyelim 18 20 haftalarda artık yukarı çıkmaya başlıyormuş idrara çıkma sıklığımızda azalıyormuş bu yüzden youtube video izledim 18. 19 haftalar ile ilgili

Canım bende 17.haftadayım ama daha bişeyler hissedemiyorum bende, herkesin hemen karnı çıkmıyor telaşlanma bence stres yapınca daha kötü oluyor, birde ben tendyol dan doppler cihaz aldım bebeğimin kalp atışını dinliyorum ve zararı da yok küçük bişey zaten

Canım hissetmemen çok normal ki hissetsen bile 24.haftaya kadar düzenli olmuyormuş. Bende bugün 20.haftaya girdim ama hala bazı günler çok nadir ve az hissettiğim oluyor. Anne yüreği hemen aklımıza kötü şeyler getiriyoruz bende aynı şekilde ama şuanki yaşadığımız süreç çok normal.

bende 18. haftamdayım karnım hafıf var ama zaten kılolu oldugum için bellı olmuyor bıde iç karnım geniş 2, gebeliğim ilkindede 6 aydan sonra adam akıllı karnım cıkmaya başlamıştı.gecen haftada kontrole gittim gelişimi iyiydi hatta önden gıdıyor dedı iriymiş oğlum yani için rahat olsun.2. gebeliğim olmasına rağmen cok cok hıssetmıyorum cok arada uzandıgımda bazen ufak hareketler halınde

Rica ederim ne demek Ödem olduğunda yanma ve basınca bağlı ağrım oluyordu, çorabı kullandığımdan bu yana rahatım çok şükür Evet onlar ölçülere göre sınıflandırılıyor bileğin cm'i ölçülüyor ardından ödemin ihtiyacına göre basınç sınıfı ayarlanıyor. Dr una sorarsan o yardımcı olur zaten canım. Medicallerde çok pahalıya satıyorlar ben trendyoldan yarı fiyatına aldım. Hamileler için özel olanı bile var.

Ohh ohhh masallah Rabbim o haftalari görmeyi nasip etsin insallah Benim şuan akıntım var fazla ona da normal dedi doktor bı kaç gün daha olur dedi sen de oluyor mu
Nasıl akıntı canım progestandan dan dolayı olan akıntı var şuan sadece benim ameliyat olalım bugün 1 ay oldu

Cok sevindimmm.
Canım çok çok teşekkür ederim, bir sonraki randevuda hemen öğreneyim ben de inşallah iyi gelir bana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…